Kacperek,Lajla, MOJA KOCHANA NIUNIA NIE ŻYJE :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 10, 2012 10:59 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

welina pisze:I Tobie Kasiu wielkie dzięki,że jesteś ze mną od początku ,za pomoc itd..:love: A w zasadzie to wcześniej ,bo siostrzyczek jeszcze nie było -jak ten czas szybko leci :roll: ,Tamten wątek na P.T to jedzeniowy i higieniczny na moje ZOO :roll:

Dziś miało być odrobaczanie,ale kupal Zosi mi się nie podoba.Poczekam do jutra-zobaczymy..Poszła Ewa do najbliższej lecznicy i kupiła Pratel- nic innego nie mieli.Na 3 koty wyszło 20 zł + 3 zł Książeczka Zdrowia dla Zosi.

Biedna-ciągle coś :( Książeczki to Wy macie tanie,ja płaciłam chyba 5 zeta-2 lata temu... :| Uściski.
Małych ani wczoraj,ani dzisiaj nie było 8O Muszę tam podejść,może będą pod blokiem.Za dużo u mnie wypuszczanych psów.I dzieci... :(

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pt sie 10, 2012 11:09 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Zwierzyniec został odrobaczony przed chwilą za zgodą WETA.Rozmawiałam jak to wszystko wygląda.Dzięki Bogu zrobiła to żona bratanka.Bo mnie trudno drętwymi łapami,no i nie zostałam podrapana. :mrgreen: Teraz robię obserwatorium, 8)

Busieńku,a może kociaki zostały wyłapane przez Fundacje.Przecież do nich zgłaszałaś.Zadzwoń do nich. :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt sie 10, 2012 11:12 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

:piwa: Na pohybel robalom! :twisted:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pt sie 10, 2012 11:26 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

sygitka21 pisze::piwa: Na pohybel robalom! :twisted:

I za babranie się w gównie :mrgreen: Samo życie.... :ryk:

Będą nowe zdjęcia Zosi jak młode obrobią.Biedna Niunia 8O

welina

Post » Sob sie 11, 2012 9:40 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Drugi dzień bez robali,wymiotów też nie było.Może Pratel nie dobry.Czy ktoś tym odrobaczał????
Nigdy więcej nie powiem,że Lajla to wiedźma. :roll: Z Zosi to dopiero łobuziak.Zachowuje się jak małpka wypuszczona z klatki.Jakby mogła to i po tapecie ,by się wspinała.Wchodzi po siatce do sufitu ( gryzie ją ),chodzi na górze po oknach i wiesza się na karniszach.Dobrze,że innym to jeszcze nie przyszło do głowy,bo co roku byłby nowy wydatek.Zaczęła dokuczać Niuni. 8O " Norka "służy już tylko jako schron przed Kacperkiem.Od trzech dni śpi na fotelu.
Pozdrawiam sobotnio :ok:

welina

Post » Sob sie 11, 2012 10:03 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Ewunia-masz w 100% normalnego i zdrowego kota :piwa: :mrgreen: Co się martwisz? :wink: :lol: Co do odrobaczania,to może koty masz bez "wkładki"?Przecież to jest możliwe... Ściskam sobotnio :1luvu:

Nie ma maluchów :( ,miska dalej stoi,gdzie stała.Żadnej odpowiedzi od dziewczyn nie dostałam,więc to nie one wyłapały. :(

BUSIO

Post » Sob sie 11, 2012 10:17 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

pozdrawiam z bramek A4 Piękne kolejki. A auto mimo zapłacenia 3500 zł nadal szwankuje. Cholera Buziaki dla Was

sygitka21

Post » Sob sie 11, 2012 10:37 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Busińku,a może mama się z nimi gdzieś przeniosła.Nie wiem co o tym myśleć. :?
Kasiu niestety samochód to pochłaniacz pieniędzy.Problem,bo wybieracie się na wczasy -tak ? A co to te A4 :?:

welina

Post » Sob sie 11, 2012 16:04 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Tak se pisze chociaż i tak pewnie nikt nie czyta ,bo dziewczyny gdzieś na wczasach.może nad Atlantykiem w ciepłych krajach.Ale bazgrzę coby z wprawy nie wyjść pisać po ślepemu :mrgreen: Zośka dostaje eksmisję.nie ma zmiłuj.Wraca pod maskę samochodu.Za serce które jej oddaję jestem gryziona :strach: KONIEC 8)

welina

Post » Sob sie 11, 2012 18:40 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Byliśmy dziś we Wrocku. To jakaś pomyłka z tymi bramkami. Kolejka na kilometr. Ale mamy CB, więc grzaliśmy z tekstów ludzi, choć do śmiechu nam nie było. :evil:
Zlituj się nad Zosią, Ewunia. To po prostu dziewczynka z charakterem :1luvu: :1luvu:

sygitka21

Post » Sob sie 11, 2012 18:55 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

sygitka21 pisze:Byliśmy dziś we Wrocku. To jakaś pomyłka z tymi bramkami. Kolejka na kilometr. Ale mamy CB, więc grzaliśmy z tekstów ludzi, choć do śmiechu nam nie było. :evil:
Zlituj się nad Zosią, Ewunia. To po prostu dziewczynka z charakterem :1luvu: :1luvu:

Kasienko dwie z charakterem to za dużo jak na mieszkanie w bloku :mrgreen:

welina

Post » Sob sie 11, 2012 19:13 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Atlantylk i wakacje powiadasz Ewuś :wink: Zaglądam, czytam i nawet nie mam czasu na słoneczko wylecieć z bladym ciałkiem.Więc nie wspominam nawet o pisaniu.Ale zaglądam i nieustannie kciuki trzymam.

Zosi przejdzie.Ona odreagowuje złe wspomnienia. Podejrzewam,że nie mogła się wyszaleć w byłym domu.Nie pozwolono być jej dzieckiem.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob sie 11, 2012 19:20 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

ASK@ pisze:Atlantylk i wakacje powiadasz Ewuś :wink: Zaglądam, czytam i nawet nie mam czasu na słoneczko wylecieć z bladym ciałkiem.Więc nie wspominam nawet o pisaniu.Ale zaglądam i nieustannie kciuki trzymam.

Zosi przejdzie.Ona odreagowuje złe wspomnienia. Podejrzewam,że nie mogła się wyszaleć w byłym domu.Nie pozwolono być jej dzieckiem.

Może powiecie,że jestem wiedźma.Wszystko rzuciłam na głęboką
wodę .Wiewióry i Zosia razem,Oczywiście obserwuję Nie może to być kot jednego pokoju :roll:

welina

Post » Sob sie 11, 2012 19:37 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Heksa i Edek mordowali się (ino futro fruwało) przez pierwsze sześć miesięcy. To były naprawdę ostre mordobicia. Nawet polała się krew. Najlepiej odejść i nie interweniować (no chyba, że kot już przegina na całego). One więcej hałasu robią niż na serio krzywdę na wzajem. :evil: :1luvu:

sygitka21

Post » Pon sie 13, 2012 10:33 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Ewa,wszystko w porządku?
Oby ten tydzień był lepszy -dla wszystkich :1luvu: :ok:

BUSIO

[poprzednia][następna]