Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Cieszę się, my tez ,choc wczoraj mialam watpliwosci,czy przezyje
Monostra pisze:A jak się ma Chipi i jego pęcherz?
Sybirek kiedyś tak doświadczony
anulka111 pisze:Gucio zyje,ale jego ogon ekhm.......... stracil na szerokosci i sie ukrywa![]()
U nas znow pochmurnie po pieknym dniu pelnym parapetingu i balkonowania-mnie boli glowa od zmian cisnienia, kotki spaly, ile sie dalo.
Gucio ma kiepski humor- jojczy na Rysia,zaczepia Smakusie-łapoczyny uprawia Gucio i Smakusia,rudemu sie nie chce-olewa na szczescie wszystko. I dobrze,bo jakby mi sie oba kocurki nakrecaly,to bym sie wykonczyla......u mnie jest bardoz dobra reakcja na "eee" natychmiast hamuje akcje
Dorota pisze:Ostatni jego ząb, ten kiel zostawiony przez wetke,
znalazlam na podlodze.
Je suche jak nie wiem co!![]()
Dorota pisze:anulka111 pisze:Gucio zyje,ale jego ogon ekhm.......... stracil na szerokosci i sie ukrywa![]()
U nas znow pochmurnie po pieknym dniu pelnym parapetingu i balkonowania-mnie boli glowa od zmian cisnienia, kotki spaly, ile sie dalo.
Gucio ma kiepski humor- jojczy na Rysia,zaczepia Smakusie-łapoczyny uprawia Gucio i Smakusia,rudemu sie nie chce-olewa na szczescie wszystko. I dobrze,bo jakby mi sie oba kocurki nakrecaly,to bym sie wykonczyla......u mnie jest bardoz dobra reakcja na "eee" natychmiast hamuje akcje
Oj, duzo sie dzieje...
Kciuki za lepszosc!
Żądam wyjaśnienia, co sie stalo z ogonem Gucia!![]()
[u]Mru wstrząśnięty[u] (używając diakrytyków)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, pibon i 623 gości