PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI zaprasza.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 03, 2018 11:53 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

i jak psinka? przestali strzelać? bo u mnie wczoraj był juz wzgledny spokój
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro sty 03, 2018 15:18 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

mir.ka pisze:i jak psinka? przestali strzelać? bo u mnie wczoraj był juz wzgledny spokój

Już lepiej choć wczoraj jeszcze ktoś rzucił petarde i jeszcze dziś gdzieś tam sobie strzela. Emi jest tak czujną że ona slyszy nawet te daleko. Dziś wybralysmy się na dłuższy spacerek i biegła z ogonkiem do góry.
Powiem szczerze ze fajerwerki są piękne i lubię je podziwiać ale żeby byly tylko na pożegnanie i powitanie roku, a nie dzień przed, caly Sylwester i Nowy rok i jeszcze po. :oops:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw sty 04, 2018 13:02 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Witam czwartkowo, skończyłam trzy tygodniową rehabilitację i powiem szczerze ze nie widzę poprawy. Poza przeziebieniem którego się nabawiłam. :mrgreen:

Gosiagosia

Post » Czw sty 04, 2018 13:24 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Moja siostra tez tak twierdzi, to znaczy podziela Twoją opinię :wink:
Po każdej rehabilitacji (w jej przypadku lędźwiowy odcinek kręgosłupa) twierdzi, ze już nigdy więcej, bo to tylko strata czasu. Współczuję przeziębienia :|

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Czw sty 04, 2018 15:16 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

waanka pisze:Moja siostra tez tak twierdzi, to znaczy podziela Twoją opinię :wink:
Po każdej rehabilitacji (w jej przypadku lędźwiowy odcinek kręgosłupa) twierdzi, ze już nigdy więcej, bo to tylko strata czasu. Współczuję przeziębienia :|

To mamy z siostrą podobnie bo ja też ledzwiowy i jeszcze kolanko. No cóż chociaż odpoczelam od pracy :mrgreen: i poćwiczylam na basenie.

Gosiagosia

Post » Czw sty 04, 2018 15:18 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Gosiagosia pisze:Witam czwartkowo, skończyłam trzy tygodniową rehabilitację i powiem szczerze ze nie widzę poprawy. Poza przeziebieniem którego się nabawiłam. :mrgreen:

Może poprawa przyjdzie z czasem. A przeziębienie to szybko zwalczysz :ok: :ok: :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sty 04, 2018 15:26 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

klaudiafj pisze:
Gosiagosia pisze:Witam czwartkowo, skończyłam trzy tygodniową rehabilitację i powiem szczerze ze nie widzę poprawy. Poza przeziebieniem którego się nabawiłam. :mrgreen:

Może poprawa przyjdzie z czasem. A przeziębienie to szybko zwalczysz :ok: :ok: :ok:

Na to liczę :P został mi tylko kaszel. W poniedziałek do pracy :cry:

Gosiagosia

Post » Czw sty 04, 2018 16:23 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Kolano jest podwójnie trudne do rehabilitacji, co pewien czas trzeba wszystko powtarzać, a skutek nie zawsze pozytywny.
Ale może tym razem będzie tak jak napisała Klaudia :D

waanka

Post » Czw sty 04, 2018 16:38 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

waanka pisze:Kolano jest podwójnie trudne do rehabilitacji, co pewien czas trzeba wszystko powtarzać, a skutek nie zawsze pozytywny.

Musi być lepiej, mam zwierzaki dla których muszę być zdrowa. Zauważyłam że najlepiej się czuję w ciepłym klimacie. W Chorwacji się wygrzalam i cudownie się czulam to samo w Ziemii Świętej nic mnie nie bolało. Może ta kąpiel w Morzu Martwym, błoto jest cudne :P

Gosiagosia

Post » Pt sty 05, 2018 15:40 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Gosiagosia pisze:
waanka pisze:Kolano jest podwójnie trudne do rehabilitacji, co pewien czas trzeba wszystko powtarzać, a skutek nie zawsze pozytywny.

Musi być lepiej, mam zwierzaki dla których muszę być zdrowa. Zauważyłam że najlepiej się czuję w ciepłym klimacie. W Chorwacji się wygrzalam i cudownie się czulam to samo w Ziemii Świętej nic mnie nie bolało. Może ta kąpiel w Morzu Martwym, błoto jest cudne :P

to moze chociaż sauna by Ci sie przydała?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sty 05, 2018 22:09 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:

to moze chociaż sauna by Ci sie przydała?

Może by się przydała i poszukam w okolicy bo nawet nie wiem czy na Ochocie jest. Basenów mam 4 więc może choć jedna sauna będzie.

Gosiagosia

Post » Sob sty 06, 2018 8:59 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Dzień dobry :)
ser_Kociątko

Post » Sob sty 06, 2018 15:34 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

ser_Kociątko pisze:Dzień dobry :)

Obrazek dla Was i dobrze się bawcie z Willber.

Dziś Święto którego wcale nie czuję, chyba coś się ze mną porobiło.... :?
Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob sty 06, 2018 16:39 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

„Mędrcy świata, monarchowie, gdzie śpiesznie kroczycie...?”
Lubię tę uroczystość i towarzyszące rytuały - zmieniłam już cyferkę na drzwiach i okadziłam mieszkanie :D

waanka

Post » Sob sty 06, 2018 17:42 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

waanka pisze:„Mędrcy świata, monarchowie, gdzie śpiesznie kroczycie...?”
Lubię tę uroczystość i towarzyszące rytuały - zmieniłam już cyferkę na drzwiach i okadziłam mieszkanie :D

Zapomniałam okadzić ale jeszcze zdążę, miałam jechać na Plac Piłsudskiego ale coś mi się z brzuszkiem porobiło i nie pojechałam. :placz:

Gosiagosia

[poprzednia][następna]