Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 13, 2015 22:19 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Ojoj to nie wypuszczaj jej. Może troszkę krwawić, ale tyle co nic to też trudno zauważyć, bo kot wciąż się wylizuje.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 13, 2015 22:44 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Cześć Klauduś wieczornie! :piwa:

Ściana zdjęciami przyozdobiona świetnie :piwa: Bardzo fajny efekt :ok: A nasze kociaste faktycznie jak dzieciaczki spia :1luvu: Też zawsze zaglądam do Lolki po cichutku jak śpi, i gdy się przebudzi głośno grucha :piwa:

A co do rójki i krwi, to ponoc taki objaw jest oznaką ropomacicza, ale nie koniecznie chyba, miałąm kiedyś kotkę która przy 1szej rójce krwawiła, dostała bardzo wcześnie, ok 4-5 msc, ale była zdrowa :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pt mar 13, 2015 22:55 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Dzięki :ok: trochę mi się rozjaśniło....myśle że ona już to ma....jak piszecie że może tak wcześnie zaczynać, to ją musze nie wypuszczć :201461
Obrazek

joannawiśniewska

Od: Pon sty 12, 2015 20:48

Post » Pt mar 13, 2015 23:01 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

joannawiśniewska pisze:Dzięki :ok: trochę mi się rozjaśniło....myśle że ona już to ma....jak piszecie że może tak wcześnie zaczynać, to ją musze nie wypuszczć :201461

Nie nie wypuszczaj, teraz bardzo pilnuj malucha, ja wypuściłam tą malutką co rujki dostała, nikt się wtedy nie spodziewał, mała w ciąże zaszła :evil:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob mar 14, 2015 0:05 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hej Kasiu :) To ile miała maluszków skoro mówisz, że zaszła w ciąże? Asiu ustal termin kastracji już, bo rujki mogą się powtarzać często. A gdzie Ty wypuszczasz kotki? Całkiem wolno biegają? Przypomnij mi, bo już mi się troszkę myli :) Skoro apsztyfikant zawitał to nie jest dobrze :ok:
Agusiu ach te piękne słowa ;) Dziękuję :kotek:

klaudiafj

Post » Sob mar 14, 2015 0:39 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Klaudus, wtedy nikt się nie spodziewał nawet ze spodziewa się dzieciaczków, wet mówił ze to nie mozliwe :evil: urodziła jednego, martwego, a maleńkie to kociątko było, jakieś pól roku miała może lekko ponad to :evil: i to jest ta kotka ktora zakrwawila w trakcie rujki :evil:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob mar 14, 2015 0:42 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Och :((

klaudiafj

Post » Sob mar 14, 2015 1:06 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Dzieciaczki juz śpia? Czy też jak moja Lolka czas na zabawę sobie zrobiły ?:)
Obrazek

sistersy25

Post » Sob mar 14, 2015 8:06 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

witamy porannie, i przepraszamy że wczoraj nie daliśmy rady, no ale praca nie pozwoliła :( :(
Dzisiaj po 15 będzie czas to wykorzystam to co Klaudia podpowiedziała i.. no wlaśnie i..
A jak byście dziewczyny mogły mi pomóc w odpowiedzi na pytanie w moim wątku to byłabym wdzieczna...
ser_Kociątko

Post » Sob mar 14, 2015 8:49 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Ścisna jest piękna!!
Jednak dusza artysty zawsze z prostych rzeczy robi wow jakieś :1luvu:

