Hugcio sam w sobie, pingwin znaczy.
Akcja z Lizakiem: Młody w łazience za drzwiami, wysuwa łapki do zabawy - Hugcio po drugiej stronie:

... nie wiem, co z tym zrobić - może przywalę?

Oooo! Zginęło....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Nie rozumiem jednej rzeczy: mam fotki Hugcia na komórce, robione tym samym telefonem, co Meonika i Lizaka, bo jeszcze mi one zostały (czyli mamy pewność, że to TEN SAM telefon). Mam dwa kabelki, którymi mogłam ściągnąć te zdjęcia na kompa i wstawić na forum (innych nie mam i wiem, że tymi ściągałam). W tej chwili żadnego z dwóch kabelków nie mogę podpiąć do komórki, bo mi po prostu nie pasuje rozmiar wtyczki w kabelku i gniazda w telefonie (na drugim końcu przewodu oczywiście jest USB). Czary-mary???? Nic nie rozumiem....![]()
Femka pisze:Marcelibu pisze:Nie rozumiem jednej rzeczy: mam fotki Hugcia na komórce, robione tym samym telefonem, co Meonika i Lizaka, bo jeszcze mi one zostały (czyli mamy pewność, że to TEN SAM telefon). Mam dwa kabelki, którymi mogłam ściągnąć te zdjęcia na kompa i wstawić na forum (innych nie mam i wiem, że tymi ściągałam). W tej chwili żadnego z dwóch kabelków nie mogę podpiąć do komórki, bo mi po prostu nie pasuje rozmiar wtyczki w kabelku i gniazda w telefonie (na drugim końcu przewodu oczywiście jest USB). Czary-mary???? Nic nie rozumiem....![]()
ale mu rozumiemy
Femka pisze::mrgreen:
wracam do pracy bo mnie Anka ściga
bubor pisze:W końcu sie nam Hugonek objawił, poplamiony nochalek
Marcelibu pisze:Nie rozumiem jednej rzeczy: mam fotki Hugcia na komórce, robione tym samym telefonem, co Meonika i Lizaka, bo jeszcze mi one zostały (czyli mamy pewność, że to TEN SAM telefon). Mam dwa kabelki, którymi mogłam ściągnąć te zdjęcia na kompa i wstawić na forum (innych nie mam i wiem, że tymi ściągałam). W tej chwili żadnego z dwóch kabelków nie mogę podpiąć do komórki, bo mi po prostu nie pasuje rozmiar wtyczki w kabelku i gniazda w telefonie (na drugim końcu przewodu oczywiście jest USB). Czary-mary???? Nic nie rozumiem....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 100 gości