kalair pisze:Nelly pisze:Cześć Dużai kocie panienki
Czeeeść Aluś z koteczkami!![]()
![]()
Cześć Ciociu!![]()
![]()
Bożenko, Ty o tej godzinie jeszcze w necie?
Moderator: Estraven
kalair pisze:Nelly pisze:Cześć Dużai kocie panienki
![]()
Cześć Ciociu!![]()
![]()
Nit pisze:Witam,
taka malutka czteromiesięczna dziewczynka szuka domu
http://wstaw.org/h/d4cb5f77e79/
Dziewczynka odrobaczona, zaszczepiona, szuka dobrego kochającego domku.
Petka pisze:Cześć Duża z najpiękniejszymi Kretkami![]()
Nelly pisze:kalair pisze:Nelly pisze:Cześć Dużai kocie panienki
![]()
Cześć Ciociu!![]()
![]()
Bożenko, Ty o tej godzinie jeszcze w necie?Coś niesamowitego
bulba pisze:Doberek Bożenko z Kreciami![]()
![]()
U nas dzisiaj typowo listopadowa pogoda - ciemno i bardzo mokro.

Biedna Renia, a da się z Tobą porozumieć?, no patrząc na ten wyraz..
Nit pisze:dziękuję za przeniesienie postu
Malutka jest istnym psotnym żywiołem, nawet jak na kociaka to ma wyjątkowe ADHD. Pilnie szuka domku , jej braciszek w środę jedzie do nowych właścicieli a ona zostanie sama
więcej zdjęć mogę przesłać na maila.

kalair pisze:Nit pisze:dziękuję za przeniesienie postu
Malutka jest istnym psotnym żywiołem, nawet jak na kociaka to ma wyjątkowe ADHD. Pilnie szuka domku , jej braciszek w środę jedzie do nowych właścicieli a ona zostanie sama
W ogóle to witaj!![]()
Malutka jest śliczna, ma swój wątek? Dobrze by było jej założyć na kociarni wątek. I pisać o niej dużo,i dużo fotek wstawić..![]()
Możesz tz zamówić ogłoszenia u Cat Angel za niewielką opłatą, ewentualnie sama porobić, i wstawiać gdzie się da, na różnych portalach. Trzeba zrobić dużo, bo i dużo jest niestety kociaków do adopcji..
to się ożywiambeateczka pisze:kalair pisze:Nit pisze:dziękuję za przeniesienie postu
W ogóle to witaj!![]()
Malutka jest śliczna, ma swój wątek? Dobrze by było jej założyć na kociarni wątek. I pisać o niej dużo,i dużo fotek wstawić..![]()
Możesz tz zamówić ogłoszenia u Cat Angel za niewielką opłatą, ewentualnie sama porobić, i wstawiać gdzie się da, na różnych portalach. Trzeba zrobić dużo, bo i dużo jest niestety kociaków do adopcji..
Powitać Bożenkę z dziewczętami.
Ja jak zwykle gdy widzę taką szylkretkęto się ożywiam

Nit pisze:tak CatAngel zrobiła nam ogłoszenia, ale wszyscy rudych chcą![]()
Jakby jeszcze ktoś był tak uprzejmy i wytłumaczył mi jak wstawić zdjęcie żeby pojawił się obrazek a nie link będę bardzo wdzięczna- mam z tym problem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia, muza_51, Sylwia_mewka i 13 gości