Też skrobałam i byłam pewna, że nie zdążę do pracy. Normalnie straszne korki są w porze o której jeżdżę ..... a tu zaskoczenie. Przed czasem nawet byłam.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Dziękujemy za pozdrowionka. Kociaste zażyczyły sobie wyjście do woliery. Kajtek już wrócił, Niuśkowi deszcz nie straszny. Ale on umie się do budki schować. Kajtek jest gapa i woli płakać, żeby go zabrać.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Niuniek wyszedł jak wielki, gruby kocur. W rzeczywistości jest wielkim kotem, ale nie grubym.
Wcale grubo nie wyglada!-a jak lsni!!!!!!!-jedynie na czarnych kotach dobrze widac połysk-na innych to tylko poswiata -od czarnych po prostu blask bije!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dopiero na zdjęciach wypatrzyłam, że na podłodze jakieś cuda (papierki) leżą.
Największe porządki robi Niuś. To co leży na stole wg.niego powinno leżeć na podłodze. Na stole ma być czysto i pusto, bo on nie ma gdzie leżeć.
Tiaaaa!-też tak mam-wszystko musi być w zasięgu łapek-na podłodze! No teraz moge iść z Mamą na cmentarz-Beatka ma ujemne testy-tak czekałam na te wiadomość!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"