Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. IX

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 18, 2012 20:30 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Umieją się bawić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto gru 18, 2012 22:15 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Cudne. :D
Mieliśmy kiedyś Wacława, psa wielkiego i poważnego zazwyczaj, ale jak natrafiał zimą na ślizgawkę, nigdy sobie nie odmawiał przejażdżki. Pierwszy raz ofc przypadkiem, ale ale jak już się skapnął, że to fajne jest to specjalnie się rozpędzał i bziuut.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro gru 19, 2012 9:49 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

:ryk: ale bomba :ryk:
mój Georg tak jeździł na malutkim dywaniku: opierał przednie łapy, rozpędzał się, wskakiwał na ten dywanik i jechał. Ale to raptem ze dwa-trzy metry po podłodze, a te psi to hardcore :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 19, 2012 9:51 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

chyba się domyślam jaka jest zawartość tego gifa, ale ani mój domowy, ani pracowy kompjuter nie daje rady
mniej więcej co minutę następuje zmiana klatki
:roll:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro gru 19, 2012 9:58 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

pozytywka pisze:chyba się domyślam jaka jest zawartość tego gifa, ale ani mój domowy, ani pracowy kompjuter nie daje rady
mniej więcej co minutę następuje zmiana klatki
:roll:

Pozytywko, u mnie to samo. Ale skopiuj ten adres: http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/2 ... _inner.gif
:smiech3:
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Śro gru 19, 2012 10:06 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

niewiarygodne 8O
:smiech3:
ale mają fun! :mrgreen:

pozytywka

Post » Śro gru 19, 2012 12:10 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

I robia to z pełną premedytacją :mrgreen:

Miałam kiedys suczurkę, która była zapalony wodoskokiem. Widząc zbiornik po prostu rozpędzała się i na bombę buch :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro gru 19, 2012 20:41 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

w przededniu końca świata muszę, po prostu muszę, się zachwycić
pochwalony niech będzie twórca internetu, niech cieszy się zasłużonym uznaniem i szacunkiem
niech będzie szczęśliwy, jako i ja jestem po otrzymaniu paczki z filtrem do odkurzacza :-)
archiwalny wręcz model odkurzacza bezworkowego zaniemógł był biedaczek, z powodu perforacji ramki do filtra okrągłego
nie produkuje się już takich modeli
nie jest to jakaś cudowna marka z wieczystą gwarancją na śrubki, muterki, rurki, wężyki i podzespoły
w Krakowie jest w tej chwili (o ile go nie zlikwidowano) tylko jeden sklep z częściami AGD
dojazd do tego sklepu i powrót z niego zająłby mi cały dzień, a efekt był jakże niepewny
z sercem skulonym z żalu nad sperforowaną ramką filtra, zasiadłam dwa dni temu do komputera
nie liczyłam na cud
a jednak
w jednej, jedynej firmie, na drugim końcu Polski znalazłam 3210FI3698A Ramka LG V-CB371HEU
skulone serce powoli się rozkulało
a dziś rozkwitło jak róża
:mrgreen:
gdyby ktoś potrzebował niestandardowej części do jakiegoś sprzętu AGD, służę namiarem na firmę uszczęśliwiającą :D

pozytywka

Post » Śro gru 19, 2012 20:43 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Warto wiedzieć :idea:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro gru 19, 2012 20:50 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

kiedy szukałam tej części nawet nie wiedziałam jak to nazwać, żeby zapytać wujcia gugla
to jest naprawdę niesamowite, że nie ruszając się z domu można namierzyć i zdobyć potrzebną rzecz
radość i satysfakcja porównywalna do radości z "wystania" pralki, lodówki czy meblościanki z pomocą logowania się na społecznej liście kolejkowej
a o ile (o całe nieba i horyzonty) łatwiejsze
n'est pas?
dlatego wciąż zachwycam się internetem
chociaż z niego taki straszny demon 8)

pozytywka

Post » Śro gru 19, 2012 21:04 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

No dobra rzecz ten internet :ryk:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw gru 20, 2012 8:03 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Pozytywko :piwa: rozumiem Twoją radość :D
U nas taka radocha była, jak nam się udało kupić igłę do gramofonu (zabytkowej unitry :wink: )
Obrazek

Bagienka

Post » Czw gru 20, 2012 10:55 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

A mnie się nareszcie udało w jakiejś netowej księgarni w Łodzi kupić upragniony kalendarz ścienny z kotem Simona, którego nie było w żadnej dużej księgarni, ani na żywo, ani w necie, ani nie było już u wydawcy, a jak jakaś księgarnia chwaliła się na stronie, że ma, to okazywało się, że nie ma ;)
I jest (jestem uzależniona od tego kalendarza, właśnie w wersji ściennej).
Że nie wspomnę o zakupie super butów snowboardowych dla Młodego przecenionych o 60 proc. I w ogóle net ma wiele zalet, poza tym, że śledzi ludzi.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw gru 20, 2012 11:17 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

A się pochwalę :oops:
Mój Kuba wygrał dzisiaj książkę w Trójce :D
To już trzecia w ciągu dwóch - trzech miesięcy 8O
:dance2:
Obrazek

Bagienka

Post » Czw gru 20, 2012 11:25 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Ale, że mu się udało dodzwonić? 8O
to sukces rzeczywiście

Conchito mam ze dwie internetowe księgarnie z Krakowa, mogę podesłać namiary 8)

pozytywka

[poprzednia][następna]