Ryszard, Ryś, Rysiek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 13, 2011 15:12 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

MaryLux pisze:
urwiniu pisze:
MaryLux pisze:
urwiniu pisze:
MaryLux pisze:Miaudoberek :) Moja Duża randkowała z Frankensteinem!
Inka

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Po polsku mówiąc - byłam w Ząbkowicach Śl., a one w czasach przedwojennych nazywały się Frankenstein właśnie. I to w Ząbkowicach powstała legenda o potworze z Frankenstein, a potem ktoś napisał książkę. Teraz Dom Frankensteina jest atrakcją turystyczną.

:ryk: :ryk: myślałam, ze jednak pojawi się "porażającej" urody mężczyzna :ryk: :ryk:
Duża jest goopia ale koffam ją
TygRyś

Mimo tej goopoty ją koffasz? 8O
Inka zaskoczona

No a jak tu nie koffać, pociesznie goopia ale dobrze usłużna, jeść da, pogłaska, na dwór wypuści, uczesze i takie tam :) Nawet na dworze zacząłem sie do niej przyznawać, niech wie że koffam
TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob sie 13, 2011 15:15 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Ja bym się nikomu nie przyznała. Do Chrzestnej to się nie przyznaję. Warczę na nią, bo ona nawet na mnie goopoty gada!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sie 13, 2011 15:18 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

MaryLux pisze:Ja bym się nikomu nie przyznała. Do Chrzestnej to się nie przyznaję. Warczę na nią, bo ona nawet na mnie goopoty gada!
Inka

Moja nie gada na mnie goopot, ona mi mówi, że jestem księciuniu i nikomu nie wolno na mnie nic złego mówić,no. Ale na taka chrzestną też bym warknął albo z liścia dał. Kto to widział gadać złe rzeczy na kota 8O
Księciuniu :D
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob sie 13, 2011 15:20 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

urwiniu pisze:
MaryLux pisze:Ja bym się nikomu nie przyznała. Do Chrzestnej to się nie przyznaję. Warczę na nią, bo ona nawet na mnie goopoty gada!
Inka

Moja nie gada na mnie goopot, ona mi mówi, że jestem księciuniu i nikomu nie wolno na mnie nic złego mówić,no. Ale na taka chrzestną też bym warknął albo z liścia dał. Kto to widział gadać złe rzeczy na kota 8O

I to jeszcze na Chrześnicę! Sama słyszałam, jak moja Duża na nią krzyczała, żeby o mnie nie kłamała! Nawet się Duża popisała, mogę się do niej przyznać ostatecznie czasami.
Inka

MaryLux

Post » Sob sie 13, 2011 15:20 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

juana pisze:
Spróbowałabyś go złapać :mrgreen: :ryk:
Ale dziękujemy za komplementy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A to by uciek ? :mrgreen:
Chociaż po moim wytarmoszeniu,jestem skora się z Tobą zgodzic :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sie 13, 2011 15:21 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

urwiniu pisze:
Duża jest goopia ale koffam ją
TygRyś

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 13, 2011 15:23 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

urwiniu pisze:
Inka

o mammamija :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 13, 2011 15:23 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 13, 2011 15:25 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Myszolandia pisze:
urwiniu pisze:
Inka

o mammamija :ryk: :ryk: :ryk:

Herbu zielona pietruszka, do usług :ryk:

MaryLux

Post » Sob sie 13, 2011 18:19 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

MaryLux pisze:
urwiniu pisze:
Inka

I to jeszcze na Chrześnicę! Sama słyszałam, jak moja Duża na nią krzyczała, żeby o mnie nie kłamała! Nawet się Duża popisała, mogę się do niej przyznać ostatecznie czasami.
Inka

ooooo jak tu dużo się napisało 8O 8O 8O 8O
Moja Duża Frankensteina ma tutaj w pracy. Mówi, że wygląda dodatkowo jak zoombie. Nie mam zielony pojęć co to zoombie ani Frankenstein :roll: I moja Duża tez jest fajna, bo jak nasz zoombie brzydkie wyrazy na mnie mówi, bo nie chcę do niego iść, to go opier****, o. I też mi fajne zabawki daje i w misce mam pełno. Ale też czasem jest goopia :roll:
Ryszardek :king: :kotek:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob sie 13, 2011 18:24 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Rysiu, Ty nie chodź do żadnych zombie, wiadomo, czy one kotów nie jedzą??
Czarne Diabły Tasmańskie zaniepokojone

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sie 13, 2011 18:30 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Siema, Rychu.
To ja, Pusiek.
Na swoją Dużą nie narzekam, nawet nienajgorsza jest...jeść da, pomizia pod bródką, nawet jak czasem powie na mnie Gruby, to się obrażam tylko na chwilę...a gruby wcale nie jestem, tylko taki...dobrze zbudowany :mrgreen: .
Fajny z ciebie koleś, Duża moja też tak mówi. Koniecznie musisz mnie kiedyś odwiedzić, jak już z daleka przyjedziesz, to pobrykamy razem.
Puś
.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob sie 13, 2011 20:49 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Mój Garfildosek jakby zobaczył Rysia to popatrzyłby się w lustro pomniejszająće :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Sob sie 13, 2011 21:14 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

joarkadia pisze:Druga juz różnica między Rysiem a moim Garfieldem......
Ryś ma dłuższy ogon (choć z tym moim to nie wiadomo, bo od razu barankuje i człowiek chroni się przed łepkiem a omija ogon :mrgreen: ) i kładzie się na pleckach, czego mój Garfildosek nie robi nigdy..... Ale za to tak samo podwija łapki pod siebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Rysiek za to nie barankuje, nie ociera się o nogi... :| Ale za to skacze mi na pięty jak idę :| :mrgreen: To nawet fajne jest- pod warunkiem, że akurat talerza nie niosę na górę :?

juana

Post » Sob sie 13, 2011 21:20 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

alix76 pisze:Rysiu, Ty nie chodź do żadnych zombie, wiadomo, czy one kotów nie jedzą??
Czarne Diabły Tasmańskie zaniepokojone

Duża mówi, że ten dziadek jest taki, no brzydki jak zoombie. I, żebym właśnie do niego nie chodził.
Rysiek :kotek:
P.S. Co dzisiaj robiliście?

juana

[poprzednia][następna]