pisiokot pisze:Nordstjerna pisze:I małe rysiątka, które bardzo lubią się bawić. A te to dopiero mają przodków! Zidentyfikowanych!
Moderator: Estraven
pisiokot pisze:Nordstjerna pisze:I małe rysiątka, które bardzo lubią się bawić. A te to dopiero mają przodków! Zidentyfikowanych!
KaśkaGM pisze:Nic nie robić tylko KOCHAĆ, KOCHAĆ, KOCHAĆ ....![]()
U nas też nastroje westernowe ..... Non stop kolor .... Dzikie wojny podjazdowe Indianie kontra Blade Twarze .... Oczywiście te Blade Twarze to my ....A atakuje nas 5 indiańskich plemion ... Wczoraj wieczorem wielki wódz MorfiPędzącaKulaTłuszczyku zaparkowa na mojej twarz .... Cholera i znowu mam kolejne sznyty ..... Za chwilkę zamkną mnie "za twarz" .... Będę wyglądała jak bandzior .......

agusiaw pisze:Bechet czym karmisz te swoje 3 skarby?
KaśkaGM pisze:Kupuj śmierdzącą maść cebulową - chyba Cebion. Ponoć skuteczna na blizny ...![]()
Ja się nie smaruję, bo nienawidze zapachu cebuli .....
KaśkaGM pisze:Kupuj śmierdzącą maść cebulową - chyba Cebion. Ponoć skuteczna na blizny ...![]()
Ja się nie smaruję, bo nienawidze zapachu cebuli .....
bechet pisze:agusiaw pisze:Bechet czym karmisz te swoje 3 skarby?
Paciorek na razie dostaje tylko kurczaka i RC Intestinal, a reszta suchą Acanę, czasem na zmianę z Royal Canin (ale rzadko, bo drogie) i surowym, przemrożonym mięsem - wołowiną, drobiowym i od czasu do czasu rybą czy podrobami. No i okazjonalnie mleko, troche białego sera czy zółtko.
agusiaw pisze:bechet pisze:agusiaw pisze:Bechet czym karmisz te swoje 3 skarby?
Paciorek na razie dostaje tylko kurczaka i RC Intestinal, a reszta suchą Acanę, czasem na zmianę z Royal Canin (ale rzadko, bo drogie) i surowym, przemrożonym mięsem - wołowiną, drobiowym i od czasu do czasu rybą czy podrobami. No i okazjonalnie mleko, troche białego sera czy zółtko.
ok to jeszcze poprosze na priv adres do Ciebie - wyślemy Ci mały prezencik dla kociastych, ze szczególnym uwzględnieniem Paciorka - mojego forumowego cichego ulubieńca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 9 gości