Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 12, 2006 9:53

Gosiu jestes wspaniałą mamuską ,kociaki zmienily caly ład Twój ,masz tyle w sobie ciepła i cierpliwości ,super jesteś :D
o kwiatki sie nie martw ,takie widoki masz cudne teraz ,dwupak spiacy jest powalajacy ,nawet najpiekniejszy kwiat nie jest ładniejszy od tego widoku, jeszcze troche i chłopoaki przestana broić ,moja kotka jest od września u nas naprawde zero szkód ,koty dorosłe są zrównoważone i nie kłopotliwe :lol:

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pt maja 12, 2006 10:53

goska_bs pisze:Smiejcie sie smiejcie :evil: Kwiaty przed kotami byly moja pasja staly wszedzie - zajmowaly 6m parapetow, wiekszosc polek a 6 wielkich stalo na podlodze a teraz .. niedobitki i obraz nedzy i rozpaczy :cry: ze nie wspomne o potluczonych podstawkach i doniczkach :evil:
oto co sie ostalo - jak jeszcze napiszecie ze ktorys jest szkodliwy .. to sie pochlastam ;) - fakt ze ona nieszcza glownie przez zrzucanie a nie podryzanie... ale niszcza strasznie :twisted: a trawka dopiero kielkuje
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

no, to teraz masz nową pasje... :twisted: Dwupasję... :twisted: "Pasję" a'la Mel Gibson... :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pt maja 12, 2006 18:48

Monika L pisze: moja kotka jest od września u nas naprawde zero szkód ,koty dorosłe są zrównoważone i nie kłopotliwe :lol:

Monika jakos nie wierze zeby Biznes byl kiedykolwiek zrownowazonym kotem ;) wlasnie siedzi w lazience i bawi sie wieszakiem wiszacym na suszarce :D Serwis uzywa tylko zaslonki i sznurkow od suszarki :)
Fri pisze:no, to teraz masz nową pasje... :twisted: Dwupasję... :twisted:

Czasem chwyta mnie pasja ..ale szewska ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt maja 12, 2006 18:52

u nas trawka rosla, rosla az urosla, tylko, ze Tosia jej nawet nie tknie. tzn raz to zrobila- lapka w doniczke i ze stolu na podloge. zabawa byla przednia, zwlaszcza jak wyrywala i podrzucala trawe lacznie z korzeniami i ziemia. extra :twisted:
Obrazek

Agniecha

Od: Czw kwi 14, 2005 20:58

Post » Pt maja 12, 2006 19:04

Agniecha u mnie ziemia i doniczki na podlodze sa ostatnio chlebem powszednim ;) a wole zeby to byla ziemia z trawki niz resztki kwiatkow :D
Obrazek

goska_bs

Post » Pt maja 12, 2006 19:31

Agniecha pisze:u nas trawka rosla, rosla az urosla, tylko, ze Tosia jej nawet nie tknie. tzn raz to zrobila- lapka w doniczke i ze stolu na podloge. zabawa byla przednia, zwlaszcza jak wyrywala i podrzucala trawe lacznie z korzeniami i ziemia. extra :twisted:

A moja Kenya sobie w trawce spi. Bardzo jej tam pasuje, jak przesunelam w inne miejsce tez w trawke weszla :? chyba ktos tym kotkom powinien wytlumaczyc ze trawke to one maja jesc, bo najwyrazniej o tym nie czytaly :wink:

Dwukot jest wspanialy. Niszczy bo jest w niszczycielskim wieku, ja wierze ze przestana niszczyc i wtedy bedziesz mogla znowu miec wiecej kwiatkow (takich nietrujacych oczywiscie.) Ja tam za kwiatkami nie przepadam, nie placza jak maja sucho, wiec zapominam podlewac :wink: ale mama tez jest pasjonatka i mi zawsze cos wepchnie do pokoju. Keniulka ma tylko okolo 9 miesiecy a zadnego nawet nie dotknela. Co wiecej, moge miec wszystko w dowolnych miejscach poukladane, dowolnie niestabilnie, NIC nie zrzuci. Po mojej polce z plytami CD gdzie wszystko jest rzucone byla jak, i spada czesto samo, chodzi jak baletnica i absolutnie nic nie spada. Trzeba wierzyc ze na dwukopta tez przyjdzie czas i tez nabiora takich umiejetnosci (nawet jak pozostana szalency to wiare nalezy zachowac :wink: ) Jeszcze bedziesz plakac na forum ze sie chlopcy uspokoili i ci brakuje tych diablikow malych, i odglosu spadajacych przedmiotow.

