agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Czekam kiedy te twoje pięknoty zobaczę w konkursie
a tak się zbieram jak pies do jeża
a pies do jeża to się tylko przymierza z nie zbiera

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Czekam kiedy te twoje pięknoty zobaczę w konkursie
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Czekam kiedy te twoje pięknoty zobaczę w konkursie
Zbierz się w końcu i zgłoś - może na lipcowy
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Czekam kiedy te twoje pięknoty zobaczę w konkursie
Zbierz się w końcu i zgłoś - może na lipcowy
wiesz co a może i mi się w końcu uda zgłosić te moje potforki
Ewa L. pisze:U nas wszystko jest na maxa - i zimno i ciepło![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:U nas wszystko jest na maxa - i zimno i ciepło![]()
![]()
co chcesz od mojego Maxa? on nic nie wie, biedna psina
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:U nas wszystko jest na maxa - i zimno i ciepło![]()
![]()
To nie jego sprawka
mir.ka pisze:czy ktoś z Was ma "niewidzialnego kota", który znika jak ktoś obcy przychodzi i wychodzi dopiero jak "niebezpieczeństwo" minie?
bo moja Elenka taka jest i zastanawiam się czy to jej przejdzie, a jest już u mnie prawie rok
mir.ka pisze:czy ktoś z Was ma "niewidzialnego kota", który znika jak ktoś obcy przychodzi i wychodzi dopiero jak "niebezpieczeństwo" minie?
bo moja Elenka taka jest i zastanawiam się czy to jej przejdzie, a jest już u mnie prawie rok
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:U nas wszystko jest na maxa - i zimno i ciepło![]()
![]()
To nie jego sprawka
jak możesz tak brzydko podejrzewać biedą psinę![]()
jemu to dopiero było gorąco bo straszny futrzak
barbarados pisze:Zbieram sie do pracyDo jutra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości