Tycinek Faflun czy ktos go chce?KTOŚ POKOCHAŁ TYCIAKA!!!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2007 14:32

--------------------------------------------------------------------------------

chciałabym przygarnąć tego czarno rudego,ale martwia mnie te ich oczka.Ciężkie są one w leczeniu??

Bytka

Od: Wto gru 11, 2007 20:04

Post » Czw gru 13, 2007 14:36

szczurki super, czyste madre i naprawde niekłopotliwe, raczej wszystkozerne.....
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Czw gru 13, 2007 17:04

Bytka jakiego czarno rudego? z kąd i od kogo ..bo ja takiego nie mam...

Tyciak juz nie dostał wykrztuśnego zastrzyku ..wczoraj bardzo kasłał...dzis tylko antybiotyk i echinacee...
fafluni troszke noskiem ,pojawiły sie znów glutki ciągnące i zabarwione :?
nadal z jedzeniem jest na bakier...jutro pobieramy Tyciakowi krew na badania...nie te kompleksowe(albo ja cos zle zrozumiałam) tylko jakies tam :oops:
moze to cos nam rozjasni...

Calopet zakupione...jeszcze u Boni w sklepie dostał posmakowac...lizał bez przekonania ..ale troszke zlizał,według ulotki to fajna rzecz jest....

przykro mi sie zrobiło bo pewna pani popatrzyła na tyciaka i nie zobaczyła kociaka tylko biedne oczka..oj jak wypytywała i dostałam dobra rade ..świetlikiem mam leczyc...nie bardzo przyjmowała do wiadomości że my u weta codziennie i oczka leczone wszystkim co możliwe..

druga nie dała dziecku pogłaskac... :cry:
ej ludzie...a ja tam widze slicznego szkraba,kochanaego i uroczego w kazdym calu... :oops: :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw gru 13, 2007 17:22

kochany i super facet.....moze bez okularow była, ze sie nie zachwyciła...
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Czw gru 13, 2007 17:45

pewnie tak :lol:

bo on jest naprawde śliczny..wiecie kochając widzimy inaczej to juz inna sprawa :wink:

ma bardzo poważny pyszczek ,kotka doroslego..kotka co wiele przeszedł..ale jak całuje tego bąka to jest najnajnaj...i wyraz pynia odrazu mu się zmienia... :lol:

trudno mi o nim mysleć jako o kocie specjalnej troski,chociaz niestety tak jest...zapominam o tym ...
pamietam jak taki mysz nieiwele większy od mojej małej kom. sajdał się do kuwety...nigdy nie zrobił po za...a ledwo sie wdrapywał ..właściwie niejednokrotnie musiałam go wsdzać bo sobie nie radził...a tera pan KOT doskonaly..rozwalony na podusi...wtulony ..przyjazny do każdego...
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 14, 2007 8:26

no i nie robimy pobrania krwi... :?
Tyciak podjadł torszke suchego...dziwne ,jak tak to 11 godz. a on bez sniadania :roll: a dziś już o 6 skubał...ech przewrotność..
pokasłuje...coś czuje że zaraz bedziemy RTG robic..ale na poprzenim nie było zmian...a może skupialiśmy sie na Zeberkach...
och to moje dziecko specjalnej troski..
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 14, 2007 9:03

Podjadał, czy zjada. Bardzo się cieszę! To pokasływanie, to może przypadek?
Marcelibu

Post » Pt gru 14, 2007 9:25

nie ,słonko on juz tak z miesiąc kaszle...wydaje mi się że to przez ciągnacy się katar.....

który nadal jest :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 14, 2007 9:30

dorcia44 pisze:nie ,słonko on juz tak z miesiąc kaszle...wydaje mi się że to przez ciągnacy się katar.....

który nadal jest :twisted:

Na pewno przez katar, który spływa do gardła.
Marcelibu

Post » Pt gru 14, 2007 9:40

łudziłam się że trafiony antybiotyk załatwi sprawe raz na zawsze ..dupa..katar był ,jest i wygląda na to że bedzie... :cry:
jeden dzien miał super..jeden dzien.....
chudzina moja kochana ...tylko czemu taka chudzina całą poduszke zajmuje :roll: :twisted:

zimno na dworku...ciagle sie boje że jeszcze i jego podziębie...niby tam cieplutko w środku..aż miło ,opatulony ale glut sie wygrzebuje i koniecznie na wierzchu musi leżeć... :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 14, 2007 20:43

Mały, biedny i kochany Tycinek. Niech już będzie zdrowy i przekaz mu całuski.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pt gru 14, 2007 21:22

Witaj Tycinku :D .
Wpadłam by przekazać ci mizainki i całuski. A tu znowu "mamuśka" na ciebie narzeka. Postaraj się maluszku nie smucić Jej wiecej.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt gru 14, 2007 21:30

Ja też proszę o wycałowanie Tycinka ode mnie. Po brzuszku może być? :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt gru 14, 2007 22:05

a po brzuszku jak najbardziej..on to uwielbia :D

a jak lubi czesanko..mam taka szczotke z włosia ,dla niego to jest pieszczota...szkoda że moje persy tego tak nie odbierają :twisted:

Tyciak jutro pewnie ostatni zastrzyk i przechodzimy na tabletki... :? biedny brzusio... :cry:

dzieki cioteczki za mizianko dla maluszka..on może juz nie taki maluszek ,ale napewno straszna drobinka...jest poprostu przerazliwie wręcz drobny :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 15, 2007 11:20

W zeszłym roku 15 grudnia podarowałam mężowi na 25 r.ślubu Kropka(tymczasik)...a w tym roku może podarować sobie Tycinka 8) ...ale on ma jaja....a jak wiadomo ja kotow nie lubie :twisted:
w dodatku chory ,specjalnej troski..mały i chudy co to za prezent :? :roll: :wink: ...
nie ...7 kot..nie..

czas pokaże.... :evil:

Buziaczki dla wszystkich kochanych cioteczek odemnie :wink: i od Tycinka :D ...
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]