Hej Wygłaskałam całe towarzystwo, ale co z tego - dziś jest nowy dzień i wczorajsze głaski już się nie liczą. Pchają główki do głaskania i tak. W piekarniku zapiekanka się piecze, już nie mogę się doczekać, głodna jestem Nadziałam taki okrągło-rurkowy makaronik mięskiem, zalałam wszystko sosikiem z warzywami i czekam. Kotki najadły się, bo mięsko to indyczek, a teraz moja kolej na jedzonko. Tylko niech już się dopiecze....
Dzień dobry Postanowione. Do szafki prawie wszystko wybrane - zostały do kupienia uchwyty do szafek i to jest moje zadanie. Muszę pochodzić po sklepach i wybrać. Pan dzisiaj przyjeżdża podpisać umowę i od poniedziałku zaczyna się praca - najpierw złożenie zamówienia na materiały. Będę czekała 4-5 tygodni, bo ma dużo zamówień, ale mam nadzieję, że warto czekać i ze będę zadowolona. Moje kociaste kochane pomagały panu w rysowaniu i mierzeniu (Joachim), a mnie w wybieraniu kolorów (Gaja). Morfeuszek sprawdzał funkcjonalność i wygodę nowej umywalki, która na razie stoi na podłodze w kuchni. Najwidoczniej będzie mu w niej wygodnie Moje serduszka: Jak widać, Morfeuszek z powodzeniem mieści się na swojej podusi Lubi na niej leżeć