Fioneczka szaleje po całym domku. Trąca się noskami z Pepe, bez syczenia. Ma apetycik nielada, przybiega na zawołanie, wywala brzucha w relaksie na środku podłogi, więc czuje się bezpieczna. Słowem: super!!!! Pozdrowionka dla cioć!!!
Fioninka już wychodzi mi na spotkanie, gdy wracam do domu, szaleje z Penelopką, ma apetycik, mizia się, rozwala- słowem czuje się jak u siebie. Jestem szczęśliwa. Dziękuję Ask@ za wsparcie i wszystkim ciociom za kciuki. pozdrawiamy
Fioneczka robi sobie wycieczki po całym mieszkaniu, obwąchuje, zwiedza, bada różne kąty. Apetycik cały czas dopisuje. Dzisiaj bestie domagały się sniadanka o 4.30. Fioneczka tuli się do mnie, grucha, pomiaukuje. Uwielbia bawić się wieczorem w potwora pod kołdrą. Z Penelopką dobrze się dogadują, Fionka czasem pacnie jeszcze pepe po mordce ostrzegawczo, ale zawsze penelopka sobie idzie i nie ma awantur. Ja szczęśliwa. Fionka rozkłada się na podłodze brzucholem do góry, znaczy czuje się bezpiecznie. Trzymajcie Ciocie dalej kciuki.Pozdrawiamy.