Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:i jak psinka? przestali strzelać? bo u mnie wczoraj był juz wzgledny spokój
waanka pisze:Moja siostra tez tak twierdzi, to znaczy podziela Twoją opinię![]()
Po każdej rehabilitacji (w jej przypadku lędźwiowy odcinek kręgosłupa) twierdzi, ze już nigdy więcej, bo to tylko strata czasu. Współczuję przeziębienia
Gosiagosia pisze:Witam czwartkowo, skończyłam trzy tygodniową rehabilitację i powiem szczerze ze nie widzę poprawy. Poza przeziebieniem którego się nabawiłam.
klaudiafj pisze:Gosiagosia pisze:Witam czwartkowo, skończyłam trzy tygodniową rehabilitację i powiem szczerze ze nie widzę poprawy. Poza przeziebieniem którego się nabawiłam.
Może poprawa przyjdzie z czasem. A przeziębienie to szybko zwalczysz![]()
![]()
waanka pisze:Kolano jest podwójnie trudne do rehabilitacji, co pewien czas trzeba wszystko powtarzać, a skutek nie zawsze pozytywny.
Ale może tym razem będzie tak jak napisała Klaudia
Gosiagosia pisze:waanka pisze:Kolano jest podwójnie trudne do rehabilitacji, co pewien czas trzeba wszystko powtarzać, a skutek nie zawsze pozytywny.
Musi być lepiej, mam zwierzaki dla których muszę być zdrowa. Zauważyłam że najlepiej się czuję w ciepłym klimacie. W Chorwacji się wygrzalam i cudownie się czulam to samo w Ziemii Świętej nic mnie nie bolało. Może ta kąpiel w Morzu Martwym, błoto jest cudne
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:waanka pisze:Kolano jest podwójnie trudne do rehabilitacji, co pewien czas trzeba wszystko powtarzać, a skutek nie zawsze pozytywny.
Musi być lepiej, mam zwierzaki dla których muszę być zdrowa. Zauważyłam że najlepiej się czuję w ciepłym klimacie. W Chorwacji się wygrzalam i cudownie się czulam to samo w Ziemii Świętej nic mnie nie bolało. Może ta kąpiel w Morzu Martwym, błoto jest cudne
to moze chociaż sauna by Ci sie przydała?
waanka pisze:„Mędrcy świata, monarchowie, gdzie śpiesznie kroczycie...?”
Lubię tę uroczystość i towarzyszące rytuały - zmieniłam już cyferkę na drzwiach i okadziłam mieszkanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości