Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata kawecka pisze:No Bella![]()
![]()
to zdjęcie artystyczne... naprawde piękne... co do kociołków i psów to zawsze spotykam sie ze zdziwieniem
![]()
![]()
to one tak razem
![]()
wychodząc z takiego założenia, że wszystkie psy ganiają koty
![]()
![]()
to każdy wychodzący z apteki i zmierzajacy w kierunku parku lub lasu, musiałby być CZERWONYM KAPTURKIEM
a tak poważnie, pamietam taką sytuację jeszcze ze Sz-na. Wychodze z Kaktusikiem po chlebek na moim osiedlu i pieseł jak to pieseł...mały jeszcze i głupiutki wskoczył na trawnik okolony żywopłotem. ..po chwili katapulta . Mój bohater biegnie a za nim dwa!!! koty
![]()
![]()
wszyscy świadkowie sie śmiali...co do uciekinierów to utrapienie
bywa tak ze nakarmie już wszystkich i z czystym sumieniem myśle o spacerku z piesełkiem. Kocioły spać ,mówie... ide do pokoju i za chwile kotków juz nie ma tzn. są w ogrodzie... Duduś otwiera naciskając klamke łapką i wypuszcza wszystkich...a wieczorem ich wyłapac to sztuka...cała przyjemność czatować na obce kotki i pogonić przecież... ludziska też różnie reagują
![]()
![]()
u nas drzwi od korytarza są latem zawsze otwarte bo prowadzą do ogrodu. Z korytarza wchodzi sie do kuchni i te dzrzwi są najważniejsze
mają też zamek...który za każdym wchodzącym jest zamykany, właśnie zeby żaden łobuz nie zwiał
![]()
![]()
bywają zabawne sytuacje gdy ktoś obcy np. pan który właśnie przyniósł paczke wchodzi a ja rzucam sie do zamka i przekręcam..
![]()
![]()
czasami dziwnie na mnie spoglądaja tacy ludzie....
![]()
![]()
marcjannakape pisze:Agata kawecka pisze: ludziska też różnie reagują![]()
![]()
u nas drzwi od korytarza są latem zawsze otwarte bo prowadzą do ogrodu. Z korytarza wchodzi sie do kuchni i te dzrzwi są najważniejsze
mają też zamek...który za każdym wchodzącym jest zamykany, właśnie zeby żaden łobuz nie zwiał
![]()
![]()
bywają zabawne sytuacje gdy ktoś obcy np. pan który właśnie przyniósł paczke wchodzi a ja rzucam sie do zamka i przekręcam..
![]()
![]()
czasami dziwnie na mnie spoglądaja tacy ludzie....
![]()
![]()
![]()
![]()
e-dita pisze:bellavita pisze:Oto Niewiniatko![]()
te łapki tłuściutkie, mniam![]()
Iweta pisze:Za zgodą Gospodyni tego wątku,
zapraszam wszystkich odwiedzających , na zakupy![]()
Zakupy można zrobić na moim BAZARKU ,który jest wystawiony na podróz Florcia do nowego domu![]()
Polecam szczególnie konfitury domowej roboty w ośmiu smakach
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=80178
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 366 gości