Na przekór...(II)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 27, 2007 11:33

pisiokot pisze:
Nordstjerna pisze:I małe rysiątka, które bardzo lubią się bawić. A te to dopiero mają przodków! Zidentyfikowanych! :lol:

:smiech3:

:lol: :lol: :lol:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro cze 27, 2007 11:40

KaśkaGM pisze:Nic nie robić tylko KOCHAĆ, KOCHAĆ, KOCHAĆ .... :mrgreen:

U nas też nastroje westernowe ..... Non stop kolor .... Dzikie wojny podjazdowe Indianie kontra Blade Twarze .... Oczywiście te Blade Twarze to my .... ;) A atakuje nas 5 indiańskich plemion ... Wczoraj wieczorem wielki wódz MorfiPędzącaKulaTłuszczyku zaparkowa na mojej twarz .... Cholera i znowu mam kolejne sznyty ..... Za chwilkę zamkną mnie "za twarz" .... Będę wyglądała jak bandzior .......

Wiesz, ja mam w poniedziałek ważną służbową imprezę w restauracji na Wawelu. Wiesz, obowiązkowo spódniczka, szpilki i takie tam...Miałam w planach założyć bluzkę z krótkim rękawem, zwłaszcza jak wrócą 30-to stopniowe upały. Ale już mam nieźle rozorane ręce, a do poniedziałku jeszcze 4 dni i 5 poranków :strach:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Śro cze 27, 2007 11:47

Kupuj śmierdzącą maść cebulową - chyba Cebion. Ponoć skuteczna na blizny ... ;)
Ja się nie smaruję, bo nienawidze zapachu cebuli .....
Obrazek

KaśkaGM

Od: Pon lis 21, 2005 14:13

Post » Śro cze 27, 2007 11:49

To znaczy, że mam do wyboru paradować po Wawelu pocięta jak kurpiowska wycinanka, albo cudnie woniejąca cebulą. Bosssko, zrobie furorę :roll:
ObrazekObrazek

bechet

Post » Śro cze 27, 2007 11:55

W sumie możesz udawać, że to nowy Super Hiper Drogi Zapach - od jednego z kreatorów ....

A plus z tego moze być ogromny ... Królowie powstają z gorobów ... i skończy się bezkrólewie u nas ..... :)

Pomyśl, o dobrze ogólnym ... Wyższe racje .. Poświęcenie ... ;)
Obrazek

KaśkaGM

Post » Śro cze 27, 2007 12:00

Bechet czym karmisz te swoje 3 skarby?
Obrazek Obrazek Bazylek
Filipek [']
ok.15/11/2006-6/11/2009
Śpij Słoneczko...

http://www.kiciory.pl

agusiaw

Od: Wto lut 06, 2007 15:10

Post » Śro cze 27, 2007 12:06

agusiaw pisze:Bechet czym karmisz te swoje 3 skarby?

Paciorek na razie dostaje tylko kurczaka i RC Intestinal, a reszta suchą Acanę, czasem na zmianę z Royal Canin (ale rzadko, bo drogie :wink: ) i surowym, przemrożonym mięsem - wołowiną, drobiowym i od czasu do czasu rybą czy podrobami. No i okazjonalnie mleko, troche białego sera czy zółtko.
ObrazekObrazek

bechet

Post » Śro cze 27, 2007 12:08

KaśkaGM pisze:Kupuj śmierdzącą maść cebulową - chyba Cebion. Ponoć skuteczna na blizny ... ;)

Cebion to wit.C dla niemowlaków (kocich też) w kropelkach :D

ale fakt, maść jest, skuteczna, nazywa się Cepan i śmierdzi jak nie powiem co :twisted:

Bechet, módl się, żeby upały nie wróciły i tyle :D bo jak wszyscy ci królowie wstaną, to będzie bajzel gorszy niż w parlamencie 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 27, 2007 12:12

Ot i masz pomieszałam..... Nie chciało mi się iść do apteczki ..... :oops:
Leń i leser ze mnie ....
Obrazek

KaśkaGM

Post » Śro cze 27, 2007 12:18

KaśkaGM pisze:Kupuj śmierdzącą maść cebulową - chyba Cebion. Ponoć skuteczna na blizny ... ;)

Zamiast tej maści (to znaczy Cepan - coś mi tez z tym Cebionem nie grało) polecam żel Contractubex. Działanie takie samo (podobno bardziej skuteczny, bo się lepiej wchłania), wyciąg z cebuli też zawiera ale nie śmierdzi aż tak bardzo.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Śro cze 27, 2007 12:56

bechet pisze:

Paciorek na razie dostaje tylko kurczaka i RC Intestinal, a reszta suchą Acanę, czasem na zmianę z Royal Canin (ale rzadko, bo drogie :wink: ) i surowym, przemrożonym mięsem - wołowiną, drobiowym i od czasu do czasu rybą czy podrobami. No i okazjonalnie mleko, troche białego sera czy zółtko.

:-) ok to jeszcze poprosze na priv adres do Ciebie - wyślemy Ci mały prezencik dla kociastych, ze szczególnym uwzględnieniem Paciorka - mojego forumowego cichego ulubieńca :-D
Obrazek Obrazek Bazylek
Filipek [']
ok.15/11/2006-6/11/2009
Śpij Słoneczko...

http://www.kiciory.pl

agusiaw

Od: Wto lut 06, 2007 15:10

Post » Śro cze 27, 2007 15:57

SZANUJ PACIORA SWEGO, MOŻESZ MIEĆ GORSZEGO: :ryk:

to a propos jego ryków porannych :D
a z marzeniami uważaj, małe rysie też potrafią się nieźle wydrzeć :D :D :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro cze 27, 2007 18:07

agusiaw pisze:
bechet pisze:

:-) ok to jeszcze poprosze na priv adres do Ciebie - wyślemy Ci mały prezencik dla kociastych, ze szczególnym uwzględnieniem Paciorka - mojego forumowego cichego ulubieńca :-D

A ja myślałam, że to pytanie - odpowiedź z serii "hej, tu Wujek Dobra Rada" 8O :lol:
Agusiu, dziękujemy za troskę i wyrazy sympatii :D

Femka, ja Paciora szanuje, za to on mnie ani, ani :twisted:
A tak na marginesie to w końcu wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, wiec nie ma się co bać, jakby co :wink:
ObrazekObrazek

bechet

Post » Śro cze 27, 2007 18:09

Contractubex faktycznie lepszy, bezbarwny bezwonny ( !) zel.
Ale ma jedna wade...jest pierunsko drogi.No..przy malych bliznach to pikus, ale przy wiekszych..Kiedys w dalszej rodzinie bylo poparzone dziecko i ojciec sciagal to z zagranicy, bo taniej. Potezne ilosci szly. Mhm, tez mialam kiedys przyjemnosc zuzyc wieksza ilosc opakowan.

Jedyna rada Asiu, to azbestowe rekawice do lokci....Taniej wyjdzie ;-)
Ewentualnie buchnij z Wawelu jakas zbroje.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Śro cze 27, 2007 18:11

ot włąsnie zbroja :) Asia to buchnij jedną całą - taką z przyłbicą ... Ty weźmiesz rękawice blaszane ,a ja to ustrojstwo na twarz :)
Obrazek

KaśkaGM

[poprzednia][następna]