Co u Kotełkow? :D jak sie dziś maja ?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob mar 14, 2015 13:13 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Witamy się :)
Kotki śpią, pogoda nie nastraja na zabawy :) Chodzę podglądać Marysieńkę jak ślicznie śpi w mojej sypialni z głową na podusi, pod kołderką i przy kaloryferku. Kitusia śpi w łazience przy drugim kaloryferku na podusi. Ostatnio nawet Marysia tam się położyła, Kitusia jak to zobaczyła to była bardzo zdziwiona, ale nic nie powiedziała :) Niestety w łazience jest tylko jedna miejscówka. Dziś wstałam to Marynia oczka otwarła i ją ucałowałam w ten uroczy łepek, przykryłam po nos i się ubierałam, a ona miała już oczka zamknięte do snu i uśmiech na twarzy! Niby nic nadzwyczajnego, ale jednak zwróciłam na to uwagę. Że jest szczęśliwa :)
Kitusia za to urzęduje przy labiryncie. Wyściskałam ją dziś strasznie mocno - bo jest tak: wychodzę z łóżka to żegnam Marysie idę do łazienki to witam Kitusie :)
Kupiłam ostatnio w zoologicznym 3 drogie paczki smakołyków i koty tego nie bardzo chciały jeść, a wczoraj w markecie dorwałam ich ulubione - whiskas ten w pudełku, feliks impreza i coś tam jeszcze - to był szał! Wrzuciłam połowę do labiryntu i był bardzo wypchany, a dziś przychodzę a tam już resztki :ryk:
Mam ambicje, żeby moją stronę foto skończyć w weekend i puścić w eter :)
Ranyy jak mrocznie jest i ciemno, fajnie :) lubię tak :)
A zaraz mamy jechać na wystawę modeli http://bytom-model-festiwal.pl/index.php?lang=pl
A potem po drewno i brykiet, bo już się skończyło :)

klaudiafj

Post » Sob mar 14, 2015 14:43 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

U koleżanek szłapki, a ja dziś od siostry dostałam paczałki:
Obrazek
:mrgreen: :ryk:

klaudiafj

Post » Sob mar 14, 2015 16:18 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:U koleżanek szłapki, a ja dziś od siostry dostałam paczałki:
Obrazek
:mrgreen: :ryk:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
To jest przepiękne, nie zrobiłabym sobie tego na oczach ale ogromne wrażenie zrobiło na mnie :1luvu:

Rozczulilam sie czytając o Twoich paniach, one są bardzo szczęśliwe :1luvu: widać po zdjęciach i po tym jak opisujesz ich chwile w Twoim domku :1luvu: przeczytałam aż na głos mężowi i jego słowa "kochają ludzie swoje kotki, to czuć w opisie" :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob mar 14, 2015 19:46 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

:))))))))))))))))))))))))))) tak kocham bardzo i czuję, że chciałabym tym uczuciem obdzielić jeszcze jakieś ogonka ;) bo tyle nieszczęść chodzi po świecie. Ale ja nawet nie wiem jak zajść w ciąże, nikt w niczym mi nie pomoże, bo jestem sama w tym Bytomiu... ach, ale nie mam takiej szurniętej miłości jak niektóre właścicieli yorków, chorej miłości, że nie pozwalają psom być psami. U mnie jest normalnie i zdrowo :)
Za to dziś Marysia zafajdała pół podłogi wymiotami! Wyszły wszystkie smakołyki plus ogromnie długie zwoje kłaczków :/ Pierwszy raz zwymiotowała tak :( musiał bardzo boleć ją brzuszek i tak się zastanawiam czy te smaczki jej nie zaszkodziły. Niektóre były niby na kłaczki, ale to marketówki i nawet wet powiedział, że to nie działa, że to chwyt marketingowy. Mam nadzieje, że to tylko zbieg okoliczności i cieszę się, że takie zwoje kłaków już z Marysi wyszły. Nawet Kitusia się dziwiła co się stało...

Byłam na wystawie modeli i zrobiłam świetne zdjęcia ;) Mam nawet coś dla Was :D Ale to muszę najpierw "wywołać" fotki :)

klaudiafj

Post » Sob mar 14, 2015 19:58 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

U nas bardzo na klaczki pomaga trawa w doniczce która kupujemy w Leroy. Jest lepsza niz ta z Kauflanda bo grubsza. Taka juz gotowa nie do wysiania :-) Mam kota który się bardzo zaklacza i potrafi zwymiotować takie zbite klaki wielkości palca. Masakra :-/

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]