Izo a np czy mogło być tak, że mama tamtych kociąt poszła zapolować? Chyba nie, bo pewnie polowałaby nocą.. tak pytam z ciekawości
Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Czułam, że to chłopak![]()
![]()
![]()
![]()
Izo a np czy mogło być tak, że mama tamtych kociąt poszła zapolować? Chyba nie, bo pewnie polowałaby nocą.. tak pytam z ciekawości
izka53 pisze:klaudiafj pisze:Czułam, że to chłopak![]()
![]()
![]()
![]()
podejrzewam, że kotkę ktoś wypłoszył z piwnicy i przeniosła kociaki do takiej drewnianej skrzyni pod barakowozem, służącym budowlańcom za szatnię. Panowie znaleźli kociaki w poniedziałek rano, po przyjściu do pracy o od razu chcieli zrobić porządek
Gosiagosia pisze:izka53 pisze:klaudiafj pisze:Czułam, że to chłopak![]()
![]()
![]()
![]()
podejrzewam, że kotkę ktoś wypłoszył z piwnicy i przeniosła kociaki do takiej drewnianej skrzyni pod barakowozem, służącym budowlańcom za szatnię. Panowie znaleźli kociaki w poniedziałek rano, po przyjściu do pracy o od razu chcieli zrobić porządek
Ja taki sam porządek bym zrobiła z nimi. Łopatą w ten głupi łeb....

agusialublin pisze:mir.ka pisze:małe zostało po południu dokładnie obejrzane i stwierdziliśmy zgodnie , że to osobnik dwujajeczny![]()
tak więc będzie FUKSIK![]()
został też zważony i okazało się ,że to kawał kocura - całe 125 g przed jedzeniem
kawał chłopaka z niego Miruś![]()
a z tym czy on chłopak czy dziewczyna to bym nie była taka pewnau mnie nadal nie wiem co mam Dyzia czy Dyzię

barbarados pisze:O matko , jaki drobiażdźek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bałabym się go dotknąć![]()
Niech je i rośnie .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niedługo powinien otworzyć ślepka

barbarados pisze:Wiesz co ? Ja nie wiem czy takiego smrodka umiałabym wydać komuś obcemu .
Może będzie miał forumowy domek ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 671 gości