passa pisze:Poker - jak z doszczepianiem?
Myślałaś już kiedy mniej więcej powtórzyć badanie na białaczkę?
doszczepiać będę po długim weekendzie. po drodze Wiki dostała chuchu jak u starego pijaka i okazało się że zapalenie dziąseł, więc karencja poantybiotykowa musi być. właściwie karencja skończyła się dziś, ale ze względu na brak wsparcia weterynaryjnego najpierw na święta potem na długi weekend wolę poczekać. niby wiem że jakiekolwiek ryzyko wynosi promil procenta, ale jestem panikarz z powołania i muszę mieć full serwis zapewniony.
powtórka badania na białaczkę najszybciej latem, wcześniej jest bez sensu.
aaa, i ważna informacja. Wiki interferon dostaje teraz raz w miesiącu - podskórnie - setkę. Podawanie dopyszczne jest niepożądane ze względu na skłonność kota do zapalenia dziąseł- zawsze jej się niechcąco podaje jakąś ilość drobnych ustrojów, strzykawka też choćby najdelikatniej ale powoduje drobne otarcia dziąseł; ten element jednak należy wyeliminować żeby nie leczyć koty co dwa miesiące na dziąsła.
dawka i częstotliwość została ustalona u weta po analizie procentu wchłaniania substancji aktywnej z paszczy i żołądka.
Nie namówicie mnie na spacerki z Wikusią:) Ona z natury jest wystarczająco mędząca żeby jeszcze dać jej powód

Znam takiego jednego co się dał wmontować i teraz sterroryzowany biega na godzinne spacerki mróz nie mróz deszcz nie deszcz

Zainteresowanie Wikusią w kwesti adopcji jak mróz: poniżej zera.

Ja mam kłopoty finansowe, szukam możliwych opcji zarobkowych i nie mam kiedy siąść z nowymi ogłoszeniami.