Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Cześć Asiu,
Dobrze ze u Was wszystko dobrze.
Co dalej z małymi? Jakie macie plany jak podrosną ?b
Chyba juz cos pisałaś o ich losie a ja zapomniałam
joannawiśniewska pisze:
joannawiśniewska pisze:Jestem......stęskniona za Wami![]()
Fajnie że do nas zaglądacieU mnie jakiś straszny brak czasu,kociki rosną i trochę Alisie pomagam przy maluchach
![]()
Już są chętne do chodzenia,trzeba je pilnować żeby sobie krzywdy nie zrobiły![]()
![]()
![]()
![]()
A na dodatek jakieś oczka mają zaropiałe i je przemywam rumiankiem kilka razy dziennie![]()
Pozdrowionka dla wszystkich![]()
mir.ka pisze:[quote=
rumianek nie jest zbyt dobry dla kotów, lepszy świetlik,
może jakiegoś kociego wirusa podłapały, Fuksik też miał problem z oczkami jak miał 3 tygodnie, byłam z nim u weta miał krople i maść, po tym mu przeszło
małe to co najmniej do 2 miesięcy powinny być z matką nie wcześniej, nawet jak same jedzą
Moli25 pisze:Alis jaka wypompowana małymi
joannawiśniewska pisze:mir.ka pisze:[quote=
rumianek nie jest zbyt dobry dla kotów, lepszy świetlik,
może jakiegoś kociego wirusa podłapały, Fuksik też miał problem z oczkami jak miał 3 tygodnie, byłam z nim u weta miał krople i maść, po tym mu przeszło
małe to co najmniej do 2 miesięcy powinny być z matką nie wcześniej, nawet jak same jedzą
Dzięki Mireczko,to lece dziś do weta,może coś na to poradzi. W sumie to mogą u mnie być dłużej do tych dwóch miesięcy. Teraz są takie fajne,zaczynają już same wychodzić z koszyka. Bardzo się do nas tulą,chcą na kolana i się głaskac![]()
![]()
![]()
![]()
Kiedy mogę je zacząć dokarmiać? dziś mają cztery tygodnie
klaudiafj pisze:Ale kochane i śliczne te dzieciaczkiI z mamusią tak pięknie wyglądają i do mamy podobne do Alis
![]()
![]()
Super, że pójdą po dwa do domków, a mają na tyle blisko, żeby się spotykać?
Dinuś, spadłeś a nie poleciałeś do góry? Może następnym razem się udaJa wytargałam kawałek czarnego bristolu i leży to na ziemi i Kitusia ciągle na tym siedzi i chyba czeka aż poleci jak na zaczarowanym dywanie, a tu guzik, nic a nic do góry się nie wznosi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 28 gości