wspólne życie - wątek optymistyczny - Euzebiusz :-) str. 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 24, 2011 14:35 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

No, widzisz jak mu dobrze :lol: a ty sie klocisz :twisted: o glupie krzeslo :ryk: :ryk: :ryk:

A na kolankach to jak w raju :ok: :ryk: :ryk: :ryk:

:1luvu:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Pt cze 24, 2011 14:41 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

kamari pisze:Gadanie do wróbelków musi brzmieć cudnie, moje tylko szczekają na ptaki :roll:

Najnowsze ilustracje:

Myszol na kolankach Obrazek

i Myszol na moim krześle Obrazek

Kolanka to też ulubione miejsce do spania Niuśki

Obrazek

Śpiące koty to poezja w najczystszym wydaniu :1luvu:

Myszolek ogromnie przypomina mojego Maciusia - te same kolory i tak samo wdzięczne pozy podczas snu :1luvu:

To taki rozczulający widok:
http://www.youtube.com/watch?v=xT48qucy ... re=related
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Pt cze 24, 2011 14:50 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

KasiaF pisze:Śpiące koty to poezja w najczystszym wydaniu :1luvu:

I to poezja romantyczna :D

Gorzej , jak się wyspią :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Ja chcę gadającego kota :oops:
Choć ostatnio Misia szeptem , bo szeptem do mnie zagadała, chciała wyjśc na dwór, a ja rżnęłam głupa no i księżniczka znizyła się do otwarcia pyszczka do poddanej i kilkakrotnego stwierdzenia eee, eeee,, eeeeee. pewno miało to znaczyć, ej, nie wygłupiaj się , zawsze rozumiesz, a teraz co. No bo ostatnie eeeeee było z wyrażną pretensją :mrgreen: :mrgreen:

Kamari , dawno nie pisałaś, jak postępy Niusieńki :?:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt cze 24, 2011 14:55 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

Podczytywałam po cichu, ale już dłużej nie zdzierżę i mało odkrywczo napiszę - masz wspaniały, cudny kociniec :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt cze 24, 2011 16:06 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

Bazyliszkowa pisze:Podczytywałam po cichu, ale już dłużej nie zdzierżę i mało odkrywczo napiszę - masz wspaniały, cudny kociniec :1luvu:

Witam serdecznie :piwa: i dodam skromnie, że kociniec rzeczywiście mamy wspaniały 8)
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt cze 24, 2011 16:24 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

Bazyliszkowa pisze:Podczytywałam po cichu, ale już dłużej nie zdzierżę i mało odkrywczo napiszę - masz wspaniały, cudny kociniec :1luvu:

no nie taka weteranka forumowa teraz dopiero to zauważa 8O :piwa: :ryk:
Ja , neofitka, jestem wręcz uzalęzniona od tego wątku, bo i kotowate wspaniałe i Duża :1luvu: :1luvu: :1luvu:

izka53

Post » Pt cze 24, 2011 16:25 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

:kotek:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt cze 24, 2011 16:28 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

izka53 pisze:no nie taka weteranka forumowa teraz dopiero to zauważa 8O :piwa: :ryk:

Podobno lepiej późno niż wcale :lol:

Bazyliszkowa

Post » Pt cze 24, 2011 17:03 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

Aby inauguracja Ślepciowego funduszu była pełna proponuję obrazek z kotem

Obrazek Obrazek

Wszystkie dane o dziele ( :mrgreen: ) są na pierwszej stronie wątku viewtopic.php?f=20&t=128810

Nieskromnie zapraszam do licytacji, dochód z najbliższych aukcji pomoże pomóc :oops: ślicznej Gołąbeczce. A może i uratuje jej życie :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt cze 24, 2011 22:08 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

Bazyliszkowa pisze:Podobno lepiej późno niż wcale :lol:

A jasne, jasne.
Ja też dłuuugo podczytywałam, zanim odwazyłam :oops: sie odezwać :mrgreen:

izka53

Post » Sob cze 25, 2011 6:03 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

Witajcie cioteczki w ten piękny deszczowy poranek :flowerkitty:

Wstałam bladym świtem koło 5-tej, bo mam dzisiaj gościa i muszę się do 10-tej ze wszystkim obrobić, między innymi pojechać z Krawacią na kontrolę. Obmyśliłam sobie czynności i żeby nie tracić czasu na jazdy postanowiłam zabrać ze sobą od razu Krawacię do pracy. W domu nie wypiłam nawet jednej kawy, wyszykowałam się tylko szybciutko i po cichu, żeby nie budzić mężula, wsadziłam kota do kontenera i w drogę.
W samochodzie kot rozpoczął koncert, ale jakimś dziwnym głosem. Zajrzałam do kontenerka i widzę, że Krawacia jakaś taka... bez krawatki 8O
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob cze 25, 2011 6:05 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

kamari pisze:W samochodzie kot rozpoczął koncert, ale jakimś dziwnym głosem. Zajrzałam do kontenerka i widzę, że Krawacia jakaś taka... bez krawatki 8O

Nie zdążyła ubrać się w krawatkę? :lol: :lol: :lol:

Bazyliszkowa

Post » Sob cze 25, 2011 6:10 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

Bazyliszkowa pisze:
kamari pisze:W samochodzie kot rozpoczął koncert, ale jakimś dziwnym głosem. Zajrzałam do kontenerka i widzę, że Krawacia jakaś taka... bez krawatki 8O

:mrgreen: musiałyśmy wrócić i się przebrać
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob cze 25, 2011 8:14 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

witamy serdecznie rankiem
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Sob cze 25, 2011 9:15 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny --- Ślepciu [']

kamari pisze:
Bazyliszkowa pisze:

:mrgreen: musiałyśmy wrócić i się przebrać

:ryk: :ryk: :ryk:

Dziewczyny, przez Was popryskałam kawą klawiaturę i monitor :ryk:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

[poprzednia][następna]