Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:(…)
I właśnie w ramach tego polepszania przyjechała przedwczoraj do nas pasza ^^
(…)
...ale o wiele ciekawszy okazał się \m/ KARTON \m/!
(…)
Tak baj de łej, moja Seniorka skończyła już 13 lat....
(…)
Oto dostojny jubilat-pięciolatek:
(…)
Minęły też w kwietniu 3 lata, odkąd jest z nami Polcia - i chyba jej dobrze u nas, sądząc z rozkładu kotka :>
floxanna pisze:O, mamy chyba ten sam smak TotW (już się wcześniej gdzieś chyba pochwaliłam, ale uczynię to ponownie: przejście z różnych różności, m.in. Whiskasa, na bezzbożowe TotW odbyło się u nas zupełnie bezboleśnie).
W dodatku nasze starsze koty są mniej więcej w tym samym wieku, tylko z płciami na odwrót (u mnie skończone 13 lat ma Stary, a 5-letnia jest Młoda), tylko moje najmłodsze jest młodsze
Przypomniało mi się, jak Młoda zmieniała zęby. Do dziś np. router ma kabel poklejony taśmą… Rano, zanim mój szanowny małżonek i ja podnieśliśmy się z łóżka, obstawialiśmy, co tym razem nie będzie działać: router, telefon stacjonarny czy coś innegoGdyby gryzła kable zagrażające jej życiu, to kombinowalibyśmy z zabezpieczeniami, ale dobierała się tylko do tych cieniutkich, więc jakoś przetrwaliśmy
zuza pisze:Wszystkiego dobrego Wam wszystkim! Przy przegladzie pamietaj o hormonach tarczycy.
rastanja pisze:A ogon, którego często boją się Panie, jest moim zdaniem genialny w dotyku!
rastanja pisze:Miałam kiedyś szczurka, to wspaniałe i mądre zwierze są!
A ogon, którego często boją się Panie, jest moim zdaniem genialny w dotyku!
Siwucha jest piękna.
Apropos, jest taka wódka Siwucha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 297 gości