Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2011 10:01 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Pobudka pobudka wstać
czas Draniom śniadanko dać

:mrgreen:

Roxette nie powiem , całkiem sympatycznie grają ale i tak niema to jak AMJ , The Corrs .... :1luvu: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sty 21, 2011 10:50 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Bardzo lubię Roxette. Ale nie ma Phill Collins lub Beverly Creaven.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt sty 21, 2011 11:03 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

bubor pisze:Roxette nie powiem , całkiem sympatycznie grają ale i tak niema to jak AMJ , The Corrs .... :1luvu: :wink:

O Bubor, lubisz rodzeństwo Corr?
To witaj w klubie! :piwa:

A Roxette też lubię :P

I hejka wsiem! :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 21, 2011 11:04 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

bubor

Post » Pt sty 21, 2011 11:59 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Ja też, zwłaszcza te kawałki bardziej folkowe.
Bo ja ogólnie irlandzki folk lubię :P

Erin

Post » Pt sty 21, 2011 12:38 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

bubor

Post » Pt sty 21, 2011 12:39 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

W domu obejrzę, bo w robocie zablokowali :evil:

Erin

Post » Pt sty 21, 2011 12:40 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Dobry :kotek:

Maślane serduszka w czekoladzie.
Łeb nie przestał boleć przez całą noc (nie dałam rady nawet czytać, całe szczęście, że chociaż zdołałam zasnąć, boli nadal, coraz bardziej migrenowo :evil: :(

Babcia "nie życzy sobie moich wizyt"...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sty 21, 2011 12:44 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Wielbłądzio pisze:Babcia "nie życzy sobie moich wizyt"...

Powiedziała Ci? :roll: słodko.. :? :? :?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sty 21, 2011 12:47 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Tak, często mi mówi podobne rzeczy. Znów jest po rozmowie z matką, która oczywiście "jest chora, ciężko chora" :roll:
Całe szczęście, że mam tu obok siebie tyle footra... Mam kogo wycałować i wiem, że komuś jestem na tym świecie potrzebna.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sty 21, 2011 12:51 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Marzenia11 pisze:
Wielbłądzio pisze:Babcia "nie życzy sobie moich wizyt"...

Powiedziała Ci? :roll: słodko.. :? :? :?

Smutne to ale cóż :( , trudno się komuś narzucać gdy sobie tego nie życzy :roll: .
Dokładnie Wielbłądziu , nasze kochane futra są lekiem na wszelkie kłopoty i smutki :wink:

bubor

Post » Pt sty 21, 2011 12:55 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Wielbłądku, nam jesteś potrzebna. Też :)

Roxette, może być, choć to nigdy nie będzie Kate Bush, Peter Gabriel czy Dire Straits ;)

A moje niedawne odkrycie to:
http://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt sty 21, 2011 14:23 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Roxette, owszem, owszem - aczkolwiek bardziej przywiązana jestem do The Cranberries, U2... w czasach durnej młodości natomiast bezapelacyjnie prym wiodła Madonna i Bon Jovi, jak również: Aerosmith, Guns'N'Roses, Mariah Carrey, Celine Dion, Whitney Houston, Brian Adams, Hey, Ira, Kult, Edyta Bartosiewicz i dziesiątki innych :mrgreen:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt sty 21, 2011 14:29 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

O tak, U2 to jest to! :ok:
I Van Morrison :)

Erin

Post » Pt sty 21, 2011 19:07 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Kasiu, Najdroższa, nie wiem, czy wiesz, ale jesteś... mężatką 8O 8O 8O :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jeśli chcesz, mogę Ci wysłać stosowny artykuł prasowy z dzisiejszego wydania Gazety Olsztyńskiej :wink: :smokin: Niestety, wersja jest papierowa, jakoś nie ma tego na ich stronie internetowej :?
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

[poprzednia][następna]