Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Aia pisze:Piękny gest
Asiu moze i piekny gest, ale ktoś zgłosił moj bazarek JAKO SPAM!
Ze wysłałam linka do swoich "znajomych". Jak widać trzeba uważać co sie komu wysyła bo zostaje natychmiast zgłoszone jako SPAM.
Chyba powinnam przeprosić ze chciałam wspomóc bezdomne koty.
Jest mi poprostu przykro.
Smutne to, bardzo.....
I dostałaś upomnienie na 3 mieś ?![]()
Nie przejmuj się . Ja kiedyś wysłałam zaproszenia na nasz nowy wątek na zaprzyjaźnione wątki i też dostałam ostrzeżenie od moderacji za spamowanie na wątkach. Okazuje się że jak wyślesz 20 postów o tej samej treści jest to uznawane za spam.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Aia pisze:Piękny gest
Asiu moze i piekny gest, ale ktoś zgłosił moj bazarek JAKO SPAM!
Ze wysłałam linka do swoich "znajomych". Jak widać trzeba uważać co sie komu wysyła bo zostaje natychmiast zgłoszone jako SPAM.
Chyba powinnam przeprosić ze chciałam wspomóc bezdomne koty.
Jest mi poprostu przykro.
Smutne to, bardzo.....
I dostałaś upomnienie na 3 mieś ?![]()
Nie przejmuj się . Ja kiedyś wysłałam zaproszenia na nasz nowy wątek na zaprzyjaźnione wątki i też dostałam ostrzeżenie od moderacji za spamowanie na wątkach. Okazuje się że jak wyślesz 20 postów o tej samej treści jest to uznawane za spam.
a moze to tylko dlatego, że za dużo poszło, też wątpię ,zeby ktoś znajomy coś takiego zrobił
Moli25 pisze:Dziękuje dziewczyny za ciepłe slowa.
Koty maja dobrze, najpierw ja siedziałam w domu na zwolnieniu, teraz maż na urlopietakie zdezorientowanie trochę widać w ich oczach ale zadowolone
ja jutro ostatni dzień donpracybintez mały urlop 2 dni. Jeszcze mam 14 dni, wiec trzeba wykorzystać
![]()
Zdjecie zawiera lokowanie produktu![]()
Fuks kosmetyczka, płatki zlota pod oczy bedzie nakładać![]()
Ewa L. pisze:Czyli to kolejny etap bycia na forum.
MB&Ofelia pisze:A ja nie do Moli ino do Fuksa co Duża mówi że jezd ładmny i wolmny. I tak se paczam i paczam i jezd ładmny. Fuks. Lubiasz przytulanie i lizanie po łepciu? Bo ja lubiam.
Mała Ciorna Carmen
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 431 gości