Moli25 pisze::kotek:
Donoszę ze Fuksio grymasi na jedzenie
![]()
Chyba gorąco biedakowi jak mi, ale lubi jak sie mu futerko moczy woda
moze koteczek nie dostaje tego na co miałby ochotę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze::kotek:
Donoszę ze Fuksio grymasi na jedzenie
![]()
Chyba gorąco biedakowi jak mi, ale lubi jak sie mu futerko moczy woda
FElunia pisze:Mała Ogrodniczka jest śliczna, bardzo lubię ten jej "pobrudzony węglem" noseczek!
Gosiagosia pisze:Pogoda sie zmienila na kocykowa... nawet koty sie pochowaly i nie sa glodne. Na dzialce jak nie ma pogody to nuda. Siedze czytam co u Was i ksiazki pochlaniam oczami.
klaudiafj pisze:Jeju ale kotki muszą iść w pakiecie, smutno je rozdzielać, będą biedne za sobą tęsknić
Słodkie te maluchyCiekawe co by Tośka na takie dwa powiedziała
Apropo Tosi to byly u nas zdjęcia i nawet filmik.
klaudiafj pisze:Ale to nic Ciocia, to ja się przypominam
Paskudne zdjęcie, ale Tosia śmieszna - zawsze tak śpi, często na plecach wyłożona nogami prostoJak widzę taki pysio wystawiony to nie sposób nie pocałować
Jeszcze dobrze nie podejdę, Tośka oczu nawet nie otworzy, a już jest: mrrruuuu
![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Z kaktusami potrafię sobie poradzić sama: jestem w stanie je zasuszyć
chyba nie tak łatwo to zrobić
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Pogoda sie zmienila na kocykowa... nawet koty sie pochowaly i nie sa glodne. Na dzialce jak nie ma pogody to nuda. Siedze czytam co u Was i ksiazki pochlaniam oczami.
a nas też pogoda kiepska, wczoraj było trochę słońca, a dzisiaj znowu pochmurno i pada
a ja przekopuję internet i szukam noclegów, tylko nie wiem gdzie chcę jechać, zastanawiam się nad Bieszczadami lub Kotliną Kłodzką, wysłałam zapytania w kilka miejsc i czekam na odpowiedzi
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Pogoda sie zmienila na kocykowa... nawet koty sie pochowaly i nie sa glodne. Na dzialce jak nie ma pogody to nuda. Siedze czytam co u Was i ksiazki pochlaniam oczami.
a nas też pogoda kiepska, wczoraj było trochę słońca, a dzisiaj znowu pochmurno i pada
a ja przekopuję internet i szukam noclegów, tylko nie wiem gdzie chcę jechać, zastanawiam się nad Bieszczadami lub Kotliną Kłodzką, wysłałam zapytania w kilka miejsc i czekam na odpowiedzi
Kotlina Kłodzka, zdecydowanie
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Pogoda sie zmienila na kocykowa... nawet koty sie pochowaly i nie sa glodne. Na dzialce jak nie ma pogody to nuda. Siedze czytam co u Was i ksiazki pochlaniam oczami.
bo bliżej Wrocławia?![]()
chciałabym coś w Radkowie lub niedaleko, żeby znowu obejrzeć Błędne Skały, Szczeliniec, a moze jeszcze wybrać się na Czeską stronę bo tam nie byliśmy, tylko jak Dżekuś da radę, bo on ma słabą kondycję
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Pogoda sie zmienila na kocykowa... nawet koty sie pochowaly i nie sa glodne. Na dzialce jak nie ma pogody to nuda. Siedze czytam co u Was i ksiazki pochlaniam oczami.
bo bliżej Wrocławia?![]()
chciałabym coś w Radkowie lub niedaleko, żeby znowu obejrzeć Błędne Skały, Szczeliniec, a moze jeszcze wybrać się na Czeską stronę bo tam nie byliśmy, tylko jak Dżekuś da radę, bo on ma słabą kondycję
No fakt. Byliście w dusznickiej papierni?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości