Rap szanuję za zaangażowanie, ale słuchać nie daję rady. Bardziej odległy jest mi hard rock (chyba tak się to głośne nazywa?
) i w ogóle im głośniej, tym gorzej. Moderator: Estraven
) i w ogóle im głośniej, tym gorzej. jolabuk5 pisze:Może zamiast rapu - taki konkurs wierszyków i piosenek - wystarczy napisać, do jakiej muzyki należy śpiewać, nie potrzeba nagrywać![]()
Rap szanuję za zaangażowanie, ale słuchać nie daję rady. Bardziej odległy jest mi hard rock (chyba tak się to głośne nazywa?) i w ogóle im głośniej, tym gorzej.
.
Rapuj!!!!!czitka pisze:jolabuk5 pisze:Może zamiast rapu - taki konkurs wierszyków i piosenek - wystarczy napisać, do jakiej muzyki należy śpiewać, nie potrzeba nagrywać![]()
Rap szanuję za zaangażowanie, ale słuchać nie daję rady. Bardziej odległy jest mi hard rock (chyba tak się to głośne nazywa?) i w ogóle im głośniej, tym gorzej.
I jeszcze jest techno do kompletu.
Ja ten rap tak rzuciłam, bo teraz moda na ten challenge i tam wszyscy rapują albo próbują. A ponieważ, podejrzewam, że nikt tu nie umie, to może będzie śmiesznie.
Natomiast jeżeli chodzi o wierszyki jako takie, to są osobne wątki, nie powielajmy wierszyków tak całkiem luzem, niech nam się zaśpiewają.
Mary, ale rytm!Rapuj!!!!!
Dyktatura pisze:Ale to chyba trzeba filmik ze sobą w roli rapera nagrać. Lub chociaż sam głos.
Chikita pisze:Dyktatura pisze:Ale to chyba trzeba filmik ze sobą w roli rapera nagrać. Lub chociaż sam głos.
No to napiszemy tekst, damy skrypt, a czitka jakoś zarapuje.
Ma kota murzyna {Mama) to jak weźmie ją pod pachę to będzie taki prawdziwy rap czarnoskórych (bo chcąc nie chcąc im to najlepiej wychodzi).
czitka pisze:Zimno, gdzie to lato, brrrr![]()
w Łodzi cały dzień pięknie cieplutko, teraz pokropiło i wszystko pachnie

MB&Ofelia pisze:Czitka! Widziałam dzisiaj kopciuszka!
Zresztą nie tylko kopciuszka bo na ptakach byłam i było na bogato. I padało. Ale tylko przez chwilkę.
MB&Ofelia pisze:Za deszczyk dziękuję. Ale zapytaj trawnika pod blokiem, może jemu mało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 19 gości