kasia86 pisze:Czy mamusia już dotarła do swoich syneczków?
Dotarłam, ale jestem ledwie żywa, więc o wszystkim napiszę dopiero jutro. Teraz muszę się rozpakować, pozbierać, a przede wszystkim nacieszyć chłopakami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Czy mamusia już dotarła do swoich syneczków?
anna09 pisze:kasia86 pisze:Czy mamusia już dotarła do swoich syneczków?
Dotarłam, ale jestem ledwie żywa, więc o wszystkim napiszę dopiero jutro. Teraz muszę się rozpakować, pozbierać, a przede wszystkim nacieszyć chłopakamiNiemniej pozdrawiamy wszystkie ciocie bardzo serdecznie
kasia86 pisze:Cisza!
anna09 pisze:Mb, mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku i nie macie przeze mnie żadnych przykrych niespodzianek.
mb pisze:Dlatego jestem zdumiona, że u Baksa i Gina tak się to świństwo rozprzestrzeniło.
mb pisze:anna09 pisze:Mb, mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku i nie macie przeze mnie żadnych przykrych niespodzianek.
U nas nie ma śladu żadnych grzybic - ani u mnie, ani u kotów.
Dlatego jestem zdumiona, że u Baksa i Gina tak się to świństwo rozprzestrzeniło. Jakoś teraz nie wydaje mi się, żeby powodem pojawienia się tej grzybicy było leczenie Baksia antybiotykami.
Jeśli to jest zaraźliwe, to Baks mógł to załapać podczas wizyt w lecznicy na przykład, bo niby jak inaczej![]()
W każdym razie współczuję Wam bardzo, bo walka z grzybicą często bywa trudna i długotrwała.
Więc, aby udało się Wam zwalczyć grzyba, jak najszybciej:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mjs pisze:Ciekawe, kto zarazi Jolę![]()
kasia86 pisze:Ja też po przyjeździe do domu, nie miałam czasu na nic.![]()
Kilka dni musiało potrwać zanim się połapałam z tym wszystkim.![]()
A teraz, odkąd mam Moonglight z białaczką, to już w ogóle czasu brak!!!![]()
Jak dzisiaj koteczki się czują?![]()
Nie wiedziałam, że mogą aż tak bardzo się źle czuć po tej szczepionce.![]()
anna09 pisze:Ja na razie nie zauważyłam u siebie żadnej zmiany, ale nie łudzę się, że jej nie będzie. Wiem, że to kwestia czasuU Mjs zmiana pojawiła się po ponad dwóch tygodniach mieszkania z chłopakami, a mnie jutro minie dopiero tydzień od powrotu. Zaopatrzyłam się już w maść i spokojnie (bez paniki
) czekam
anna09 pisze:Ponadto Baks, od mojego powrotu ma nowy zwyczaj. Co rano budzę się i widzę jego pysio nad moją twarząOn siada tuż przy mojej głowie i z góry wpatruje się we mnie
![]()
mjs pisze:Nie może się nadziwić, jakim cudem ja tak nagle odmłodniałam i wyszczuplałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 47 gości