Moderator: Estraven

bettysolo pisze:podpisuję sie pod Iwoną
CoToMa pisze:Dzięki za troskę. Na razie czuję sie dobrze. Dzieci wróciły z Warszawy pełne wrażeń. Gienek objawił się rano po dwóch dniach nieobecności. On się chyba u kogoś stołuje. Zresztą jak na schizofrenika przystało ma zapewne dwie osobowości i dwa domy. Kajtek dziwnie wyłysiał i wygląda jaka wypłosz. Gryzzli co raz bardziej płowieje. Gacek dalej biega jak przegubowiec. Puma wciąż nie lubi innych kotów. Myszak nadal miukoli i w nocy paca mnie łapą. Królik śmiesznie rusza noskiem i pragnie zaznajomić sie z kotami. A Tika ma wielką ochotę na królika. Aha, jeszcze pers z sąsiedztwa został ogolony i wygląda jak pudel.
CoToMa pisze:Byłam dzisiaj z Kajtkiem u weta, bo strasznie wyłysiał. Głowę i kark ma w takich powygryzanych plackach. Na grzyba to raczej nie wygląda (czekamy na badania mykologiczne), nużeniec i świerzbowiec został wykluczony, podejrzewamy alergię pokarmową. Fakt, ostatnio co jakiś czas dawałam futrom tuńczyka i wątróbkę, co strasznie lubią. Może to mu zaszkodziło?
Obejrzałam dokładnie resztę futer i na szczęście wyglądają normalnie.
Nie dość, że mam syna alergika, to teraz jeszcze będę mieć kota do kompletu...
iwona_35 pisze:Jak przyjedziemy do Ciebie to masz juz byc po wizycie u lekarza...zrozumiano?
Femka pisze:iwona_35 pisze:Jak przyjedziemy do Ciebie to masz juz byc po wizycie u lekarza...zrozumiano?
ooo, widzę, że forumowe spotkanka się szykują
CoToMa pisze:Femka pisze:iwona_35 pisze:Jak przyjedziemy do Ciebie to masz juz byc po wizycie u lekarza...zrozumiano?
ooo, widzę, że forumowe spotkanka się szykują
Szykuje, się szykuje! oj, będzie sie działo!![]()
A wczoraj też małe spotkanko było, ale opolskie![]()
Nic nie wypiłam procentowego, bom zmotoryzowana była, a głowa mi dzisiaj pęka, że hej!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Silverblue i 8 gości