To ciocia nie przeszkadza w cwiczeniach
Przesyłam buziaki i uśmiech :

Moderator: Estraven
mih pisze:Duży mówi, że to się nazywa sztuka etniczna w dialogu międzykulturowym... czy coś.
a my mamy nowy fotel do spania. Jest dość wygodny i czerwony z kocyczkiem. Świetnie się tam mieścimy z Agentką Menaszką i dzięki temu wracamy do naszych prac nad uzyskaniem temperatury 86stopni w najbliższym otoczeniu.
kap.klos.Laoś
CatherineTheGreat pisze:mih pisze:Duży mówi, że to się nazywa sztuka etniczna w dialogu międzykulturowym... czy coś.
a my mamy nowy fotel do spania. Jest dość wygodny i czerwony z kocyczkiem. Świetnie się tam mieścimy z Agentką Menaszką i dzięki temu wracamy do naszych prac nad uzyskaniem temperatury 86stopni w najbliższym otoczeniu.
kap.klos.Laoś
a Stefcia obroniła okop

seidhee pisze:Stefciu a ja zgłaszam, że mam pewne podejrzenia.
Podejrzewam, że u nas w domu gdzieś pod sufitem znajduje się wejście do Narnii. Zapewne w szafie na najwyższej półce, ale nie mam pewności, być może gdzieś nad drzwiami albo w łazience za kaloryferem. Próbuję się tam dostać. W końcu mi się uda.
Menaszka
Flortee pisze:o rany! jak Menaszka znajdzie wejscie to koniecznie zamelduje!! Ania strasznie by chciała Narnie zobaczyć, to by wtedy sie tez wgramoliła na tą szafe
MaryLux pisze:Dla Stefci:![]()
Psot
dla Dużej, a to:
dla ChalinkiMaryLux pisze:Ale ze mnie fajtłapa swoją drogą! To:dla Dużej, a to:
dla Chalinki
Psot
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 28 gości