Poważnie????

Nie dość, że wygląda jak Lafinka, to jeszcze moja imienniczka?

Witaj, napisz coś więcej.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:kalair pisze:Boszzz..co za niezdecydowane uczucia!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ależ właśnie bardzo zdecydowane
anulka111 pisze:Pospałam, potem bylam w sklepie, po drodze deszcz hurra spadl na mnie ,a teraz rozwazam smazenie plackow
anulka111 pisze:Ale numer-klonikwitaj na forum kocim
anulka111 pisze::ryk: Kusz amnie te placki straszliwie,a rozsadek podpowiada,by je rano zrobic- musze kuwety ogarnac i pognac na smietnik- ja tu wroce
Myszolandia pisze:kalair pisze:
A dasz mi Ciociu buziaka??![]()
![]()
z miejsca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hejka![]()
![]()
kalair pisze:Poważnie????![]()
Nie dość, że wygląda jak Lafinka, to jeszcze moja imienniczka?![]()
![]()
Witaj, napisz coś więcej.
Kejdi pisze:
Bożena jest z nami od czerwca, przybłąkała się do mojej ciotki na Warszawskim Grochowie. Ze względu na alergię syna ciotka nie mogła jej zatrzymać.
Od zawsze chciałam mieć kota i trafiła się okazja. Mój chłopak jakiś czas temu niechętnie wyraził zgodę na kota pod warunkiem, że będzie to Maine Coon. Wyszło trochę inaczej
Na początku było trochę stresu ze względu na drobne objawy alergiczne u chłopaka, ale po tygodniu wszystko przeszło
Szczerze mówiąc jak pierwszy raz ją zobaczyłam, to jej umaszczenie wydawało mi się jedyne i niepowtarzalne, teraz jak przeglądam w necie zdjęcia dwukolorowych szylkretek, to wszystkie wydają mi się dość podobne (co oczywiście nie znaczy, że są mniej piękne).
Bożena uwielbia włazić pod kołdrę i o świcie łapać nas za nogi, ma pod opieką 200l akwarium a w nim cała stado ryb do łapania przez szybę, olewa wszelkie piłki za to zamordowała już na śmierć dwie futrzane myszy z piórami w tyłkach.
Pozdrawiam
anulka111 pisze:Mordowaniwe myszy z piorkami to ulubiona zabawa i moich ,podobnie jak zabawa w kartonowych pudlach po dostawie zwirku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 36 gości