Moderator: Estraven

ab. pisze:I trzeba okryć kotusia
vanesia1 pisze:ab. pisze:I trzeba okryć kotusia
No.. i w stópki jej chucham
♥ 
NatjaSNB pisze:Ostatnia rozmowa między mną, mężem i teściową.
Ja: Ze mną nie jest tak źle. To on ciągle szepcze coś Tośce na ucho i nie chce mi powiedzieć, co do niej gada.
On: Już my mamy takie swoje sprawy
Teściowa: Ja nie wiem które z was jest bardziej nienormalne. Czy on, że szepcze do kota... czy Ty, że chcesz wiedzieć co on tam jej szepcze.![]()
Oczywiście ona nie mówiła poważnie, sama ciągle do kotów gada
Milena_MK pisze:NatjaSNB pisze:Ostatnia rozmowa między mną, mężem i teściową.
Ja: Ze mną nie jest tak źle. To on ciągle szepcze coś Tośce na ucho i nie chce mi powiedzieć, co do niej gada.
On: Już my mamy takie swoje sprawy
Teściowa: Ja nie wiem które z was jest bardziej nienormalne. Czy on, że szepcze do kota... czy Ty, że chcesz wiedzieć co on tam jej szepcze.![]()
Oczywiście ona nie mówiła poważnie, sama ciągle do kotów gada
hahaha ale się ubawiłam![]()
![]()

Milena_MK pisze:U mnie w pracy bardzo często kiedy opowiadam o kotach pada pytanie "Zaraz, zaraz, ty nadal o kotach mówisz?" hehe
TRacą rachubę, bo czasem ciężko się zorientować, czy mówię o synku czy o kiciuniach

vanesia1 pisze:Milena_MK pisze:Ale fakt faktem, przynudzamChyba, że spotykam się w gronie miłośników kotów, wtedy mogę gadać do woli. Mój telefon też jest monotematyczny, zawsze jak zaczynam z kimś nowym rozmowę, w końcu pada: "Zaraz, zaraz..a pokazywałam Ci już moją Tosię?"
Milena_MK pisze:vanesia1 pisze:Milena_MK pisze:Ale fakt faktem, przynudzamChyba, że spotykam się w gronie miłośników kotów, wtedy mogę gadać do woli. Mój telefon też jest monotematyczny, zawsze jak zaczynam z kimś nowym rozmowę, w końcu pada: "Zaraz, zaraz..a pokazywałam Ci już moją Tosię?"
Jeeezuuuu jak ja przynudzam o kotach! Muszę sobie jakiś ogranicznik wmontować, bo dzisiaj na pytanie "jak tam wakacje", od razu przeszłam do opisywania jak się czuły koty
♥ 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości