Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:A teraz pojadę na poważnie...
dzisiejszy występ Czarki uświadomił mi, jak bardzo ona się boi...Ja wiedziałam, że jedziemy tylko do weta...Ona nie, po prostu się broniła przed wyjazdem w nieznane... Ja wiedziałam, że wrócimy...Ona nie... Jej wręcz paniczna reakcja to po prostu paniczny strach... Czarka nie ma u mnie DS, ale ma DT dopóki nie znajdziemy tego jedynego, właściwego domu....
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Co słychać na OIOM'ie*?
* OIOM - Oddział Intensywnej Opieki Matczynej
Gibutkowa pisze:Dulencja pisze:A teraz pojadę na poważnie...
dzisiejszy występ Czarki uświadomił mi, jak bardzo ona się boi...Ja wiedziałam, że jedziemy tylko do weta...Ona nie, po prostu się broniła przed wyjazdem w nieznane... Ja wiedziałam, że wrócimy...Ona nie... Jej wręcz paniczna reakcja to po prostu paniczny strach... Czarka nie ma u mnie DS, ale ma DT dopóki nie znajdziemy tego jedynego, właściwego domu....
Dulencja takie cyrki z tego co pamiętam były też przed wyjazdem do Ciebie. dokładnie taka sama reakcja Antośka jak go pakowaliśmy. Większość schroniskowców szczególnie tych depresyjnych ma strach kontenerkowy.
Dulencja pisze: W nocy nasikała pod niegoi na kocyk
.
Gibutkowa pisze:A... czytałaś maila ode mnie? Jak będą wyniki z drugiego badania to daj znać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 19 gości