kalair pisze:Czeeść! Burzy nie mamy, ale tak ok. szóstej porządnie lunęło..Ale króciutko, sucho..
sucho jest bardzo, ale jednocześnie ludzie kopią ziemniaki i też by chcieli trochę czasu na to. nie ma złotego środka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Czeeść! Burzy nie mamy, ale tak ok. szóstej porządnie lunęło..Ale króciutko, sucho..
Danusia pisze:tosiula pisze:Danusia pisze:Hejka
cześć Danusiumamy mokro
to mokro bardzo potrzebne,ziemia za bardzo wysuszona. Ale nie jest zimno
Hannah12 pisze:W temacie pogody, u nas dzisiaj praktycznie cały dzień lało.
Avian pisze:No własnie, lało, do tego mnie przewiało![]()
Kota potrzebuję do wygrzania ucha, nie ma ktoś na pożyczenie?
anulka111 pisze:U mnie nie padalo- jak w koncu podlalam przed blokiem krzaczorki z wielkim wysilkiem ,bo po schodach musialam chodzic to dwie godziny potem lalo jak z cebra
tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:Danusia pisze:Hejka
cześć Danusiumamy mokro
jest zimno Danusiu, jak już skarpetki założyłam to zimnojuż okna zamykamy na wieczór
Danusia pisze:tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:Danusia pisze:Hejka
cześć Danusiumamy mokro
jest zimno Danusiu, jak już skarpetki założyłam to zimnojuż okna zamykamy na wieczór
my mamy calą noc okno otwarte, czasem i dwa
tosiula pisze:dzisiaj pierwszy raz pozamykałama koty nawet nie spojrzą na mokry balkon, nie są zainteresowane spacerkiem
śpią jak susły, TZ też
będą kusić po nocy, ale przynajmniej nie musiałam patrzeć na Rambo
![]()
![]()
Danusia pisze:tosiula pisze:dzisiaj pierwszy raz pozamykałama koty nawet nie spojrzą na mokry balkon, nie są zainteresowane spacerkiem
śpią jak susły, TZ też
będą kusić po nocy, ale przynajmniej nie musiałam patrzeć na Rambo
![]()
![]()
Tez nie lubię Rambo![]()
Moje koteczki pobudzilam, pobrykają jeszcze sobie , to nam dadzą pospać dlugo
Hannah12 pisze:A moja duża jest zimnolubna, zostawiła otwarty balkon na noc, u siebie w sypialni tez miała otwarte ( tak troszkę) jedno okon, w moim pokoju tez jedno było uchylone. Dobrze, że nie wiało bo pokoje się po przeciwnych stronach.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, Paula05 i 147 gości