(tylko sos mi za bardzo zgęstniał)
W końcu brzuch pozwolił zrobić i skosztować

Nie wiem jaki prawem, mi się wcześniej nie wyświetliły zdjęcia.. Marchewa genialna! I nie myśl, że zostało niezauważone - Stella na podkładce pod kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Marchewka fantastyczna
Aia pisze:Stella na podkładce pod kota(uchwyciłaś idealną perspektywę pokazania jednocześnie kota i wzoru robótki
)
Moli25 pisze:Sfinks swietny, dziewczyny przez to okno maja duzo atrakcji![]()
Ja tez dzis całe mieszkanie doprowadziłam do stanu użytkowaniaokna umyte, firanki wyprane. Koty nie wiedziały o co kamman, ze biegamy jak poparzeni z rożnymi sprzętami. Fuks to nawet na drabinę wskoczył
MaryLux pisze:Moli25 pisze:Sfinks swietny, dziewczyny przez to okno maja duzo atrakcji![]()
Ja tez dzis całe mieszkanie doprowadziłam do stanu użytkowaniaokna umyte, firanki wyprane. Koty nie wiedziały o co kamman, ze biegamy jak poparzeni z rożnymi sprzętami. Fuks to nawet na drabinę wskoczył
Bo chciał, żebyś mu wąt założyła
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:Sfinks swietny, dziewczyny przez to okno maja duzo atrakcji![]()
Bo chciał, żebyś mu wąt założyła
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 268 gości