Właśnie miałam Cie prosić żebyś się w końcu maluszkami pochwaliła

Cuuuuudooooo. Ja zamiast brzuszka to uwielbiam zamiziowywać to fajne miejsce pod bródką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Młotkiem to mnie Edyta zaraz potraktuje .... za zaśmiecanie jej wątku moim koteckiem...
Kociara82 pisze::1luvu:slodziuuuuuuutkiiiiiii
![]()
Kropus musial byc tez takim malym, slodkim aniolkiem, zanim zostal "opetany przez kociego szatana"
![]()
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:i że w zasadzie jej wszystko jedno którego ...![]()
![]()
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Młotkiem to mnie Edyta zaraz potraktuje .... za zaśmiecanie jej wątku moim koteckiem...
"Zaśmiecaj" ile wlezie![]()
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:No i wyjaśniła się przyczyna ciszy .... w domu wojna pomiędzy Kropkiem i ojcem......o pilota.... Eh ci faceci...
Kropek ukradł i rozmontował... ojciec zebrał i poskładał... Kropek znowu ukradł i rozmontował pod szafą... ojciec zebrał i poskładał... Kropek ...itd... Ojciec się wkurzył i schował pilota ... to Kropek się wkurzył i nalał mu na łóżko...
To dostał od ojca nakaz eksmisji z łóżka... to się wkurzył jeszcze bardziej... i nalał mu na poduszkę... Mama się zamknęła w drugim pokoju ... i mi jęczy, że trzeba szybko odjajczać, bo ona z nimi zwariuje...i że w zasadzie jej wszystko jedno którego ...
![]()
![]()
za niedlugo i ja pampersa bede potrzebowalaGibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:i że w zasadzie jej wszystko jedno którego ...![]()
![]()
![]()
Biedny tatuś![]()
![]()
i osmarkałam monitor
katarzyna1207 pisze: Mama się zamknęła w drugim pokoju ... i mi jęczy, że trzeba szybko odjajczać, bo ona z nimi zwariuje...i że w zasadzie jej wszystko jedno którego ...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 31 gości