Mizianki dla Dwukota (dla Biznesa szczegolnie bo to moj faworyt :oops: ale Serwisowi nie mowic! Zeby nie byl zazdrosny) i pozdrowienia dla Duzej.

A ja sie po cichutku ciesze ze mam tylko jednego kota demolke :oops:

Cree

Od: Wto gru 06, 2005 13:20

Post » Pt maja 12, 2006 19:45

Kot, który nie tknie kwiatka 8O ? To chyba jakiś inny gatunek :)A moze rzeczywiście futrzaki z wiekiem wyrastaja z głupich pomysłów.. Toffik roślinki na ociekaczu nie rusza, peperonia też go nie interesuje. Może dlatego, że ma dopiero dwa liście :lol:
Toffinek 2005-2020, Chanell 24.04.2015 u mnie od 27.06.2020
Obrazek

matka maruda

Od: Pt lis 11, 2005 10:53

Post » Pt maja 12, 2006 20:50

Dziewczyny z Lodzkiej Osmiornicy :D odkrylam super sklepik z zarelkiem z fajnymi cenami i fajnym panem wlascicielem :)
Pan moze w ciagu jednego dnia sprowadzic dowolne puszeczki mysle zeinne zarelko tez a ceny ma wg mnie rozsadne - dzis za puszke dla kociat Animonda Carny 200 g wynegocjowalam cene 2,90 (wg mnie to dobra cena). Jesli wg was rowniez to cena ok - moge telefonicznie dopytac pana o ceny innych karm a zainteresowanym podac adres :)
Obrazek

goska_bs

Post » Sob maja 13, 2006 7:18

Czytam o Dwupaku i zaśmiewam sie szczerze :lol:
Powiedz Dwukotowi, że lubię go (ich). A kwiatki Ci tyle radości nie dadzą przecież, co takie rozrabiaki, nie? :lol:
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Sob maja 13, 2006 7:58

Musimy sie poskarzyc :!:
Duza od rana goni nas do pracy :twisted:
Oto jak musimy odwalac za nia prace przy kompie
Obrazek Obrazek
a i jeszcze pranie trzeba bylo zdjac :!: bo wisialo suche drugi dzien
Obrazek Obrazek Obrazek
a dla czytelniczek watku zagadka - kto byl dzis kotem pracujacym ? ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Sob maja 13, 2006 8:07

:ryk:

Ale u mnie to samo, komputer i pranie :roll:
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Sob maja 13, 2006 14:30

Biedne kotecki zaganiać do pracy w dzień wolny 8O . I to jeszcze na wysokościach :?: Gosiu, wstydź się :lol: Przecież one jeszcze są niepełnoletnie !

Obrazek
Toffinek 2005-2020, Chanell 24.04.2015 u mnie od 27.06.2020
Obrazek

matka maruda

Od: Pt lis 11, 2005 10:53

Post » Sob maja 13, 2006 14:39

Kurde przeciez nie moge wychowac chlopakow leniwcow :!: Niech sie przyzwyczajaja do obowiazkow ;) A powiem ze w wiekszosci prac domowych chetnie pomagaja :D no za wyjatkiem odkurzania ktore caly czas wywoluje panike :oops:
Obrazek

goska_bs

Post » Sob maja 13, 2006 14:46

Dwupaki, Wy to macie ciężko! Nasza Duża dziś stwierdziała, że zanim zabierze się za porządki zdrzemnie się na chwilę. Już my znamy tą jej chwilę... :twisted: Tak więc pospaliśmy sobie w trójkę, no dobra w czwórkę ładnych kilka godzin :twisted: W sumie to tylko ja Shibasek wstałem teraz z Dużą, ale ja mam poważne rzeczy do załatwienia - muszę wyciagnąć futrzaną piłeczkę z dzwoneczkiem spod koca, więc proszę mi tu głowy jakimś sprzątaniem nie zawracać :)

Leoś i Shibasek i tymczasowo Kocia Mamuśka
:twisted:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob maja 13, 2006 14:56

Fajnie macie chlopaki :D blogie lenistwo nie to co my
Nasza Duza wziela sie dzis ostro za sprzatanie 8O a my musielismy jej pomagac :evil: nawet wyrko zlozyla maupa i nie moge sie schowac w poszwie od koldry :x
tak tak ... poszwa z koldra to nowa kryjowka Biznesa - rozpial jeden guzik 8O i wlazl do srodka a ja jak glupia szukalam kota :twisted: na szczescie grzechot myszki wywabia go niezawodnie :lol:
Obrazek

goska_bs

[poprzednia][następna]