Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:barbarados pisze:Pozazdrosciliscie mi![]()
Za zdrowie .![]()
![]()
![]()
a jakpracujemy nad drugim
agusialublin pisze:Wczoraj w nocy byliśmy z Zuzią u veta![]()
Tak po 20tej brat zadzwonił że Zuzia wymiotuje. Poczekaliśmy trochę bo może to jednorazowy paw ale mała wymiotowała dalej. No wiec w te pędy pojechałam do nich i Zuzia trafiła na ncny dyżur do lecznicy.
Dostała ze cztery zastrzyki. I dzisiaj kot się naprawiłŁadnie zjadła filecika z kurczaka, później wołowinkę. Możliwe że sami przekarmiliśmy Zuzię bo wczoraj kocinka sporo się ojadła i opiła.
Ale stracha napędziła
agusialublin pisze:Jest szansa że Zuzia będzie miała towarzystwo![]()
Brat już przekonany do drugiego kota, jeszcze została mama![]()
Poradziłam mu aby poczytał sobie miau. Dowie się tu wszystkiego o kotach. I doczytał się o urokach posiadania drugiego kota![]()
Poza tym już wymięka bo Zuzia ciągle chce się bawić
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Jest szansa że Zuzia będzie miała towarzystwo![]()
Poradziłam mu aby poczytał sobie miau. Dowie się tu wszystkiego o kotach. I doczytał się o urokach posiadania drugiego kota![]()
He he szybko go Zuźka zmordowała
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Jest szansa że Zuzia będzie miała towarzystwo![]()
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Jest szansa że Zuzia będzie miała towarzystwo![]()
my wzięliśmy drugiego kota po miesiącu, brat po tygodniu wymiękł
agusialublin pisze:We środę będzie kotek![]()
![]()
![]()
mały śliczny czarniutki chłopczyk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 23 gości