MB&Ofelia pisze:barbarados pisze:agusialublin pisze:Dziecko mam na rekach i ciezko mi pisac
Jedno ?!? A reszta ?
Reszta na głowie
a to w nocy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:barbarados pisze:agusialublin pisze:Dziecko mam na rekach i ciezko mi pisac
Jedno ?!? A reszta ?
Reszta na głowie
barbarados pisze:Sposób na rzucenie palenia ? Skleroza .
Fajkę chcę . Wstałam . Podeszłam do ławy , napiłam się herbatki . wróciłam . Usiadłam .
Paierosek . Wstałam , podeszłam do ławy , wziełam kubek z herbata , wróciłam do lapka .
A , papieros ! Wstałam , podeszłąm do ławy , wziełam słonecznin i puszkę na łupinki , wróciłam do ławy .
Czwarty raz nie wstaję
MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:A ja nigdy nie paliłam
Ja też.
Co więcej, nie pozwalam nikomu palić u mnie w mieszkaniu i nie przebywam w zadymionych pomieszczeniach, bo krtań by mi padła (na dym papierosowy reaguję zaniemówieniem)
Dyktatura pisze:barbarados pisze:Sposób na rzucenie palenia ? Skleroza .
Fajkę chcę . Wstałam . Podeszłam do ławy , napiłam się herbatki . wróciłam . Usiadłam .
Paierosek . Wstałam , podeszłam do ławy , wziełam kubek z herbata , wróciłam do lapka .
A , papieros ! Wstałam , podeszłąm do ławy , wziełam słonecznin i puszkę na łupinki , wróciłam do ławy .
Czwarty raz nie wstaję
Ja od 2 godzin próbuję się wyczołgać na fajkę ale już chyba dziś odpuszczę
Moli25 pisze:Nigdy nie paliłam i niestety nigdy nie zrozumie do czego służy palenie, jakie sa z tego korzyści i jak można tyle pieniędzy płacić za trutkę![]()
Moja mama paliła prawie całe swoje życie. Od 3 lat nie pali. Poprawiła jej sie cera, jest jaśniejsza młodsza. Oczysiscila sie z tytoniu. Ubrania nie śmierdzą, oddech jest Ok.
Zastanówcie sie...
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:barbarados pisze:Sposób na rzucenie palenia ? Skleroza .
Czwarty raz nie wstaję
Ja słyszałam ze Ty miała rzucić to dziadostwo
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Dyktatura pisze:barbarados pisze:Sposób na rzucenie palenia ? Skleroza .
Czwarty raz nie wstaję
Ja słyszałam ze Ty miała rzucić to dziadostwo
Póki co nie daję rady. Akurat ty wiesz najlepiej dlaczego.
Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:A ja nigdy nie paliłam
Ja też.
Co więcej, nie pozwalam nikomu palić u mnie w mieszkaniu i nie przebywam w zadymionych pomieszczeniach, bo krtań by mi padła (na dym papierosowy reaguję zaniemówieniem)
Mi pozwalasz na balkonie. Nawet słoiczek do kiepowania dostaję.
Ewa L. pisze:Ja tez jestem przykładem ,że można rzucić palenie. Paliłam przez 25 lat i od ponad 3 lat nie palę .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 48 gości