W 3 minucie programu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sylwia637 pisze:Mieciu dostał, dzisiaj cały pakiet szczepień, na białaczke też.
Nie wiem kto robił Mieciowi ogłoszenia ale może warto było by edytować te ogłoszenia i zaznaczyć ze Miecio zaszczepiony. Bo wtedy móglby tez życ z białaczkowymi kotami, prawda?
Może zwiększyło to by jego szanse na adopcję??
Chciałabym mu zrobić takie ogłoszenie w kurierze szcz czy głosie, tylko nie bardzo wiem jak to ie robi, na czym to polega. w końcu nie wszyscy mają internet, warto by było w lokalnej gazecie go ogłosić.
WeraW pisze:Padniecie ciotki jak Wam pokażę zdjęcia. Dobrze, że Iza nie mówiła mi wcześniej, bo bym nie uwierzyła. Mietek to jakiś cud! Kocia Matka Teresa, dosłownie matka! Matkuje kociakom, każde jest dokładnie wymyte, nawołuje je i pilnuje jak cerber. Pojechałam do szarańczy z mega pojemnikiem kuraka z ryżem i marchewka, poszło w sekundę, zaraz potem wyszło w kuwecie drugą stroną:) Mietek poważnie potraktował swoją rolę, samozwaniec:)
Na pierwszym zdjęciu jest z Dosią, jedną z wielu narzeczonych:) Ale obowiązków ojca nie zaniedbuje:P
Uploaded with ImageShack.us
Kociaków jest 17, 17 doop i buziek wyszorowanych:)
pchełeczka pisze:Wiecie co... a może trzeba pomyśleć o jakimś artykule sponsorowanym w jakiejś poczytnej gazecie, chociaż w dodatku lokalnym albo w jakiejś darmowej gazecie. Czasami takie gazety czytają dobrzy ludzie którym wcale nie spieszno do internetu. Niedawno rozmawiam z kolega, co prawda z Olsztyna i oni po takim artykule zainteresowali się kotką, która trafiła do schroniska. Czekają aż skończy się kwarantanna żeby ją wziąć na dokocenie. Co prawda nie orientuję się kompletnie ile to może kosztować ale może warto rozważyć. Może któraś gazeta zrobiłaby to charytatywnie w zamian za ciekawy chwytliwy artykuł... Biedny kociaczek, ale teraz faktycznie same maleństwa i ze starszymi trudniej.
Spróbujcie go jeszcze ogłosić może na warszawskim gumtree to najwyżej pojedzie gdzieś w te okolice. Zawsze to więcej potencjalnych zainteresowanych i więcej ludzi czyta te ogłoszenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości