Moja gromadka.Malutki [']; kochany Albercik odszedł:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 23, 2012 19:08 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka już u nas

Głaski dla Balbinki :1luvu: :P
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto kwi 24, 2012 16:35 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka już u nas

Balbinka nie bardzo lubi głaski, w ogóle się bardzo nas boi, a dziś ma biegunkę i jest jakaś bardzo biedna taka... :cry: No wesoło z nią nie jest.
Chciałam ogromnie podziękować Liwii_ za wsparcie dla Balbinki. Puszatek, Terra50, dziękuję za udział w moich bazarkach! :1luvu:

Wczoraj za to Gapcio zrobił tak. Leżę sobie w łóżku i czytam, i nagle koło łóżka Gapcio! Przyszedł do góry! Taki jest dzielny. Niestety nie wiem gdzie spędził noc, bo byłam taka padnięta, że zasnęłam po chwili jak kamień. Poza tym on usiłuje ugryźć mnie w nos, specjalnie celuje! :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto kwi 24, 2012 16:56 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka już u nas

Gapcio to bardzo dzielny kotek :1luvu: :lol:

Kciuki za Balbinkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto kwi 24, 2012 21:15 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka już u nas

słuchajcie - ja na kotach się nie znam - może Wy coś poradzicie - spójrzcie na dwie ostatnie strony:
http://www.swinkimorskie.eu/forum/viewt ... &start=620

pucka69

Od: Sob maja 12, 2007 20:35

Post » Śro kwi 25, 2012 7:12 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka już u nas

anita5 pisze:........... Poza tym on usiłuje ugryźć mnie w nos, specjalnie celuje! :D

To z milości :P

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw kwi 26, 2012 7:07 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka już u nas

pucka69 pisze:słuchajcie - ja na kotach się nie znam - może Wy coś poradzicie - spójrzcie na dwie ostatnie strony:
http://www.swinkimorskie.eu/forum/viewt ... &start=620

Pucko, napiszę pw po południu.

A Balbinka od wczoraj zmieniła front. Teraz czeka na głaski, podkłada główkę pod rękę, chce wystawiać brzuszek do głaskania... Nie wiem, co tak jakoś... Biegunki nie ma, apetyt powrócił wspaniały, nie łypie oczkami jak kot z kreskówki, tylko patrzy z wielką ciekawością, co się dzieje w pokoju, i ogólnie jest bardzo fajna. Jesteśmy na etapie poszukiwań odpowiedzi na pytanie co dalej z nią, i zobaczymy, co powiedzą fachowcy. Na razie się nie martwię, chyba.
Tomek z wielkim oddaniem ją pielęgnuje, myje, czesze, normalnie pielęgniarka na cały etat.
W każdym razie jesteśmy raczej zmęczeni... 8)
Mam prośbę, gdyby ktoś mógł bazarek dla Balbinki... :oops:

Wczoraj zabraliśmy na ponowne testy na felv i fiv Wojtusia, ponieważ on dziwnie ciągle jest jakiś nieswój albo smarka, i bałam się, że test, który robiliśmy kiedy był jeszcze bardzo malutki nie był do końca wiarygodny. Ale, uf uf, jest ok. I po wizycie Wojtuś zaczął szaleć, bawić się i musiałam cały wieczór obsługiwać wędkę. Teraz czekają go badania krwi, ale to za jakiś czas.

Piękna dziś pogoda, niebieskie niebo, fajna taka wiosna... A Benia mruczy na kolanach. :)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw kwi 26, 2012 7:16 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka już u nas

Dobrze, że z Balbinką lepiej :ok:
A Wojtuś to się jakoś bardzo u was zasiedział... :| Nikt o niego nie pyta?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw kwi 26, 2012 7:44 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka już u nas

Ogłaszamy cały czas Wojtusia i nic...
Ogłaszamy Tanię, Antosia, Alberta i też nic... choć w ich przypadku to trochę trudniejsze, bo to kotki specjalnej troski.
Ciężko z adopcjami - nawet zdrowemu kotu ciężko coś znaleźć.

Cieszę się, że Balbinka lepiej - może źle się czuła wtedy i dlatego miała gorszy nastrój. A może się po prostu przekonała, że nie taki zły ten człowiek :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw kwi 26, 2012 16:55 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka już u nas

Cóż, nasza dobra passa domkowa chyba się skończyła...
Wojtuś miał kilka propozycji, ale nie zmarnuję przecież mojego chihuahua'y! On musi mieć domek na szóstkę! Jest chorowity, a to odstrasza, wiadomo. Tymczasem bawimy się wędką i jest fajnie. :)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw kwi 26, 2012 17:40 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Dobrze,że z Balbinką lepiej.

Tak to jest z adopcjami. Falami idzie a potem cisza. Choć telefony bywają ale dom musi pasować do kota :lol:
Powolutku wszystkie znajdą domki.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw kwi 26, 2012 19:17 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Dobrze że Balbinka odmieniła się na lepsze :1luvu:

Za Wojtusia ,Balbinkę i za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw kwi 26, 2012 20:10 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

za to, żeby były zdrowe :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie kwi 29, 2012 8:59 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Piękny dziś mamy poranek, koty bardzo zadowolone...
Trochę fot domowych.

Obrazek Obrazek Cudny ma pyszczek Tania, prawda?

Obrazek Eduś z Lukrecją... Eduś jutro będzie miał robiony porządek w paszczce, bardzo mi go żal...

Obrazek Dyrektor Gapcio :P

Obrazek Tymo, czyli uwolnić orkę 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie kwi 29, 2012 9:04 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Oczywiście dziękuję za kciuki, bardzo są pomocne.

Balbinka z dziś:

Obrazek Obrazek

Balbinka sika, robi kupki, i to potężne, myje się, ziewa, łapkuje przez kratki, bo bardzo lubi inne koty, uwielbia głaskanie i jest przekochana. Nóżki niestety nie działają. :|
Wreszcie wpadliśmy na to, do kogo ona jest podobna i kto tak łypał oczkami jak koty z kreskówek. No ona to cały Mufinek! Nawet kolor futerka taki ma mufinkowaty.
Malutka jest bardzo dzielna i bardzo lubi swój termoforek, przytula się do niego słodko... Kochana z niej kocia dziewczynka.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie kwi 29, 2012 10:09 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

cudne masz te koteczki, mocno trzymam :ok: za chorutki, za te zdrowe zresztą też :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]