♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 Jest i choinka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 02, 2014 20:17 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Rilla07 pisze:Hej hej :1luvu:

Serio takie rzeczy w Netto? 8O
Wyrósł taki blisko mnie wielki i omijam szerokim łukiem jak każdy hipermarket :lol:
Może zaglądnę, ta budka różowa cudna :D

Aniu, masz rację, też o tym myślałam pod tym kątem, zwłaszcza jak w domu pojawią się dzieciaki, ale... no właśnie, nie wiem czy ja po prostu nadaję się na kierowcę ;)
Niby kurs przeszłam gładko, zdałam może nie za pierwszy razem ale poszło w miarę ok... jednak mam obawy, że ze mnie żaden kierowca :) Prawko leży w szufladzie a po 10 latach (tyle aż minęło) bym za kółko teraz nie wsiadła :D

Miziaki i pozdrawiaki :1luvu: :1luvu: :201461 :201461

Wykup sobie kilka godz. jazdy dla wprawy i zacznij jeździć to się wprawisz i z każdą jazdą będziesz się czuła pewniej.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw paź 02, 2014 22:02 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Serio takie rzeczy w Netto? 8O
Wyrósł taki blisko mnie wielki i omijam szerokim łukiem jak każdy hipermarket :lol:
Może zaglądnę, ta budka różowa cudna :D

Aniu, masz rację, też o tym myślałam pod tym kątem, zwłaszcza jak w domu pojawią się dzieciaki, ale... no właśnie, nie wiem czy ja po prostu nadaję się na kierowcę ;)
Niby kurs przeszłam gładko, zdałam może nie za pierwszy razem ale poszło w miarę ok... jednak mam obawy, że ze mnie żaden kierowca :) Prawko leży w szufladzie a po 10 latach (tyle aż minęło) bym za kółko teraz nie wsiadła :D

Miziaki i pozdrawiaki :1luvu: :1luvu: :201461 :201461

Tak, tak - takie fajne rzeczy w Netto bywają. Jakiś czas temu Marcelkowi tunelik za grosze tam kupiłam właśnie :ok: :ok: A co do prawka, to oczywiście jeżeli nie czujesz się naprawdę na siłach, to wiadomo... ale skoro masz prawko, to wiesz, może jednak warto byłoby zrobić tak jak pisze Ewa?. Wykupić kilka godzin jazdy i jednak korzystać z przywileju posiadania tego dokumentu? :D

Mam sporo zdjęć, ale to już jutro :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt paź 03, 2014 10:35 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Pt paź 03, 2014 10:38 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej hej :1luvu:

Ania robisz po prostu przepiękne zdjęcia, profesjonalne :D
Kociaki cudne a Tosieczek rośnie dosłownie z dnia na dzień ;)

Marcello te cudne oczy jasno zielone :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wracając jeszcze do prawka, to macie racje dziewczyny, ale ja jednak chyba wolę być pasażerem jak na razie :mrgreen:
Może kiedyś wrócę do jazdy, na razie nie czuję się na siłach... ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt paź 03, 2014 10:39 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Cudne te twoje kociaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Marcelkowi ten uśmieszek został od kociaka a Tosia na fiotelowej kanapce prezentuje się wspaniale tylko................gdzie Lunka ? :roll:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt paź 03, 2014 10:42 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Ania robisz po prostu przepiękne zdjęcia, profesjonalne :D
Kociaki cudne a Tosieczek rośnie dosłownie z dnia na dzień ;)

Marcello te cudne oczy jasno zielone :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wracając jeszcze do prawka, to macie racje dziewczyny, ale ja jednak chyba wolę być pasażerem jak na razie :mrgreen:
Może kiedyś wrócę do jazdy, na razie nie czuję się na siłach... ;)

Nie czujesz się na siłach bo nie próbujesz jeździć. Jakbys zaczęła to po paru razach przyzwyczaiłabyś się i jazda stałaby sie chlebem powszednim. Najtrudniej jest zacząć.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt paź 03, 2014 12:00 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Kasiu Dziękuję :oops: :1luvu: Tosia rośnie jak na drożdżach, to prawda. Duża już z niej koteczka jest, waży 2,2 kg, a gdy M. przywiózł ją do domu, to ważyła 500 gram, taka maleńka była. Tosia ma swoją myszkę, którą dostała dzień po tym gdy u nas zamieszkała. Jest to czarna myszka, ogonek ma 'pusty', lekki, a cała jest ciężka, ona z nią lata w pyszczku, szaleje. Wczoraj oglądałam wieczorem z M. film i Tosia wariowała z tą mychą. Wskoczyła do nas na kanapę, rzuciłam jej myszkę, pobiegła za nią, wzięła w pyszczek i przybiegła do nas na kanapę. Rzucaliśmy jej tak przez dłuższy czas :D Normalnie mamy kotkę aportującą :ryk: a co najfajniejsze : to ona tą wyrzuconą mychę przynosi z powrotem, co np. naszej Lunie nie zawsze wychodzi gdy na dworze rzucamy jej piłeczkę :mrgreen:

