Re: Smoczydła (foto). Pożegnanie Misi :'(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 15:21 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

Właśnie weszłam do domu. Z tego wszystkiego zapomniałam kupić tą gruszkę do odciągania :?
Widzę, że coś polizał w tej misce... Głodny jest ewidentnie, a nie chce jeść. Może to jednak zakłaczenie? Wet mówił, że jak nie pomogą te leki to robimy prześwietlenie z kontrastem czy mu coś (ale co?? 8O ) nie utkwiło :?
Amysiu, ja mu próbowałam pakować na siłę do pyska, ale wypluwa. Nie mam serca tak go dręczyć, tym bardziej, że nie może oddychać nosem, więc nie chcę żeby się zakrztusił. Poczekam do wieczora, poobserwuję...

Co do mnie... Od tygodnia miewam zawroty głowy, zwane napadowymi (jak się dziś dowiedziałam). W dzieciństwie miałam uszkodzone kręgi szyjne, teraz pracuję siedząc przy komputerze... Ostatnio pracowała po 10-12 godzin dziennie. Zrobili mi badania krwi i prześwetlenie kręgosłupa, mam też skierowanie do neurologa. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pon lis 23, 2009 17:19 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

Zajrzałam Gabryniowi w nosek... mam wrażenie, że ma opuchliznę wewnątrz lewej dziurki. Zauważyłam wcześniej, że bardzo pocierał sobie nos łapką, ale myślałam, że to od kataru... Dziś musiał nieźle trzeć, bo ma strupek na nosku :(
Od wczoraj wieczorem nic nie jadł. Nie pije od kilku dni.
Jedziemy do weta.

smoczyca3g

Post » Pon lis 23, 2009 19:52 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

Gabryś zdrowiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon lis 23, 2009 20:50 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

Dziękuję Alu.
Gabryś został w lecznicy. Podejrzenie ciała obcego w nosie. Po podaniu kroplówki dostanie narkozę i doktor zajrzy mu do krtani i jamy nosowej...
Czekam na telefon.

smoczyca3g

Post » Pon lis 23, 2009 20:58 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

o matko Gabrych ma obcych 8O kciuki za chłopaka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

Post » Pon lis 23, 2009 20:59 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

O matko jedyna! Skąd mu się to mogło wziąć?!
Kciuki ogromne :ok: :ok: :ok:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Wto lis 24, 2009 8:49 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

Nie mam pojęcia. Wczoraj już się tyle zryczałam, że przestałam myśleć... Najgorsze, zę nie doczekałam się wczoraj telefonu lecznicy :( Dzwoniłam tam przed chwilą, ale doktor jest zajęty i mam zadzwonić za godzinę, to ze mną porozmawia.
Dziękuję Cioteczki za kciuki i proszę o jeszcze.

smoczyca3g

Post » Wto lis 24, 2009 9:13 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

Doczytałam...

8O 8O 8O 8O

Gosiu, daj od razu znać co z Gabryniem!
Mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto lis 24, 2009 10:07 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

Dziewczyny, rozmawiałam z doktorem. Wczoraj nie zrobił mu tego badania pod narkozą, bo był za słaby. Dziś podobno wygląda znacznie lepiej. Doktor kilka razy usuwał mu wydzielinę z noska. Ciągle wzmacniają go kroplówkami. Jeśli będzie mu się systematycznie poprawiać, to doktor zrezygnuje z tego badania i będę mogła zabrać go do domku :)
To chyba dobre wiadomości, co? :) Siedzę, piszę i ryczę :) Boże, co za nerwy.... Ech, i jak tu samemu sobie pochorować? :)

smoczyca3g

Post » Wto lis 24, 2009 11:23 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

Smoczku jak dobrze że jest poprawa :D :D :D Teraz musi być tylko lepiej z Gabrysiem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za Twoje zdrówko też kciuki mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: No i nie pracuj tyle ,bo to na zdrowie nie wychodzi .Może warto jakieś masaże brać na to ? :roll:
Ja miałam kiedyś jakiś uraz w obrębie szyi i nabrałam się masę leków przez które o mało zdrowia nie straciłam :strach: a głową nie mogłam ruszyć parę tygodni .Dopiero masaże mi pomogły .Masażysta po serii masaży ustawił mi kręgi na miejsce :mrgreen: Słyszałam chrupnięcie i ....jak nowa :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lis 24, 2009 11:25 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

Dobrze, że lepiej, Gosiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto lis 24, 2009 11:30 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

No pewnie że dobre wieści!
Oby się obeszło bez narkozy i Gabrynio szybko wrócił do domu! :ok: :ok: :ok:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Wto lis 24, 2009 12:55 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

Niestety :( Dzwonił doktor - Gabrysiowi się pogorszyło :( Podali mu narkozę i wypłukali coś z noska. Doktor zapytał mnie jakiego żwirku używam dla kotów, czy nie silikonowego - bo na coś takiego wyglądało mu to, co wypłynęło z noska... :( Używam zwykłego benka, wiec nie wiem co on wciągnął do nochalka :( co to mogło być, co wyglądało jak kawałeczek "ni to plastiku, ni to silikonu?" :cry:??
Rokowania są ostrożne :( Zadzwonią wieczorem jak Gabryś się wybudzi :(

smoczyca3g

Post » Wto lis 24, 2009 13:33 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

Gosiu... Ciepłe myśli cały czas :ok:
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto lis 24, 2009 13:42 Re: Smoczydła (foto). Seria chorób - teraz Gabryś :(

ijciu kciuki Gabrychu wstawaj chłopie na łapeczki i do domku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

[poprzednia][następna]