H&M+L.Meo umarł. Proszę o zamknięcie wątku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 25, 2010 17:55 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Lili prosi przekazać, że znów ofiarował starszemu braciszkowi całe swoje nędzne kieszonkowe :wink:
No i znów nie będzie miał za co kupić sobie whiskasa :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lis 25, 2010 21:20 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Kasia, lepiej przelej na Promyczka - tam jest wielki dług do spłacenia. My się trzymamy.

Chciałam Wam napisać, że gdy przyszłam z pracy, to Meo już nie charczał, wręcz przeciwnie. I wiecie, co? On do mnie "gruchał" po swojemu :D . Nie słyszałam jego gruchania od długiego czasu (Meo nie miauczy, tzn. pysio się otwiera, ale miau nie słychać). Matka powiedziała, że nie chciała mi mówić, ale ona już słyszała wczoraj wieczorem gruchanie Meonika. I chyba to znaczy, że obrzęk się zmniejsza i wracają funkcje związane z gardłem i krtanią. Kurcze, może by udało się uniknąć tej operacji przestawiania chrząstek? Tylko dostałam marne pocieszenie od wetki, od której kupowałam Betamox dzisiaj: że wiotczenie będzie postępowało. W sumie profesor sporo wyciął Meonikowi: skrócił podniebienie miękkie, wyciął wynicowane (aż jakby przewrócone na drugą stronę) kieszonki krtaniowe, wyciął przerośniętą śluzówkę, wyciął dziurkę w nagłośni (tych zamykających się drzwiach) - ta, co prawda zarośnie wcześniej czy później.
Rana na szyi się ładnie goi, nie jest już taka rozchlastana przez te rozwalone szwy, już tylko rureczka i dookoła troszkę świeżego różowo-czerwonego, a reszta to ładne ciałko. We wtorek wyciągamy rurkę - ja chyba osiwieję ze strachu :( .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lis 25, 2010 21:22 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Nie ma co siwieć , będzie dobrze ............ :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lis 25, 2010 21:22 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Monia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 25, 2010 21:31 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

bubor pisze:Nie ma co siwieć , będzie dobrze ............ :ok: :ok: :ok:

Na pewno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt lis 26, 2010 10:34 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Piątkowe kciuki dla Meonika ...... :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Pt lis 26, 2010 19:01 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Monia, nie siwiej bo z kasa na farbe do wlosow nie wydolasz :wink:
Bedzie dobrze, :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt lis 26, 2010 20:02 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Nie siwiej ;), taka lasencja nie może osiwieć z kretesem 8)
:ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob lis 27, 2010 9:52 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Alusiu, tylko na farbę będę musiała szybciej wydać kasę :P .

Już chyba nauczyłam się obsługi kota z rurką. Wiem, kiedy jest kaszel od zakrztuszenia, a kiedy trzeba się zacząć denerwować naprawdę. Meo chrapie, ale to dlatego, że wdech robi rurką a wydech nosem. Boję się wtorku jak jasna cholera.

Lizak jest straszną łamagą, w ogóle nie zachowuje się, jak kot tylko jak czołg. Gdzie nie wskoczy - to coś zrzuci, przewróci, podejrzałam go przed chwilą, gdy wskakiwał na oparcie kanapy - jak zwykle nie celnął i każda łapka w inną stronę :twisted: . Pastowany OK, tylko mnie boli głowa. Wczoraj padłam w opakowaniu chyba zaraz po godz. 20, potem przelazłam do swojego łóżka. Spałam ponad 12 godzin. Teraz dopiero się domyłam, no i z ubrania w ubranie przebrałam.... :mrgreen:

Edit: nakręciłam Lizakowi film, gdy dziwi się, że w pralce pranie się kręci... :P
Ostatnio edytowano Sob lis 27, 2010 13:00 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob lis 27, 2010 10:32 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Cześć Słonka! :)
Trening czyni mistrza :ok: I dobrze, że się wyspałaś.
Ja wczoraj też padłam i dopiero oczka otworzyłam :)
Głaski dla chłopaków :1luvu:

Erin

Post » Sob lis 27, 2010 13:30 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Monia, pokaz filmik 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lis 27, 2010 13:32 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Jaki filmik ? 8)

bubor

Post » Sob lis 27, 2010 14:50 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

bubor pisze:Jaki filmik ? 8)

:?: :?: :?:

Erin

Post » Sob lis 27, 2010 16:03 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Ten: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=SHEqtEE5sD4 - tu samego Lizaka dorwałam w łazience, gdy się przyglądał.
I ten: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=EB0q8q3ooRQ :D

Marcelibu

Post » Sob lis 27, 2010 16:16 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Ja spałam dziś chyba z 15 godzin :oops: , za to z jakim facetem :1luvu: ...

Zaglądam przelotem po świeże dobre wieści, pora brać się za czyszczenie kuwet :twisted:

Twój kotek leje jakby mniej, po tych 15 godzinach tylko drzwi wejściowe :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]