Moderator: Estraven
Marmolada18 pisze:Na drugi raz powiedz, ze jak wydasz więcej teraz, to potem na weterynarza pójdzie mniej.
Albo się w ogóle nie przyznawaj, powiedz, ze karmisz rozcienczonym krowim mlekiem za 3,65 kartonik i trzymasz w pace na wegiel![]()
Udostępniłam

Marmolada18 pisze:On mówi tak: "Mama, Ty się gupimi babami nie przejmuj, ja Cię kocham i to jest ważne, a nie czyjeś gadanie. Takie jest moje zdanie i JA się z nim zgadzam."

Marmolada18 pisze:Albo się w ogóle nie przyznawaj, powiedz, ze karmisz rozcienczonym krowim mlekiem za 3,65 kartonik i trzymasz w pace na wegiel![]()
MaryLux pisze:Nie przejmuj się i rób swoje.
Jedną babkę z mojej fundacji obsmarowano za to, że na interwencje jeździ lexusem. Ale już cichosza o tym, że ów pojazd był jej prywatną własnością. Benzyna, którą przepaliła jadąc na akcję, też z jej prywatnych pieniędzy.
Marmolada18 pisze:On mówi tak: "Mama, Ty się gupimi babami nie przejmuj, ja Cię kocham i to jest ważne, a nie czyjeś gadanie. Takie jest moje zdanie i JA się z nim zgadzam."
Bastet pisze:MaryLux pisze:Nie przejmuj się i rób swoje.
Jedną babkę z mojej fundacji obsmarowano za to, że na interwencje jeździ lexusem. Ale już cichosza o tym, że ów pojazd był jej prywatną własnością. Benzyna, którą przepaliła jadąc na akcję, też z jej prywatnych pieniędzy.
O rany..... To chyba z tej samej wiochy były....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości