Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 17, 2012 8:58 Re: Boluś ze śmietnika (2) Chrupiemy chrupki i tylko chrupki

KotkaWodna pisze:uwaga, uwaga, wieści donoszę, świeżutkie, sprzed chwili, jeszcze ciepłe!!
Cytuję:

"Muszę się podzielić radością niebotyczną!! Bolek strzelił klocka do kuwety! Pierwszy raz. Właśnie mi doniesiono. Olaboga!! Co za radość! I nikt w Mirmiłowie nie ma robali. Najmłodszy też nie. Pozdrawiam najserdeczniej, A."

:piwa:
Proszsz: taki mały Kotek, a jak się migusiem uczy... a niektórzy "ludzie" nie naumią się kultury defekacyjnej, choćby skały srały :mrgreen:

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: moja radocha z pierwszego udanego walnięcia klocka do kuwety.Ciotka to ostatnie twoje zdanie jest boskie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie cze 17, 2012 9:34 Re: Boluś ze śmietnika (2) Chrupiemy chrupki i tylko chrupki

taizu pisze:Nic dziwnego, Grecy tez strzelili, i to jak! :mrgreen:

:ok: :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie cze 17, 2012 9:38 Re: Boluś ze śmietnika (2) Chrupiemy chrupki i tylko chrupki

taizu pisze:Nic dziwnego, Grecy tez strzelili, i to jak! :mrgreen:

Boluś udaje Greka? :twisted:
Gratulacje dla zdolnego młodzieńca! :kotek:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie cze 17, 2012 12:08 Re: Boluś ze śmietnika (2) Chrupiemy chrupki i tylko chrupki

zdrowie kupy Bolusia :piwa:
Serniczek

Post » Nie cze 17, 2012 13:04 Re: Boluś ze śmietnika (2) Chrupiemy chrupki i tylko chrupki

Olaboga, jak się Bolutek dzisiaj miewa? :D

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie cze 17, 2012 18:57 Re: Boluś ze śmietnika (2) Chrupiemy chrupki i tylko chrupki

Jaki Bolutek? Karagounis. Udaje Greka.
Nasze wątki:Czarno Widzę i Szarość nie radość, a tu nas zobaczysz #cats.on_tour

Obrazek

haaszek

Od: Pt cze 23, 2006 18:43

Post » Nie cze 17, 2012 20:27 Re: Boluś ze śmietnika (2) Chrupiemy chrupki i tylko chrupki

Radość była przedwczesna. Dziś - na powitanie Dużej - Bolutek się spiął i walnął absolutnie NIE do kuwety.

Dzień dobry część i czołem. Jestem! Sesja zaliczona. I to nawet b. ładnie. :D Idziemy z Gazdą piwo pić. :piwa:

Bolka ujrzałam i ... oniemiałam. Ma taaaaakie łapy!!! 8O 8O 8O Jest cudowny, piękny, rozkoszny i skacze na mój widok. :mrgreen: Serduszko mammmmuni! :1luvu:

Miś hula w o wiele lepszej kondycji. O Misiu napiszę więcej jutro, bo dziś jestem śmiertelnie zmęczona.

Pozdrawiam wszystkich najserdeczniej i dziękuję za bezustanne zainteresowanie.
Aniada

Post » Nie cze 17, 2012 20:31 Re: Boluś ze śmietnika (2) Kuwetkujemy, albo... nie. ;)

Spokojne, zagrają Grecy to i on strzeli. OLABOGA i gratulacje!
Nasze wątki:Czarno Widzę i Szarość nie radość, a tu nas zobaczysz #cats.on_tour

Obrazek

haaszek

Od: Pt cze 23, 2006 18:43

Post » Nie cze 17, 2012 21:15 Re: Boluś ze śmietnika (2) Kuwetkujemy, albo... nie. ;)

Aniada, gratuluję!!! :piwa:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie cze 17, 2012 21:19 Re: Boluś ze śmietnika (2) Kuwetkujemy, albo... nie. ;)

Gratuluję sesji. :)

Aniada pisze:Dziś - na powitanie Dużej - Bolutek się spiął i walnął absolutnie NIE do kuwety.

Widocznie działasz na niego demotywująco. 8)
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Nie cze 17, 2012 21:23 Re: Boluś ze śmietnika (2) Kuwetkujemy, albo... nie. ;)

Oj Aniada...on się po prostu zesr...z wrażenia na twój widok...a tu jeszcze w tych okolicznościach kuwety wymagają no... :wink:
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Nie cze 17, 2012 21:36 Re: Boluś ze śmietnika (2) Kuwetkujemy, albo... nie. ;)

Gratulacje z powodu sesji :ok:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie cze 17, 2012 21:39 Re: Boluś ze śmietnika (2) Kuwetkujemy, albo... nie. ;)

Ty Aniada nie narzekaj........pare stron temu nie było ważne GDZIE byle było......a teraz marudzi:-) Sie panie w głowach poprzewracało....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie cze 17, 2012 21:43 Re: Boluś ze śmietnika (2) Kuwetkujemy, albo... nie. ;)

MariaD pisze:Gratuluję sesji. :)

Aniada pisze:Dziś - na powitanie Dużej - Bolutek się spiął i walnął absolutnie NIE do kuwety.

Widocznie działasz na niego demotywująco. 8)

No masz! Następna! Mój mąż też twierdzi, że jak Boluś zostaje pod jego opieką, to od razu się wzorowo zachowuje. Ja zaś rozpieszczam kota, wychować go nie umiem i oto mamy efekty. :evil:

Ewik pisze:Oj Aniada...on się po prostu zesr...z wrażenia na twój widok...

Może być... :lol:

Tak Boluś śpi:

Obrazek

A tu przed pójściem spać.

Obrazek

Obrazek
Aniada

Post » Nie cze 17, 2012 21:59 Re: Boluś ze śmietnika (2) Kuwetkujemy, albo... nie. ;)

kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!...... :love:
jakie to jest słodkie!!
...dzie widelec? bendem konsumować żywcem ;>
KotkaWodna

[poprzednia][następna]