Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Cześc Ewuś![]()
a jakoś dzisiaj spac nie mogłam, tak na pół gwizdka
MB&Ofelia pisze:Zuzieńka i Poleńka. Wiecie co? Nasza Duża pojechała se na długo na latacze, a u nas był katsiting. To znaczy byli Duzi z małymi Dużymi i nam dawali duuużo amciu i nie zamykali bałkona na noc. Można było bałkonować okropecznie długo. Ale na noc tuptałyśmy spać do domciu, bo my jezdeśmy domkowe kotki.
I udało mi się upolować porządmnie dużego bzykacza, co go Duża nazywa chrobąsz. Duża mię go zawsze zabiera, nie wię dlaczemu, a teraz mię go nikt nie zabrał, to go se upolowałam. Podobno zmartretowiłam fasolku i cebula jak polowałam, ale co poradzę, że fasolkui i cebul były na mojej drodze polowania?
Lizam was po uszkach i życzę fajmnego bałkonowania i dużo bzykaczy.
Książniczka Ofelja
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Cześc Ewuś![]()
Ja dopiero zaczęłam usypiać po 4 nad ranem. Też nie mogłam zasnąć - duszno mi było i nie mogłam się ułożyć.
Witaj Aguś.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Cześc Ewuś![]()
Ja dopiero zaczęłam usypiać po 4 nad ranem. Też nie mogłam zasnąć - duszno mi było i nie mogłam się ułożyć.
Witaj Aguś.
witaj Ewciu![]()
a ja pospałam, obudziłam sie po 8-mej i byłam trochę zdziwiona, że zwierzyna mnie wcześniej nie obudziła
MaryLux pisze:A ja biedna o 5.40 się obudziłam... Dużo przed budzikiem
MaryLux pisze:A ja biedna o 5.40 się obudziłam... Dużo przed budzikiem
kuba.kaczor13 pisze:MaryLux pisze:A ja biedna o 5.40 się obudziłam... Dużo przed budzikiem
.to widzę że o jednej godzinie się zerwaliśmy
kuba.kaczor13 pisze:MaryLux pisze:A ja biedna o 5.40 się obudziłam... Dużo przed budzikiem
.to widzę że o jednej godzinie się zerwaliśmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 67 gości