Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Ofelczasta nie ma dziś dostępu do komputera. Duża na wyjeździe w Toruniu.
MB&Ofelia pisze:Obiad w miskach, a koty poszły spać![]()
Duża
MB&Ofelia pisze:Jezdeśmy. Dziąkuję za interesowność moją łapcią. Tuptam normalmnie, ciamkam normalmnie, więc chyba łapcia się ma dobrze. Ino jezdę calutki czas głodmna okropecznie. A wredmna Duża daje mało amciu
No i kto tu jezd @, ja się pytam? Sama amciała na obiad kurczoczka, a mię ino parę kąsków dała
![]()
A Mała Ciorna jak Mała Ciorna, kwika jak się bawiamy w polowanie. Dobrze że chociaż w berka można się z nią pobawiać, jak gania to nie kwika, bo by się zasapnęła.
Lizam was wszystkich po uszkach.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Obiad w miskach, a koty poszły spać![]()
Duża
Bardzo słusznie, Ciociu
Inka
Gosiagosia pisze:MB&Ofelia pisze:Jezdeśmy. Dziąkuję za interesowność moją łapcią. Tuptam normalmnie, ciamkam normalmnie, więc chyba łapcia się ma dobrze. Ino jezdę calutki czas głodmna okropecznie. A wredmna Duża daje mało amciu
No i kto tu jezd @, ja się pytam? Sama amciała na obiad kurczoczka, a mię ino parę kąsków dała
![]()
A Mała Ciorna jak Mała Ciorna, kwika jak się bawiamy w polowanie. Dobrze że chociaż w berka można się z nią pobawiać, jak gania to nie kwika, bo by się zasapnęła.
Lizam was wszystkich po uszkach.
Książniczka Ofelja
[u]Ci duzi to jednak wredoty, sami wcinają aż im się buźka trzęsie a nam wydzielająTrzeba to gdzieś zgłosić
![]()
Wygłodniały Hugo[/u]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości