H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 31, 2010 8:34 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Poradziłam sobie inaczej, ale powyższa zagadka nadal jest nierozwiązana...

Obrazek Obrazek
Hugcio sam w sobie, pingwin znaczy.

Akcja z Lizakiem: Młody w łazience za drzwiami, wysuwa łapki do zabawy - Hugcio po drugiej stronie:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
... nie wiem, co z tym zrobić - może przywalę? :roll:

Obrazek
Oooo! Zginęło....
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro mar 31, 2010 8:54 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Marcelibu pisze:Nie rozumiem jednej rzeczy: mam fotki Hugcia na komórce, robione tym samym telefonem, co Meonika i Lizaka, bo jeszcze mi one zostały (czyli mamy pewność, że to TEN SAM telefon). Mam dwa kabelki, którymi mogłam ściągnąć te zdjęcia na kompa i wstawić na forum (innych nie mam i wiem, że tymi ściągałam). W tej chwili żadnego z dwóch kabelków nie mogę podpiąć do komórki, bo mi po prostu nie pasuje rozmiar wtyczki w kabelku i gniazda w telefonie (na drugim końcu przewodu oczywiście jest USB). Czary-mary???? Nic nie rozumiem.... :? :roll:

ale my rozumiemy :roll:
Ostatnio edytowano Śro mar 31, 2010 9:00 przez Femka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro mar 31, 2010 8:58 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Femka pisze:
Marcelibu pisze:Nie rozumiem jednej rzeczy: mam fotki Hugcia na komórce, robione tym samym telefonem, co Meonika i Lizaka, bo jeszcze mi one zostały (czyli mamy pewność, że to TEN SAM telefon). Mam dwa kabelki, którymi mogłam ściągnąć te zdjęcia na kompa i wstawić na forum (innych nie mam i wiem, że tymi ściągałam). W tej chwili żadnego z dwóch kabelków nie mogę podpiąć do komórki, bo mi po prostu nie pasuje rozmiar wtyczki w kabelku i gniazda w telefonie (na drugim końcu przewodu oczywiście jest USB). Czary-mary???? Nic nie rozumiem.... :? :roll:

ale mu rozumiemy :roll:

My teszszsz :evil: . I wyciągniemy konsekwencje następnym razem na wizji. Wcześniej wysypiemy gwoździe na drodze Łódź - Warszawa. Resztę się wymyśli na bieżąco - podobno takie rozwiązania są najlepsze :piwa: :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro mar 31, 2010 9:01 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

:mrgreen:

wracam do pracy bo mnie Anka ściga :crying:
Obrazek

Femka

Post » Śro mar 31, 2010 9:03 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Femka pisze::mrgreen:

wracam do pracy bo mnie Anka ściga :crying:

Tak ma być. Amen. :ok: :ok: :ok:

Marcelibu

Post » Śro mar 31, 2010 17:26 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

W końcu sie nam Hugonek objawił :D , poplamiony nochalek :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro mar 31, 2010 17:29 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

bubor pisze:W końcu sie nam Hugonek objawił :D , poplamiony nochalek :1luvu:

Prawda? I ja jestem święcie przekonana, że Hugciowi te plamki po nosie wędrują. Naprawdę... chyba :roll: Zastanawiałam się kiedyś, czy mu nie robić zdjęcia tego nochala przez tydzień codziennie na przykład. Jemu naprawdę te plamki się zmieniają.

No dobra, Femka miała rację :oops: :mrgreen: . Znalazł się "poprawny" kabelek. Już wszystko pasuje.

Marcelibu

Post » Śro mar 31, 2010 17:56 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

:smokin:
Obrazek

Femka

Post » Śro mar 31, 2010 18:48 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Halo, halo, tu Pingwin Wilson pozdrawia Pingwina Hugcia :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro mar 31, 2010 18:58 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Jak ja bym chciała mieć w domu normalnego niedzikiego pingwina :crying:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro mar 31, 2010 19:07 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Alez pingwiny dzikie sa z natury, a z natura walczyc sie nie da :twisted:

moś

Post » Śro mar 31, 2010 19:09 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Nieprawda, Hugcio nie jest dziki. A instrukcja obsługi histeryków jest mi znana, wszak mam już Ropuszka :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro mar 31, 2010 19:12 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

O to przepraszam, Wilson histeryk pingwin pozdrawia reszte histerykow :mrgreen:
chcialam napisac historykow :roll: :mrgreen:

moś

Post » Śro mar 31, 2010 19:17 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Ropuszek-histeryk jest cały czarny. Dzikim-bardzo-dzikim pingwinem jest Dunia-widmo:
Obrazek

Wielbłądzio

Post » Śro mar 31, 2010 19:19 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Marcelibu pisze: Obrazek
Hugcio sam w sobie, pingwin znaczy.

.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

[poprzednia][następna]