Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie kwi 19, 2015 20:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Czułam, że to chłopak :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Izo a np czy mogło być tak, że mama tamtych kociąt poszła zapolować? Chyba nie, bo pewnie polowałaby nocą.. tak pytam z ciekawości :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie kwi 19, 2015 22:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Czułam, że to chłopak :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Izo a np czy mogło być tak, że mama tamtych kociąt poszła zapolować? Chyba nie, bo pewnie polowałaby nocą.. tak pytam z ciekawości :)

podejrzewam, że kotkę ktoś wypłoszył z piwnicy i przeniosła kociaki do takiej drewnianej skrzyni pod barakowozem, służącym budowlańcom za szatnię. Panowie znaleźli kociaki w poniedziałek rano, po przyjściu do pracy o od razu chcieli zrobić porządek :evil:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie kwi 19, 2015 22:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

izka53 pisze:

podejrzewam, że kotkę ktoś wypłoszył z piwnicy i przeniosła kociaki do takiej drewnianej skrzyni pod barakowozem, służącym budowlańcom za szatnię. Panowie znaleźli kociaki w poniedziałek rano, po przyjściu do pracy o od razu chcieli zrobić porządek :evil:

Ja taki sam porządek bym zrobiła z nimi. Łopatą w ten głupi łeb :mrgreen: ....

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon kwi 20, 2015 8:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Fuksik :1luvu: :1luvu: :201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon kwi 20, 2015 10:26 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Gosiagosia pisze:
izka53 pisze:

Ja taki sam porządek bym zrobiła z nimi. Łopatą w ten głupi łeb :mrgreen: ....

Właśnie! Czyli jest szansa, że kocia mama poszła gdzieś, przyszła i zobaczyła, że jej dzieci nie ma? :(

Jakim to trzeba być człowiekiem, żeby chcieć zabić małe koty, no jakim? Zabiciu człowieka się nie dziwie, ale takie kocie dzieciaczki?

Mireczko wpadłam zobaczyć ile przez noc urósł Fuksik :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon kwi 20, 2015 14:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Dokładnie to ssamo miałam napisać , Klaudia :ok: :ok: :ok: :ok:
Cześć Mirka , ma malucha trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon kwi 20, 2015 14:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

oto dzisiejsze całe 15 dkg kota :wink:
od wczoraj przybyło 2,5 dkg :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon kwi 20, 2015 14:13 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

O matko , jaki drobiażdźek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bałabym się go dotknąć :mrgreen:
Niech je i rośnie . :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Niedługo powinien otworzyć ślepka :D

barbarados

Post » Pon kwi 20, 2015 14:13 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:małe zostało po południu dokładnie obejrzane i stwierdziliśmy zgodnie , że to osobnik dwujajeczny :mrgreen:
tak więc będzie FUKSIK :201461
został też zważony i okazało się ,że to kawał kocura - całe 125 g przed jedzeniem :mrgreen:

kawał chłopaka z niego Miruś :mrgreen:
a z tym czy on chłopak czy dziewczyna to bym nie była taka pewna :mrgreen: u mnie nadal nie wiem co mam Dyzia czy Dyzię :mrgreen:

myśmy we dwójkę zagladali pod ogonek to moze się nie mylimy :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon kwi 20, 2015 14:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

barbarados pisze:O matko , jaki drobiażdźek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bałabym się go dotknąć :mrgreen:
Niech je i rośnie . :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Niedługo powinien otworzyć ślepka :D

widać ile miejsca zajmuje w ręce :D
mały tylko je i śpi, to bardzo dobrze, w trakcie snu zmienia pozycje , rusza łapeczkami i ogonkiem :D , apetyt mu dopisuje, dzisiaj rano o 4 to jadł prawie przez godzinę, bo miał dłuższą przerwę, poprzedni posiłek był o 23.00, wet mi mówił, że moze mieć 5 godzinna przerwę w nocy, byle nie dłużej
oczka już powolutku mu się otwierają, ma takie szparki :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pon kwi 20, 2015 14:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Wiesz co ? Ja nie wiem czy takiego smrodka umiałabym wydać komuś obcemu .
Może będzie miał forumowy domek ? :ok:

barbarados

Post » Pon kwi 20, 2015 14:40 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

barbarados pisze:Wiesz co ? Ja nie wiem czy takiego smrodka umiałabym wydać komuś obcemu .
Może będzie miał forumowy domek ? :ok:

chciałabym bardzo, ale wiesz, że prawie każdy ma nadmiar kotów, a jeśli już ma jednego to nie dla własnego wizimisie tylko dlatego ,że ma typowego jedynaka, jak to u kotów bywa

mały jeszcze co najmniej dwa miesiące będzie u mnie to kto wie :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pon kwi 20, 2015 14:46 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

będzie z niego pieszczoszek :D
po jedzeniu to musi po mnie popełzać, poprzytulać się i już zaczyna cichutko mruczeć :1luvu:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]