BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 09, 2015 13:35 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:Paczcie jak to jest - zamykają szpitale, oddziały onkologiczne bo nie rentowne, zadłużone i nie ma kasy, zamykają szkoły , bo zadłużone, nierentowne bo na to nie ma kasy. Zamykają zakłady pracy, ludzie tracą pracę odbierają om dzieci bo po co wspomóc taką rodzinę lepiej od razu dziecko odebrać bo nie stać rodziców na nie. Ale na nierobów uchodzców którzy w większości przed robotą w swoim kraju uciekają to państwo nasze stać.

:ok:

Najgorsze ze my nie mamy zdania

Wejdź na wątek o uchodźcach a zobaczysz ile mamy sióstr miłosierdzia. Cokolwiek napiszesz zawsze zrobią z ciebie tę głupszą bo się na niczym nie znasz , wszystko co za cytujesz jest bee.....bo opierasz się na tabloidach, na dziennikach mocno prawicowych a tylko lewica i liberałowie maja rację . One wszystko wiedzą lepiej bo na bieżąco uczestniczą w tym co się dzieje w Europie i siedząc za granicą np w Hiszpanii wiedzą lepiej od Polaków co jest dla Polski dobre.
Po prostu ręce opadają.

mnie olały :mrgreen: a wisi mi to i powiewa :smokin:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro wrz 09, 2015 13:40 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:Paczcie jak to jest - zamykają szpitale, oddziały onkologiczne bo nie rentowne, zadłużone i nie ma kasy, zamykają szkoły , bo zadłużone, nierentowne bo na to nie ma kasy. Zamykają zakłady pracy, ludzie tracą pracę odbierają om dzieci bo po co wspomóc taką rodzinę lepiej od razu dziecko odebrać bo nie stać rodziców na nie. Ale na nierobów uchodzców którzy w większości przed robotą w swoim kraju uciekają to państwo nasze stać.

Wejdź na wątek o uchodźcach a zobaczysz ile mamy sióstr miłosierdzia. Cokolwiek napiszesz zawsze zrobią z ciebie tę głupszą bo się na niczym nie znasz , wszystko co za cytujesz jest bee.....bo opierasz się na tabloidach, na dziennikach mocno prawicowych a tylko lewica i liberałowie maja rację . One wszystko wiedzą lepiej bo na bieżąco uczestniczą w tym co się dzieje w Europie i siedząc za granicą np w Hiszpanii wiedzą lepiej od Polaków co jest dla Polski dobre.
Po prostu ręce opadają.

mnie olały :mrgreen: a wisi mi to i powiewa :smokin:

Mnie odpisały że się kompromituję i że jestem chejterką bo tylko cherterzy nie wiedzą co sie w Syrii dzieje a one te oświecone wiedzą wszystko lepiej od wywiadu.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro wrz 09, 2015 13:41 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

W sumie to jednak jest mi ich żal bo bolesne będzie przebudzenie się z ręką w nocniku.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro wrz 09, 2015 15:01 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

Moli25 pisze:

Mamy zdanie . Tylko trzeba je wypowiadać . Np na portalach , rządzący też mają tam konta . Ludzie powinni wyjśc na ulicę . :evil:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro wrz 09, 2015 15:46 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

Basiu, ale ludzie wychodzą na ulicę w Warszawie i w Krakowie. I organizatorzy protestu w Warszawie mówili, że nawet jak zamkną strony na fb o organizacji marszu i jego promocji to marsz się i tak odbędzie. A dziś dostałam link do petycji, że nie zgadzamy się na uchodźców. Właśnie chciałam podpisać - nie ma już tej petycji. A marsz w Warszawie nie uzyskał oficjalnej zgody! Z tego wynika, że protest się i tak odbędzie tyle, że nielegalnie, bo ludzie zjeżdżają się z całej Polski. https://www.facebook.com/events/1487457864881242/ Ja się zapisałam, ale nie wezmę udziału, bo sama nie pojadę do Warszawy :( Znowu miną mnie super zdjęcia. Myślę, że będą zamieszki :/
Na jutro zamówiłam sobie dwie książki o islamie i muzułmanach, chcę się dowiedzieć dokładnie o co tam chodzi, bo mówi się też o normalnych ludziach, a nie tych z tzw. państwa islamskiego. Dziś słyszałam, że np Kurdowie walczą z państwem islamskim i to oni są na pierwszej linii, która ich blokuje i bronią chrześcijanów. Czyli nie każdy jest talibem wysadzającym się w powietrze, ale kto ich tam wie - każdy podejrzany. Widziałam zdjęcie uchodźców, całego tłumu i to byli sami faceci :/
Dla mnie każda religia to zabobon.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro wrz 09, 2015 15:57 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

klaudiafj pisze:Basiu, ale ludzie wychodzą na ulicę w Warszawie i w Krakowie. I organizatorzy protestu w Warszawie mówili, że nawet jak zamkną strony na fb o organizacji marszu i jego promocji to marsz się i tak odbędzie. A dziś dostałam link do petycji, że nie zgadzamy się na uchodźców. Właśnie chciałam podpisać - nie ma już tej petycji. A marsz w Warszawie nie uzyskał oficjalnej zgody! Z tego wynika, że protest się i tak odbędzie tyle, że nielegalnie, bo ludzie zjeżdżają się z całej Polski. https://www.facebook.com/events/1487457864881242/ Ja się zapisałam, ale nie wezmę udziału, bo sama nie pojadę do Warszawy :( Znowu miną mnie super zdjęcia. Myślę, że będą zamieszki :/
Na jutro zamówiłam sobie dwie książki o islamie i muzułmanach, chcę się dowiedzieć dokładnie o co tam chodzi, bo mówi się też o normalnych ludziach, a nie tych z tzw. państwa islamskiego. Dziś słyszałam, że np Kurdowie walczą z państwem islamskim i to oni są na pierwszej linii, która ich blokuje i bronią chrześcijanów. Czyli nie każdy jest talibem wysadzającym się w powietrze, ale kto ich tam wie - każdy podejrzany. Widziałam zdjęcie uchodźców, całego tłumu i to byli sami faceci :/
Dla mnie każda religia to zabobon.

