To prawda, że obie są śliczne

Ale miło było usłyszeć to też od wetki, która Tosię widuje nieregularnie

Marysia też jest bardzo piękna, wygląda jakby Matka natura miała bardzo dużo czasu i z wielką starannością i dokładnością wymalowała wszystkie paski kolorowymi farbkami

Ogólnie mam koty bardzo symetryczne, wszystkie cztery. Ale to zupełny przypadek, bo trzech kotów nawet nie widziałam zanim zjawiły się u mnie w domu

Moja paczka z zooplus jedzie z Holandii. Musiałam zadzwonić bo przetwarzają i przetwarzają zmówienie. Chciałabym, żeby doszła w tym tyg, bo jedzenie nam się kończy. Zrobiłam ogromne zamówienie. Uwzględniłam trzeci koci pyszczek i zamówiłam też sporo rybnych smaków. Kupiłam też prezent pod choinkę dla moich kotów. Niestety jeden na trzech, bo gdybym kupiła po trzy rzeczy to został by mi sufit do chodzenia. Więc kupilam matę tekturową do drapania falistą, mysz nakręcaną i mnóstwo nowych smaków dreamies. No i choinka jest prezentem dla kotów. Nie ma jak zrzucanie bombek

Cierpliwie wieszam, żeby Tosia mogła zrzucać

I cieszy mnie bardzo to zrzucanie. U nas choinka nie ma lekko, bo też zabawa polega na tym, że rzucam jakieś rzeczy na choinkę i Tosia musi kombinować jak to zrzucić na podłogę, więc chodzi między gałęziami i kombinuje, czasem nawet wchodzi na drzewko, ale bardzo ostrożnie i tylko jak coś na nie wrzucę!
Przyjechały zapachy Kubusiowe - kocyk od ser_kociątko

Otworzę paczkę wieczorem, żeby nie ulotnić cennych zapachów teraz, bo koty i tak śpią.
Swoją drogą przeczytałam na miau co zrobił Kubuś

a przedstawiając mi charakter kotka nikt o tym nie wspomniał.
ser_Kociątko pisze:
Tosiek dzisiaj oszalał!!!!!
Wyszliśmy z Ł na zakupy, wracamy a tubki od past Smilli na środku pokoju...
Ta "świnia" otworzyła sobie szafkę, przegryzła na pół tubki i wyżarła prawie całą zawartość...
Teraz mamy biegunkę na 2 kilometry.... i wymioty.
Niezły gagatek mi się szykuje

Fajnie, będzie wesoło