Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:kalair pisze:KOCICZKO!![]()
Ooooo,to to,ale zaj.... ten tego fajne to jest
Sihaja pisze:Witam kretusieJa dziś tylko na chwilkę.... ale łapuśki zdążyłam pooglądać
Wycałować proszę
kalair pisze:KOCICZKO!![]()
kalair pisze:Sihaja pisze:Witam kretusieJa dziś tylko na chwilkę.... ale łapuśki zdążyłam pooglądać
Wycałować proszę
Hej Sihajko! Fajnie że wpadłaś chociaż na chwilkę. Mam nadzieję, że plecki lepiej. Ucałuj kicie.
bubor pisze:kalair pisze:KOCICZKO!![]()
Woww , ale Ci sie panny rozmnożyły Kalair
kalair pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze:KOCICZKO!![]()
Ooooo,to to,ale zaj.... ten tego fajne to jest
Dobrze, że tylko na zdjęciu!![]()
![]()
![]()
Dwie Iriski byłyby ponad moje siły!![]()
To zrobiłam kiedyś wlaśnie w gimpie. Wg wskazówek bodajże z komputer świata. I nigdy mi się tego wyczynu nie udało powtórzyć. No fstyt..![]()
![]()
Ale scape jest ok do takiej szybkiej obróbki.
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Witam kretusieJa dziś tylko na chwilkę.... ale łapuśki zdążyłam pooglądać
Wycałować proszę
Hej Sihajko! Fajnie że wpadłaś chociaż na chwilkę. Mam nadzieję, że plecki lepiej. Ucałuj kicie.
Zdecydowałam się na rehabilitację. Dzisiaj byłam na pierwszym zabiegu i czuję się nieco rozbita. Ale mam nadzieję, ze pomoże
A najbardziej lubię, gdy w nocy przytula się do mnie Morfeuszek - wtedy tak czy siak staram się nie ruszać, by go nie obudzićUwielbiam, jak się do mnie przytula
Wieć wstaję też nieco połamana....
Wiem, moja wina....
anulka111 pisze:kalair pisze:Dobrze, że tylko na zdjęciu!![]()
![]()
![]()
Dwie Iriski byłyby ponad moje siły!![]()
To zrobiłam kiedyś wlaśnie w gimpie. Wg wskazówek bodajże z komputer świata. I nigdy mi się tego wyczynu nie udało powtórzyć. No fstyt..![]()
![]()
Ale scape jest ok do takiej szybkiej obróbki.
![]()
![]()
szczeka mi opadla z wrazeniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sihaja pisze:Chodzę na tens, wezmę też masaż.
No, idę się położyćMorfeuszek i Gaja się niecierpliwią...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 51 gości