Trzy baby i dwa rude... wesoła gromadka.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 12, 2012 19:38 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

kalair pisze:Czeeść! Burzy nie mamy, ale tak ok. szóstej porządnie lunęło..Ale króciutko, sucho..

sucho jest bardzo, ale jednocześnie ludzie kopią ziemniaki i też by chcieli trochę czasu na to. nie ma złotego środka :roll: ja wolę suche, słoneczne dni, a moi rodzice marzą o deszczu na działce :roll:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Śro wrz 12, 2012 19:42 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

W temacie pogody, u nas dzisiaj praktycznie cały dzień lało.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro wrz 12, 2012 20:22 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

No własnie, lało, do tego mnie przewiało :roll:
Kota potrzebuję do wygrzania ucha, nie ma ktoś na pożyczenie? :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro wrz 12, 2012 21:08 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

U mnie nie padalo- jak w koncu podlalam przed blokiem krzaczorki z wielkim wysilkiem ,bo po schodach musialam chodzic to dwie godziny potem lalo jak z cebra :twisted:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro wrz 12, 2012 21:18 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

Danusia pisze:
tosiula pisze:
Danusia pisze:Hejka :1luvu:

cześć Danusiu :P mamy mokro :cry:

to mokro bardzo potrzebne,ziemia za bardzo wysuszona. Ale nie jest zimno :ok:

jest zimno Danusiu, jak już skarpetki założyłam to zimno :mrgreen: już okna zamykamy na wieczór :mrgreen:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Śro wrz 12, 2012 21:23 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

Hannah12 pisze:W temacie pogody, u nas dzisiaj praktycznie cały dzień lało.

tak jak u nas, ale to blisko :wink: ale żal że lata odchodzi, nawet mój ukochany rybołów odleciał. a tak Nori żegnała się z gniazdem
http://www.youtube.com/watch?v=V-5Dqkhz2oI :1luvu: nawet nie wiem czy wróci po 3 latach do gniazda :ok: taka piękna z niej ptaszyna :1luvu:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Śro wrz 12, 2012 21:25 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

Avian pisze:No własnie, lało, do tego mnie przewiało :roll:
Kota potrzebuję do wygrzania ucha, nie ma ktoś na pożyczenie? :twisted:

mam, 4 :evil: Pysię sobie zostawię :kotek: a reszta bandy do roboty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Śro wrz 12, 2012 21:34 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

anulka111 pisze:U mnie nie padalo- jak w koncu podlalam przed blokiem krzaczorki z wielkim wysilkiem ,bo po schodach musialam chodzic to dwie godziny potem lalo jak z cebra :twisted:

przetarłaś szlak wodny :ryk: :ryk: :ryk:
ale można się w doopkę ugryźć w takiej sytuacji. dzisiaj nie zdążyła, na szczęście, na myjnie z autem jechać. zaoszczędziłam kaskę :mrgreen: a jakbym wyjechała z myjni w deszcz to nie wiem co :lol:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Śro wrz 12, 2012 21:50 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

tosiula pisze:
Danusia pisze:
tosiula pisze:

jest zimno Danusiu, jak już skarpetki założyłam to zimno :mrgreen: już okna zamykamy na wieczór :mrgreen:

my mamy calą noc okno otwarte, czasem i dwa :roll:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro wrz 12, 2012 21:55 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

Danusia pisze:
tosiula pisze:
Danusia pisze:
tosiula pisze:

my mamy calą noc okno otwarte, czasem i dwa :roll:

dzisiaj pierwszy raz pozamykałam :roll: a koty nawet nie spojrzą na mokry balkon, nie są zainteresowane spacerkiem :x śpią jak susły, TZ też :lol: będą kusić po nocy, ale przynajmniej nie musiałam patrzeć na Rambo :piwa: :piwa: :piwa:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Śro wrz 12, 2012 22:00 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

tosiula pisze:dzisiaj pierwszy raz pozamykałam :roll: a koty nawet nie spojrzą na mokry balkon, nie są zainteresowane spacerkiem :x śpią jak susły, TZ też :lol: będą kusić po nocy, ale przynajmniej nie musiałam patrzeć na Rambo :piwa: :piwa: :piwa:

Tez nie lubię Rambo :mrgreen:
Moje koteczki pobudzilam, pobrykają jeszcze sobie , to nam dadzą pospać dlugo :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw wrz 13, 2012 8:27 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

Danusia pisze:
tosiula pisze:dzisiaj pierwszy raz pozamykałam :roll: a koty nawet nie spojrzą na mokry balkon, nie są zainteresowane spacerkiem :x śpią jak susły, TZ też :lol: będą kusić po nocy, ale przynajmniej nie musiałam patrzeć na Rambo :piwa: :piwa: :piwa:

Tez nie lubię Rambo :mrgreen:
Moje koteczki pobudzilam, pobrykają jeszcze sobie , to nam dadzą pospać dlugo :mrgreen:

chyba też tak zacznę robić, bo całą noc dzisiaj mnie molestowały :evil: makabra :evil: jak nie komary to koty :roll: a później przypomniało mi się, bo wiadomo noc jest dobrym doradcą, że pod drzwiami sklepu było SW. Cała ulica była tym podkręcona. Byłam w tym czasie w księgowości, a oni się dobijali. No i w nocy zaczęłam kombinować co mogli chcieć, może coś zapomniałam, durnota jedna :ryk: :ryk: :ryk:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Czw wrz 13, 2012 9:08 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

A moja duża jest zimnolubna, zostawiła otwarty balkon na noc, u siebie w sypialni tez miała otwarte ( tak troszkę) jedno okon, w moim pokoju tez jedno było uchylone. Dobrze, że nie wiało bo pokoje się po przeciwnych stronach.
Haker

Hannah12

Post » Czw wrz 13, 2012 9:41 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

Hannah12 pisze:A moja duża jest zimnolubna, zostawiła otwarty balkon na noc, u siebie w sypialni tez miała otwarte ( tak troszkę) jedno okon, w moim pokoju tez jedno było uchylone. Dobrze, że nie wiało bo pokoje się po przeciwnych stronach.
Haker

Moja Duża zawsze rano otwiera wszystko co może. :roll: Nawet zimą. Nie cierpię tego, bo nienawidzę przeciągów. :evil: Zawsze się gdzieś chowam. Ostatnio to nawet Duża sama zaniosła mnie do łazienki i posadziła na miękkim kocyku na pralce. Nawet wygodnie było :lol: Ale żadnych przeciągów. :evil: :evil: Ale gdzie ty kumplu spałeś w taką zimną noc. I to jeszcze przy otwartych oknach :evil: Duże są nieodpowiedzialne :roll:
Fifulek

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Czw wrz 13, 2012 10:31 Re: Trzy baby i dwa rude... 100 nowych fotek - str 30

Fifulece, jak to gdzie koło (ale nie wchodziłem pod koc) dużej, a nad ranem położyłem się na moim fotelu, który stoi w sypialni.
Haker

Hannah12

[poprzednia][następna]