Jak chcesz sie dowiedzieć o islamie to mamy na forum znawczynie tematu eksperta niemalże Felin. :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro wrz 09, 2015 16:00 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

haha Ewo :D Aż boje się to czytać ;) A jest faktycznie ekspertem - ormianistką (nie wiem jak to się pisze i jak to się nazywa, ale taka pani dr wypowiadała się w tym temacie o krajach muzłumańskich) czy takim ekspertem "telewizyjnym" - co jej powiedzą to wie?! :mrgreen:

klaudiafj

Post » Śro wrz 09, 2015 16:04 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

klaudiafj pisze:haha Ewo :D Aż boje się to czytać ;) A jest faktycznie ekspertem - ormianistką (nie wiem jak to się pisze i jak to się nazywa, ale taka pani dr wypowiadała się w tym temacie o krajach muzłumańskich) czy takim ekspertem "telewizyjnym" - co jej powiedzą to wie?! :mrgreen:

Ale nie ma z Syrią nic wspólnego.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro wrz 09, 2015 17:00 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

Jaka cisza w domu 8O

Wczoraj jeszcze Dyziak pobiadoliła trochę i pośpiewała przed snem i spokój nastał :D

Nad ranem przychodzi do nas Pysion do spania. Kładzie mi się na klacie a najczęściej na poduszce albo na głowie. I mam taki turban z Pysia :mrgreen:
A dzisiaj przyłączyć się do mojej poduszki chciał Gumiś. I się chłopaki pobiły :mrgreen: bo ciasno było i każdy chciał się wygodnie rozłożyć.
I mi się nad głową zaczęli z liścia okładać :ryk: :ryk:

Jakiegoś powera po kawie dostałam i posprzątałam chałupkę :D
Oczywiście Rysia dobra duszyczka chciała mi pomóc. Przygotowałam sobie wodę w misce do mycia podłogi. Ta cholera tak sprawdzała co w tej misce jest że mi ją wywaliła i cała woda wylała sie na dywan. :evil:

Nosz ja nie wytrzymam nerwastycznie z tymi potforkami :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Śro wrz 09, 2015 17:05 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

agusialublin pisze:Jaka cisza w domu 8O

Wczoraj jeszcze Dyziak pobiadoliła trochę i pośpiewała przed snem i spokój nastał :D

Nad ranem przychodzi do nas Pysion do spania. Kładzie mi się na klacie a najczęściej na poduszce albo na głowie. I mam taki turban z Pysia :mrgreen:
A dzisiaj przyłączyć się do mojej poduszki chciał Gumiś. I się chłopaki pobiły :mrgreen: bo ciasno było i każdy chciał się wygodnie rozłożyć.
I mi się nad głową zaczęli z liścia okładać :ryk: :ryk:

Jakiegoś powera po kawie dostałam i posprzątałam chałupkę :D
Oczywiście Rysia dobra duszyczka chciała mi pomóc. Przygotowałam sobie wodę w misce do mycia podłogi. Ta cholera tak sprawdzała co w tej misce jest że mi ją wywaliła i cała woda wylała sie na dywan. :evil:

Nosz ja nie wytrzymam nerwastycznie z tymi potforkami :mrgreen:

to oprócz mokrego łóżka masz jeszcze mokry dywan :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro wrz 09, 2015 17:55 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

Haha no cóż :D Widocznie dywan też miałaś do prania :ryk:

klaudiafj

Post » Śro wrz 09, 2015 17:57 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

A dzisiaj nie było zasikanego wyrka o :dance: :dance2:

cerata czyni cuda :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Śro wrz 09, 2015 18:42 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

agusialublin pisze:A dzisiaj nie było zasikanego wyrka o :dance: :dance2:

cerata czyni cuda :mrgreen:

OK, wyrko suche, a cerata? :twisted:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro wrz 09, 2015 20:25 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

Cerata niekoniecznie :twisted:
Tak mi właśnie przyszło do głowy , moze Dyzia przygotowywuje się na dalsze śpiewy i daje gardziołku odpocząc :twisted:

O marszy nie wiedziałam o petycji tez nie . Zaraz chłopa ruszę , bo na FB siedzi i ważnych informacji mi nie przekazuje :evil:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro wrz 09, 2015 20:51 Re: BYŁO SOBIE KOTKÓW PIĘĆ cz 7

barbarados pisze:Cerata niekoniecznie :twisted:
Tak mi właśnie przyszło do głowy , moze Dyzia przygotowywuje się na dalsze śpiewy i daje gardziołku odpocząc :twisted:

O marszy nie wiedziałam o petycji tez nie . Zaraz chłopa ruszę , bo na FB siedzi i ważnych informacji mi nie przekazuje :evil:

Baśka ty chłopa przypilnuj bo może gołe babki ogląda :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

[poprzednia][następna]