MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 21:58 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Wiem, ze to Miecia watek, ale zobaczcie co wczoraj mialysmy przykrego :placz: http://www.tvp.pl/szczecin/nasze-progra ... 12/7635098

W 3 minucie programu
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pt cze 08, 2012 22:00 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Iza ma dobrego pomocnika , wymyć 17 maluchów to nie lada sztuka. :D
Kochany Mieciulku ale jesteś wspaniałym tatusiem :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Pt cze 08, 2012 22:13 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Wasza TV nie chce mi pokazać filmików. Tego z Mieciem też nie obejrzałam :(

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Sob cze 09, 2012 20:53 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

To Ci ciotka streszczę:)
W pierwszym filmiki Mietek siedział dumnie na kolanach Izy i popisowo kłaczył:) Prezentował się baaardzi dostojnie, nawet psi bohater obok go nie ruszał:)

Drugi filmik to fragment Kroniki Szczecińskiej. Dziewczyny pojechały na interwencję w sprawie utopionego amstafa, którego nikt im nie chciał wyciągnąć z wody. Ja nie wierzę, że takie rzeczy się dzieją. Póki człowiek nie wyściubi nosa spoza swoich domowych pieszczochów, to nie ma świadomości jakie straszne rzeczy się dzieją. Gdyby było inaczej, nie byłoby żadnych TOZów, a zapalone kociary i psiary zakładałyby jednynie psio-kocie spa. Ja bym mogła być np. kocią masażystką na godziny. Mogłabym też prowadzić koci catering.
Dzisiaj mój mąż mówi do mnie "Nie dawaj kotom tych parówek! Niedobre są!". Pytam co z nimi zrobić, odpowiedział, że sam zje, kotów przecież nie będzie truł:)

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Nie cze 10, 2012 12:02 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Dzięki za streszczenie :D
Czyli Miecio godnie reprezentował TOZ-POLICE :ok: Brawo chłopie, jestem z Ciebie dumna!

Utopiony amstaff? Matko... :(

TŻ nie powinien bohatersko truć się parówkami, bo kto będzie Ciebie ciotko wspierał jakby co? Przecież kotów do roboty nie wyślesz? :lol:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Nie cze 10, 2012 12:43 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Wszystkie Mietki to koty opiekuńczo-terapeutyczne :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie cze 10, 2012 17:05 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Zaglądamy do ulubieńca Miecia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie cze 10, 2012 17:16 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

widziałam Mieciunia w telewizorni, ale był grzeczny i prezentował się jakby zawsze wystepowal,
trzymam za domek, ale nic więcej nie mogę , smutno mi, wierzę, że go znajdzie :ok:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Nie cze 10, 2012 19:54 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Szkoda że nie mogę filmów zgrywac z komórki, bo mój laptop ich nie widzi. Nagrałam to matkowanie:) Jak się wyrywały, to łapał łapkami i szorował do mokrego:) Mamusię też umył. Taki był skupiony na maluchach, że nie miał czasu, żeby mi dac się wyczochrać. Jakby mówił "Kobieto nie teraz, mam misję".

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Nie cze 10, 2012 20:05 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Kochany Mieciulek :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie cze 10, 2012 21:12 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Mieciu :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Ciotka59 może to i lepiej,że ten drugi filmik Ci się nie otworzył,usłyszałam tylko początek,nie dałam rady oglądać :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie cze 10, 2012 21:31 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

sylwia637 pisze:Mieciu dostał, dzisiaj cały pakiet szczepień, na białaczke też.

Nie wiem kto robił Mieciowi ogłoszenia ale może warto było by edytować te ogłoszenia i zaznaczyć ze Miecio zaszczepiony. Bo wtedy móglby tez życ z białaczkowymi kotami, prawda?

Może zwiększyło to by jego szanse na adopcję??

Chciałabym mu zrobić takie ogłoszenie w kurierze szcz czy głosie, tylko nie bardzo wiem jak to ie robi, na czym to polega. w końcu nie wszyscy mają internet, warto by było w lokalnej gazecie go ogłosić.

Wiecie co... a może trzeba pomyśleć o jakimś artykule sponsorowanym w jakiejś poczytnej gazecie, chociaż w dodatku lokalnym albo w jakiejś darmowej gazecie. Czasami takie gazety czytają dobrzy ludzie którym wcale nie spieszno do internetu. Niedawno rozmawiam z kolega, co prawda z Olsztyna i oni po takim artykule zainteresowali się kotką, która trafiła do schroniska. Czekają aż skończy się kwarantanna żeby ją wziąć na dokocenie. Co prawda nie orientuję się kompletnie ile to może kosztować ale może warto rozważyć. Może któraś gazeta zrobiłaby to charytatywnie w zamian za ciekawy chwytliwy artykuł... Biedny kociaczek, ale teraz faktycznie same maleństwa i ze starszymi trudniej.
Spróbujcie go jeszcze ogłosić może na warszawskim gumtree to najwyżej pojedzie gdzieś w te okolice. Zawsze to więcej potencjalnych zainteresowanych i więcej ludzi czyta te ogłoszenia.
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Pon cze 11, 2012 11:15 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

WeraW pisze:Padniecie ciotki jak Wam pokażę zdjęcia. Dobrze, że Iza nie mówiła mi wcześniej, bo bym nie uwierzyła. Mietek to jakiś cud! Kocia Matka Teresa, dosłownie matka! Matkuje kociakom, każde jest dokładnie wymyte, nawołuje je i pilnuje jak cerber. Pojechałam do szarańczy z mega pojemnikiem kuraka z ryżem i marchewka, poszło w sekundę, zaraz potem wyszło w kuwecie drugą stroną:) Mietek poważnie potraktował swoją rolę, samozwaniec:)
Na pierwszym zdjęciu jest z Dosią, jedną z wielu narzeczonych:) Ale obowiązków ojca nie zaniedbuje:P
Obrazek

Uploaded with ImageShack.usObrazek

Uploaded with ImageShack.us

Kociaków jest 17, 17 doop i buziek wyszorowanych:)

swietny widok.... Mietek to super kot!!! :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon cze 11, 2012 11:16 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

pchełeczka pisze:Wiecie co... a może trzeba pomyśleć o jakimś artykule sponsorowanym w jakiejś poczytnej gazecie, chociaż w dodatku lokalnym albo w jakiejś darmowej gazecie. Czasami takie gazety czytają dobrzy ludzie którym wcale nie spieszno do internetu. Niedawno rozmawiam z kolega, co prawda z Olsztyna i oni po takim artykule zainteresowali się kotką, która trafiła do schroniska. Czekają aż skończy się kwarantanna żeby ją wziąć na dokocenie. Co prawda nie orientuję się kompletnie ile to może kosztować ale może warto rozważyć. Może któraś gazeta zrobiłaby to charytatywnie w zamian za ciekawy chwytliwy artykuł... Biedny kociaczek, ale teraz faktycznie same maleństwa i ze starszymi trudniej.
Spróbujcie go jeszcze ogłosić może na warszawskim gumtree to najwyżej pojedzie gdzieś w te okolice. Zawsze to więcej potencjalnych zainteresowanych i więcej ludzi czyta te ogłoszenia.

swietny pomysl - nawet do Metra Mietka zglosic...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon cze 11, 2012 17:18 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

A niech cię, Mieciu!
Pomaga, jak tylko może! :ok: :1luvu:
Za domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

[poprzednia][następna]