♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 07, 2014 19:47 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

mir.ka pisze:Elenki ulubiona to są woreczki lub małe reklamówki, trzyma w pyszczku i biega z nimi po domu :)

Ooo to tak, jak moja Elisha! Dokładnie to samo!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt lis 07, 2014 19:49 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

:1luvu: :201461 :201461
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt lis 07, 2014 23:33 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej hej Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja jak zwykle późną porą, padam na pyszczek ;)
Dzisiaj miałam zakręcony dzień, do tego doszły sprawy rodzinne i zaległości w ramach fundacji :)
Już lecę na Wasze wątki, jak nie zdążę dziś to jutro nadrobię zaległości po kweście, ale o tym za chwilkę ;)

Byłam dziś u wetki. Faktycznie mocz Teemo ma idealny.
Nie zdecydowała się na antybiotyk, tylko zrobimy maluszkowi bardzo szczegółowe badanie krwi, które z lecznicy wyślą do jakiegoś specjalistycznego laboratorium.
Brzmi to sensownie... jak na razie. Koszt wiadomo... spory, ale jeszcze spróbujemy tutaj.
Wetka wykluczyła choroby nerek, wątroby, trzustki, co do tarczycy to ona twierdzi, że takie problemy hormonalne nie dotyczą młodych kotów, jednak prawdopodobnie je także zbadamy.
Oprócz tego będę za 2 tyg umawiać się z behawiorystką na wizytę domową - bo przewlekły stres też tu wchodzi w grę.
Reasumując, organizm Teemcia z czym walczy... tylko z czym? :(
Dowiemy się :ok:

aannee99 pisze:Hej Kasiu

Daj znać jak będziesz po rozmowie z wetką :)

:201461 :201461 :201461

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jak widzisz nic nowego, będziemy szukać dalej.
Dziś wetka mówiła bardzo konkretnie, widać, że jej zależy na tym by rozwiązać ten problem...

mir.ka pisze:też czekam na wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

u mnie piórka z wędki bardzo szybko były wyrwane, większa atrakcja była z samym patykiem jak Tofik z Elenką z nim chodziły :wink:

moje jakoś nigdy nie lubiły sie bawić kocimi zabawkami
Elenki ulubiona to są woreczki lub małe reklamówki, trzyma w pyszczku i biega z nimi po domu :)

Hej Mireczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Chciałabym zobaczyć Elenkę uciekającą z siatką w pyszczku :ryk:
Teemcio tak kradnie chusteczki albo papierki po cukierkach ;)

Milena_MK pisze:
mir.ka pisze:Elenki ulubiona to są woreczki lub małe reklamówki, trzyma w pyszczku i biega z nimi po domu :)

Ooo to tak, jak moja Elisha! Dokładnie to samo!

Super to wygląda :mrgreen:

Annaa pisze::1luvu: :201461 :201461

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I zapraszam wszystkich będących jutro w Krakowie do sklepu Leopardu w Centrum Handlowym Zakopianka (koło Carrefoura) <3
Będziemy kwestować z naszymi fundacyjnymi podopiecznymi :)

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob lis 08, 2014 13:17 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Witamy :)) Życzymy Temciowi zdróweczka!! I reszcie futrzastych też. Daj znać jak tam kwesta :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lis 08, 2014 22:39 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lis 08, 2014 23:35 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Kasiu, jak zbiórka? Pięknie się prezentowałaś w roli wolontariuszki :mrgreen: :ok:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie lis 09, 2014 17:35 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja dopiero teraz na spokojnie usiadłam do kompa ;)
Taki zawirowany weekend :D

Kocurki super, teraz smacznie śpią, obudzą się pewnie na wołownikę, która się rozmraża :)

Wczorajsza kwesta była super :ok:
Bardzo sympatycznie, dużo ludzi do nas podchodziło i głaskało kociaki :)
Jedyna rzecz... że mi po godzinie plecy wysiadły :mrgreen:
W jednej ręce puszka, na drugiej kot i krzyże ostro dały o sobie znać, eh starzeję się :mrgreen:
Generalnie super i mam nadzieję, że będę częściej uczestniczyć :)

Więcej zdjęć będzie niedługo na wątku fundacji (mam banerek w podpisie).
A tu jo i malutka Lilu, która przez godzinę spała mi na rękach, jejku jaki kochany szkrabik.
A jej braciszek Leo spał koleżance na ramieniu ;)

Obrazek

Wieczorkiem oblecę Wasze wątki ;) :ok: :ok: :ok:

klaudiafj pisze:Witamy :)) Życzymy Temciowi zdróweczka!! I reszcie futrzastych też. Daj znać jak tam kwesta :)

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękujemy serdecznie :) Jak na razie jest bardzo dobrze :ok:

barbarados pisze:Za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

vanesia1 pisze:Kasiu, jak zbiórka? Pięknie się prezentowałaś w roli wolontariuszki :mrgreen: :ok:

Chyba udana :mrgreen: i mam nadzieję Ania, że będziemy kiedyś razem kwestować :ok: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Nie lis 09, 2014 17:56 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Ojej jaka jesteś ładna :)) Koteczek taki malusi, faktycznie :) Uroczy! Cieszę się, że kwesta się udała :) Pozdrawiamy !!
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lis 09, 2014 18:57 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Rilla07 pisze:
Chyba udana :mrgreen: i mam nadzieję Ania, że będziemy kiedyś razem kwestować :ok: :D

Koniecznie! 8)
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie lis 09, 2014 20:09 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Śliczny maluszek :1luvu:
Super , że się udało . :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lis 09, 2014 20:51 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej Kasiu :1luvu:
Śliczny maluszek, super, że pomagasz tym biednym kociakom <3 :kotek:
kicikicimiauhau

Post » Nie lis 09, 2014 21:52 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Piękna ta malutka kiciunia <3
Kasiu, sama sobie tak włosy zaplotłaś?. CUDOWNIE!!!
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lis 09, 2014 22:35 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Nooo też zwróciłam uwagę na włosy!!!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie lis 09, 2014 22:38 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

klaudiafj pisze:Ojej jaka jesteś ładna :)) Koteczek taki malusi, faktycznie :) Uroczy! Cieszę się, że kwesta się udała :) Pozdrawiamy !!

Kruszynka z Lilu, prawie jej nie czułam ;)
Pozdrawiamy również :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vanesia1 pisze:
Rilla07 pisze:

Koniecznie! 8)

:ok: :ok: :ok:

barbarados pisze:Śliczny maluszek :1luvu:
Super , że się udało . :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Hej Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękujemy za kciuki, pomagają :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kicikicimiauhau pisze:Hej Kasiu :1luvu:
Śliczny maluszek, super, że pomagasz tym biednym kociakom <3 :kotek:

Hej Beatko :1luvu:

To przede wszystkim ogromna frajda ;)

aannee99 pisze:Piękna ta malutka kiciunia <3
Kasiu, sama sobie tak włosy zaplotłaś?. CUDOWNIE!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Sama, ale nie zawsze wychodzą jeszcze :mrgreen:

Milena_MK pisze:Nooo też zwróciłam uwagę na włosy!!!

Pooglądałam filmiki na yt gdzie dziewczyny pokazują jak robić warkocze francuskie na boku albo zaplatańce czy kłosy.
Parę razy poćwiczyłam i w miarę wychodzi, ale nie umiem zrobić w tyłu głowy, na razie tylko z boku :wink:

Nauczyłam się przez ogląd
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]