Ewa Marcello taki uśmiechnięty 'od zawsze', to prawda :D Lunki zdjęcia w domu tak fajnie nie wychodzą, jej trzeba zrobić zdjęcia na dworze, może wezmę aparat jutro na spacer, to porobię jej troszkę zdjęć :)

Przyszła przesyłka z Zooplusa :ok: Luna ma żarełko, a kotałki żwir :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Pt paź 03, 2014 12:16 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

aannee99 pisze:Kasiu Dziękuję :oops: :1luvu: Tosia rośnie jak na drożdżach, to prawda. Duża już z niej koteczka jest, waży 2,2 kg, a gdy M. przywiózł ją do domu, to ważyła 500 gram, taka maleńka była. Tosia ma swoją myszkę, którą dostała dzień po tym gdy u nas zamieszkała. Jest to czarna myszka, ogonek ma 'pusty', lekki, a cała jest ciężka, ona z nią lata w pyszczku, szaleje. Wczoraj oglądałam wieczorem z M. film i Tosia wariowała z tą mychą. Wskoczyła do nas na kanapę, rzuciłam jej myszkę, pobiegła za nią, wzięła w pyszczek i przybiegła do nas na kanapę. Rzucaliśmy jej tak przez dłuższy czas :D Normalnie mamy kotkę aportującą :ryk: a co najfajniejsze : to ona tą wyrzuconą mychę przynosi z powrotem, co np. naszej Lunie nie zawsze wychodzi gdy na dworze rzucamy jej piłeczkę :mrgreen:

Ewa Marcello taki uśmiechnięty 'od zawsze', to prawda :D Lunki zdjęcia w domu tak fajnie nie wychodzą, jej trzeba zrobić zdjęcia na dworze, może wezmę aparat jutro na spacer, to porobię jej troszkę zdjęć :)

Przyszła przesyłka z Zooplusa :ok: Luna ma żarełko, a kotałki żwir :ok:

U mnie kotką aportującą jest Pola. Wierz mi jest w tym nie zmordowana. Nie musi to być myszka - może być zawleczka od mleka,obwódka od korka od butelek, piłeczka czy zwykły papierek.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt paź 03, 2014 12:22 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Niesamowite to jest, naprawdę :D :D
Obrazek

aannee99

Post » Pt paź 03, 2014 12:59 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

aannee99 pisze:Niesamowite to jest, naprawdę :D :D

Dlatego twierdzę że mam kotkę Zuzię i kotopsa Polę. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob paź 04, 2014 9:13 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Dzień dobry

Kolejny bardzo słoneczny dzień się zapowiada, a ja ... czuję się fatalnie. W nocy bolał mnie żołądek, a rano przyszły ciężkie dni i dosłownie czuje się okropnie :( Leżę - źle, siedzę - źle. Miałam piękne plany z porządkami, ale póki co nic z tego, a i tak muszę do miasta wyjść, bo Wiki idzie dzisiaj na urodziny koleżanki z klasy i jakiś prezent musimy kupić. Na godzinę 12 przychodzi koleżanka ( ta najlepsza Jej, która u nas czasem nocuje ),na czesanie, bo na ślub dzisiaj idą i mam zrobić Jej ładną fryzurkę, a włosy ma .. piękne, bardzo długie!!.

Tosia wczoraj miaukoliła bardzo gdy wszyscy poszli spać, musiałam do niej wstawać i ją tulić ;) uspokoiła się, poszalała z Marcelem i poszła spać.
Obrazek

aannee99

Post » Sob paź 04, 2014 14:06 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

witaj Aniu :1luvu:
to masz takie zdolności, ze potrafisz czesać długie włosy?

koteczki jak zawsze śliczne :1luvu: :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob paź 04, 2014 14:32 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

A u nas brzydko, pochmurnie się zrobiło :(
Ranek był całkiem całkiem, ale zimno...
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob paź 04, 2014 17:31 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

mir.ka pisze:witaj Aniu :1luvu:
to masz takie zdolności, ze potrafisz czesać długie włosy?

koteczki jak zawsze śliczne :1luvu: :1luvu:

Zdolności?. Nie wiem :D Po prostu lubię robić fajne fryzurki Wiki, w wakacje zapragnęła mieć ścięte włoski więc pole do popisu mam mniejsze, ale mimo to nawet przy takiej długości można fajne zaplatańce robić :ok: a ostatnio jak spała u nas ta koleżanka Wiki, to rano Ją czesałam i zrobiłam na włosach coś czego jeszcze nigdy nie robiłam, Jej mamie się bardzo spodobało i zapytała czy nie chciałabym uczesać małej na wesele, no dla mnie to sama przyjemność :D Włoski ma sporo za pupę, oj sporo, cudowne są :)

Wiki jest na urodzinach koleżanki, jeszcze pół godziny i idę po Nią, na pewno fajnie się bawią dziewczynki :)

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Sob paź 04, 2014 18:37 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Obrazek[/quote]

ale słodkości :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]