jolabuk5 pisze:Ja stawiam coś małego, nietłukącego i łatwego do postawienia do pionu, jak się przewróci
oczywiście samo się przewraca

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ja stawiam coś małego, nietłukącego i łatwego do postawienia do pionu, jak się przewróci
Moli25 pisze:Nul pisze:ewar pisze:W USA nastała moda na choinki wiszące z sufitu do góry nogami
A rzeczywiście, gdzieś coś takiego mi wpadło w okoDobra, mogę tak podwiesić, łatwiej będzie kotkom się dostać do lampy... oj...
![]()
https://www.google.pl/amp/s/rzepkaskrob ... -dolu/amp/
SabaS pisze:Dla Dżekusia trzeba jakiś kubraczek, żeby mu brzunio nie marzło na spacerach. Dobrze, że zimy mamy jakie mamy. Tuliś by pewnie coś zaradził
SabaS pisze:Może się łapcie same umyją
SabaS pisze:Dla Dżekusia trzeba jakiś kubraczek, żeby mu brzunio nie marzło na spacerach. Dobrze, że zimy mamy jakie mamy. Tuliś by pewnie coś zaradził
mir.ka pisze:Zrobiłam wczoraj późnym wieczorem zamówienie dla zwierzaków, bo dostałam info, że jest karma gastro dla Dżeka, a ona jak się pojawia to jest krótko. Nie wiem z czego to wynika, czy jest smaczna i pieski lubią czy ma cenę odpowiednią, trochę niższą niż inne tego typu karmy, czy moze zooplus mało jej zamawia. Wrzuciłam też dodatkowe 300 punktów do koszyka, bo to był ostatni dzień. I tak miałam zrobić niedługo zamówienie, bo teraz to nie wiadomo jak długo przesyłka będzie szła, liczę ,że do poniedziałku dojdzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 23 gości